fbpixel

Search icon
Search
Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό reset με το νέο φεγγάρι στον Κριό
LIFE & CAREER

Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό reset με το νέο φεγγάρι στον Κριό

Τα καινούρια φεγγάρια φέρνουν μαζί τους μια νέα αρχή


Τα νέα φεγγάρια είναι οι «κοσμικές επαναφορές» (cosmic reset διαφορετικά) του αστρολογικού κόσμου. Με άλλα λόγια μας κάνουν να ξεκινάμε κάθε μήνα από την αρχή, επιτρέποντάς μας να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε δεν μας εξυπηρετεί πια! Στις 21 Μαρτίου, βιώσαμε αυτές τις δονήσεις με ένα λαμπρό καινούριο φεγγάρι στον Κριό, που σηματοδοτεί μια ανανεωμένη εποχή δυνατοτήτων κι ελπίδας για το μέλλον.

Δύο νέα φεγγάρια  

zoltan-tasi-hqpjeejhqse-unsplash.jpg

Αρχικά πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν δύο νέα φεγγάρια στον Κριό αυτόν τον μήνα, που σημαίνει ότι θα πάρουμε διπλή δόση από την ενέργεια του δυναμικού αυτού ζωδίου. Πρόκειται για μια όμορφη εποχή για να συντονιστείτε με αυτό που σας φωτίζει, καθώς και με αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξοι και ενθουσιασμένοι για το μέλλον. Ενώ τα περισσότερα νέα φεγγάρια μπορεί να είναι μια περίοδος όπου νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ξεκούραση, το συγκεκριμένο που πραγματοποιείται στο ζώδιο της φωτιάς μπορεί να δώσει ακριβώς τη σπίθα ενέργειας και έμπνευσης που περιμέναμε!

Η συγκεκριμένη νέα σελήνη θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία να θέσουμε τις προθέσεις μας για λίγο καιρό. Ο λόγος είναι ότι πλησιάζει γρήγορα η πρώτη περίοδος εκλείψεων του έτους, φέρνοντας μια περίοδο αβεβαιότητας. Οι εκλείψεις δεν προορίζονται για να διοχετευτούν ή να αξιοποιηθούν, αντίθετα, είναι στιγμές παράδοσης. Δεν θα βιώσουμε μια «κανονική» νέα σελήνη μέχρι τις 19 Μαΐου, οπότε αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ευοίωνη σεληνιακή ενέργεια της στιγμής. Ξεκινήστε τώρα τα σχέδιά σας, εκδηλώστε τα πιο τρελά σας όνειρα και θέστε σε κίνηση τις επιθυμίες σας. Το πλήρωμα του χρόνου για θετικότητα και επιτυχία έχει έρθει.

Τα πλανητικά συμβάντα

jeremy-thomas-e0ahdsenmdg-unsplash.jpg

Υπάρχουν μερικά πλανητικά συμβάντα που πρέπει να γνωρίζετε κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Για αρχή, ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα βρίσκεται κοντά στον ήλιο και το φεγγάρι, κάνοντας την επικοινωνία μας με τους άλλους πιο άμεση κι έντονη. Υπάρχει ορμητική ενέργεια κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού και μπορεί να νιώσουμε ότι καλούμαστε να δράσουμε τώρα, νιώθοντας πιο αντιδραστικοί και αποφασιστικοί. Κάντε ό,τι μπορείτε για να μετριάσετε την ανυπόμονη φύση σας. Η ενέργεια του Κριού είναι συναρπαστική, παρακινητική και η σπίθα της μπορεί να σβήσει εξίσου γρήγορα όπως άναψε.

Ένας άλλος πλανήτης που πρέπει να προσέξετε είναι ο Άρης, ο πλανήτης της επιθυμίας, ο οποίος θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σε ευρεία όψη με τον Ποσειδώνα, παροτρύνοντάς μας να προχωρήσουμε αργά και να ορίσουμε τι θέλουμε να επιτύχουμε. Δουλέψτε τους φόβους κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης και αγκαλιάστε όλους τους δαίμονες που έχετε κρύψει στις ντουλάπες σας. Το να αγαπάμε την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας είναι απαραίτητο! 

Στην αστρολογία, ο Άρης είναι ο Θεός του Πολέμου, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα λόγω του ότι ο συγκεκριμένος πλανήτης βρίσκεται στους Διδύμους - το ζώδιο που κυβερνά τη σκέψη και την ομιλία. Σκεφτείτε αυτό: όσοι παρατηρούν την έντονη ενέργεια του Άρη να έρχεται, καλό είναι να την καταπολεμήσουν κάνοντας κάποια έντονη άσκηση. Pro tip: Δοκιμάστε ένα νέο work-out ή μια διαδρομή με περπάτημα...

Για να αξιοποιήσουμε αυτές τις δονήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα πρέπει μην ξεχνάμε το μακροπρόθεσμο όραμά μας καθώς εργαζόμαστε προς τους στόχους μας. Για να αντλήσετε την καλύτερη ενέργεια κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας; Θέλετε να εμφανιστείτε στον κόσμο με έναν πιο αυθεντικό τρόπο; Υπάρχει ένα ρίσκο που νιώθετε ότι καλείστε να πάρετε, αλλά το λογικό σας μυαλό συνεχίζει να σας μεταπείθει γι' αυτό; Πώς μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας πνευματικά, συναισθηματικά ή σωματικά; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα πρέπει να σας θέσετε! 

javier-allegue-barros-55bvezgvnzy-unsplash.jpg

Λίγο μετά την πραγματοποίηση αυτής της νέας σελήνης, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, μετακινείται στον Υδροχόο. Αυτή η αλλαγή είναι η πρώτη μετά από πάνω από 200 χρόνια, οπότε είναι πολύ σημαντική και ισχυρή! Ο Πλούτωνας φέρνει ακόμα περισσότερη φρέσκια ενέργεια που αγκαλιάζει τις αλλαγές και τα ξεκινήματα. Κάποια πράγματα στη ζωή σας θα γκρεμιστούν και θα καούν ολοσχερώς, αλλά μόνο για να μπορέσετε να τα ξαναχτίσετε!

Ό,τι ξεκινάμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχει μεγάλη διάρκεια. Πιστέψτε μας - θα ήταν καλύτερο να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια και να «τρέξετε» μαζί της!