fbpixel

Search icon
Search
Essentials: Τα απαραίτητα items για τις εμφανίσεις σας αυτήν την περίοδο
THE LOOK

Essentials: Τα απαραίτητα items για τις εμφανίσεις σας αυτήν την περίοδο

Απλές κι εντυπωσιακές επιλογές για stylish outfits


Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι αυτή η περίοδος –οι τελευταίες ημέρες της άνοιξης- αποτελούν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους, όσον αφορά το στιλ και τα κομμάτια που θα επιλέξουμε να πλαισιώνουν τα καθημερινά μας σύνολα. Οι πολλές και έντονες εναλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Παρόλο που έχουμε αναφερθεί στα tips που είναι καλό να γνωρίζετε ώστε να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη και ισορροπημένη μεταβατική ντουλάπα, έχει έρθει η στιγμή να αναφερθούμε στα must trendy items που θα σας «λύσουν» τα χέρια και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες το επόμενο διάστημα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια που θα σας συνοδεύσουν σε πλήθος εμφανίσεων και που είναι κατάλληλα για τις τελευταίες ημέρες της άνοιξης.

Wrap dress

0050a3f17c21636f9ded514066ca72a8.jpeg
Image source: @popsugar


Τα φορέματα ανήκουν στην κατηγορία των κομματιών που μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και που θα μας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων. Κι ενώ έχουμε αναφερθεί σε πολλά σχέδια που θα απογειώσουν την εικόνα σας, όπως τα shirt dresses, τα floral και τα πολύχρωμα, έχει έρθει η στιγμή να αναφερθούμε σε εκείνα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και που εκτοξεύουν τη θηλυκότητα σας στα ύψη. Τα wrap dress λοιπόν εκπέμπουν δυναμισμό, sexiness και chicness για κάθε γυναίκα που επιλέγει να τα φοράει. Θα τα συναντήσετε σε πολλά σχέδια, από μονοχρωμίες μέχρι εκκεντρικά μοτίβα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και είμαστε σίγουρες ότι δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Knit vest

2c39d76f1a1942972854e7382dc479d7.jpeg

Τα πλεχτά γιλέκα αποτελούν τη φετινή σεζόν must have του street style. Ξεκινήσαμε να τα βλέπουμε από το προηγούμενο φθινόπωρο και ήταν απαραίτητα για τη δημιουργία ενός κολεγιακού στιλ. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε μαζί με πουκάμισα, σε φαρδιές γραμμές ενώ μπορείτε να τα συνδυάσετε τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες, ανάλογα το χαρακτήρα σας. Είναι ιδανικά γι’ αυτήν την περίοδο, καθώς μας χαρίζουν την απαραίτητη θερμοκρασία χωρίς να κρυώνουμε αλλά ούτε και να ζεσταινόμαστε. Plus, είναι ένας εύκολος τρόπος για γρήγορο και ασφαλές layering.

Jeans jacket

ccbf5f7057773b55557859459428976e.jpg
Style du monde

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πανωφόρια αποτελούν πρόκληση τη περίοδο που διανύουμε. Τα παλτό έχουν τοποθετηθεί στην άκρη και τα blazers πολλές φορές δεν αρκούν. Γι αυτό ακριβώς υπάρχουν τα denim jackets. Τέλεια επιλογή για all day long εμφανίσεις, ενώ η ευελιξία που τα χαρακτηρίζει, του χαρίζουν περισσότερους πόντους. Είτε τα συνδυάσετε μ’ ένα φόρεμα είτε με jean pants & top το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλετε.

Dad pants

cc6ca1ea10b6aa790a1d18d14e7adf0b.jpeg

Μία τάση της τελευταίας στιγμής που όμως κάθε fashion girl έχει λατρέψει. Τα φαρδιά παντελόνια ή αλλιώς τα dad pants μπορούν να απογειώσουν την εικόνα σας με μία μόλις κίνηση. Μπορείτε να τα επιλέξετε είτε ως κοστούμι είτε ξεχωριστά. Καθώς συναντάμε πάρα πολύ συχνά τις oversized γραμμές είναι μία ευκαιρία για να δημιουργήσετε μαζί με ένα φαρδύ πουκάμισο ένα total look σ΄αυτό το στιλ. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα το λατρέψετε.

Sneakers

d77bcb49a8374c44f36e293932854e70.jpeg
Image source: @whowhatwear

Το σχέδιο στα υποδήματα που δεν πρέπει να λείπει στην κυριολεξία από καμία γυναικεία συλλογή. Η δυναμική και η δημοφιλία τους αυξάνεται συνεχώς και οι fashionistas δε μπορούν να αντισταθούν. Μπορείτε να επιλέξετε πολύχρωμα σχέδια για πιο statement εμφανίσεις αλλά και σε λευκή εκδοχή για πιο casual και minimal. Λατρεύουμε να ταιριάζουμε δύο διαφορετικά στιλ, οπότε επιλέξτε ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα μαζί μ’ ένα κοστούμι ή ένα tailored look.

Chains

b1f3a5b8fcc3597403bcdfeaa43e5850.jpeg
Image source: @whowhatwear

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητο στοιχείο για να θεωρείται ένα σύνολο ολοκληρωμένο. Τα κοσμήματα προσθέτουν λάμψη και chicness καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν ψάχνετε να βρείτε designs- μπαλαντέρ, τότε οι αλυσίδες είναι μονόδρωμος. Θα τις συναντήσετε τόσο σε χρυσές όσο και ασημένιες λεπτομέρειες αλλά εμείς σας προτείνουμε να τα συνδυάσετε και τα δύο μαζί.

Colourful bags

3537afc1865f27d70d61041fd0fc8f1b.jpeg

Τα χρώματα εκτός από το στιλ, θα εκτοξεύσουν και την ψυχολογία και τη διάθεσή σας στα ύψη. Αν διστάζετε να τα εντάξετε στα ενδύματα σας τότε τα αξεσουάρ και κυρίως οι τσάντες είναι ιδανική λύση. Βρείτε το σχέδιο και το χρώμα που σας ταιριάζει, δημιουργήστε ένα απλό σύνολο και μετατρέψτε το σε statement εμφάνιση με μία μόλις κίνηση.