fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Most desire items: Tα κοσμήματα που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σας

Το kosmima.gr είναι ο ιδανικός προορισμός για όλες εσάς που θέλετε να είστε πάντοτε in fashion


Most desire items: Tα κοσμήματα που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σας

Καθώς η άνοιξη είναι προ των πυλών και οι ηλιόλουστες μέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους, νιώθουμε όλο και περισσότερη την ανάγκη για εξόδους. Κάθε νέα σεζόν, φέρνει μαζί της καινούριες τάσεις αλλά και την ευκαιρία για ανανέωση.

Εκτός από τα ενδύματα που επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε μία εμφάνιση, σημαντική θέση κατέχουν και τα κοσμήματα. Δεν πιστεύουμε ότι μία fashion lover μπορεί να βγει από την πόρτα του σπιτιού της χωρίς να φοράει τουλάχιστον ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Όπως σε όλες τις κατηγορίες έτσι και σ’ αυτήν των jewelries συναντάμε τάσεις, οι οποίες μας βοηθούν στη δημιουργία update outfit.

Στον απόλυτα fashionable online προορισμό κοσμημάτων και αξεσουάρ, kosmima.gr, μπορούμε να θαυμάσουμε και ν’ αποκτήσουμε εύκολα και αξιόπιστα τα αντικείμενα του πόθου μας -χρυσά ή ασημένια κοσμήματα, με διαμάντια ή ορυκτές πέτρες, αλλά και fashion κομμάτια από δημοφιλή brands. Wired up and frost yourselves!

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις top επιλογές που ξεχωρίσαμε για εσάς.

Minimal

kosmima-2.jpg

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι δε χρειάζεται να φοράμε έντονα και εκκεντρικά κομμάτια για να εντυπωσιάσουμε. Αρκούν οι σωστές επιλογές για να κάνουμε τη διαφορά. Το minimal style δε κυριαρχεί μόνο στα ρούχα αλλά και στα κοσμήματα. Ένα chic & classy chevalier ring είναι αρκετό για να ολοκληρώσετε μία stylish εμφάνιση. Ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε all the way είναι να διατηρήσετε αυτό το στιλ και στα υπόλοιπα κομμάτια. Συνδυάστε ένα λευκό πουκάμισο με το τζιν παντελόνι σας κι ένα ζευγάρι loafers και προσθέστε το «διακριτικό» σας κόσμημα και είστε έτοιμες.

Details

kosmima-3.jpg

Είναι γνωστό σε όλες μας ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μία από τις τάσεις που συναντάμε τις τελευταίες σεζόν στον κόσμο των κοσμημάτων είναι ο συνδυασμός πολλών και λεπτεπίλεπτων σχεδίων. Αυτά μπορεί να είναι δαχτυλίδια, βραχιόλια ακόμα και κολιέ. Εμείς έχουμε μεγαλύτερη αδυναμία στα πρώτα και γι’ αυτό σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Προτιμήστε λεπτά και glam rings, φορέστε τα μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ και δημιουργήστε ένα tailored look για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Hoops earrings

kosmima-4.jpg
Image source: @style.com

Αν θέλετε να χαρίσετε διαχρονικότητα στην εικόνα σας αλλά και να κάνετε ασφαλείς επιλογές, τότε από τα σύνολα σας δεν πρέπει να λείπουν οι κρίκοι. Η τεράστια ποικιλία που υπάρχει στα μεγέθη και στα χρώματα, μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε έτσι ώστε να ανακαλύψετε ποιοι ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ αλλά και στο πρόσωπό σας. Όσο το επιτρέπει ακόμα η θερμοκρασία, διαλέξτε ένα ζιβάγκο, κάντε τα μαλλιά σας μία ωραία αλογοουρά για να φαίνεται όλο το πρόσωπό σας καθαρά και αφήστε τους κρίκους σας να «κλέψουν» την παράσταση.

Chain neckless

kosmima-1.jpg

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη αυτό που συμβαίνει με τις αλυσίδες από την περασμένη χρονιά τότε αυτή θα ήταν σίγουρα η «φρενίτιδα». Πιο συγκεκριμένα, τα κολιέ αλυσίδας συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις των fashionistas. Ουσιαστικά εδώ και ένα χρόνο δε σταμάτησαν να κατέχουν την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοσμημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να τις επιλέγετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, τότε σας προτείνουμε να συνδυάσετε μαζί μία ασημένια και μία χρυσή αλυσίδα.

Colourful jewels

kosmima-4-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Φυσικά και τα έντονα χρώματα δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή των κοσμημάτων μας. Αν το σκεφτείτε καλύτερα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να εντάξουμε τις έντονες αποχρώσεις στην εμφάνισή μας. Plus, θα φέρουμε πιο γρήγορα το καλοκαίρι στην καθημερινότητά μας. Ότι σχέδιο κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και δε θα θέλετε να τα αποχωριστείτε.

1

Δαχτυλίδι Σειρέ

Kosmima.gr BUY HERE

2

Χειροποίητη αλυσίδα BREEZE

Kosmima.gr BUY HERE

3

Βραχιόλι VOGUE

Kosmima.gr BUY HERE

4

Σκουλαρίκια SOLEDOR

Kosmima.gr BUY HERE

5

Σκουλαρίκια κρίκοι KIKI

Kosmima.gr BUY HERE

6

Δαχτυλίδι SOLEDOR

Kosmima.gr BUY HERE

7

Δαχτυλίδι DKNY

Kosmima.gr BUY HERE

8

Κολιέ VOGUE

Kosmima.gr BUY HERE

9

Δαχτυλίδι JCOU

Kosmima.gr BUY HERE

10

Κολιέ Καρδιά SAVVIDIS

Kosmima.gr BUY HERE

11

Σκουλαρίκια κρίκοι KIKI

Kosmima.gr BUY HERE

12

Βραχιόλι GUESS

Kosmima.gr BUY HERE