fbpixel

Search icon
Search
Επιθυμείτε πιο γεμάτα φρύδια; Δοκιμάστε αυτό το 3-step routine
MAKE UP

Επιθυμείτε πιο γεμάτα φρύδια; Δοκιμάστε αυτό το 3-step routine

Τα φρύδια μας χρειάζονται περισσότερη περιποίηση απ' ό,τι νομίζουμε


Τα φρύδια σας καθορίζουν το πρόσωπό σας. Και ενώ οι πρακτικές styling που εφαρμόζετε (διαμόρφωση, χρωματισμός, εφαρμογή προϊόντων) μπορούν να σας βοηθήσουν να τα ενισχύσετε, μια ολιστική ρουτίνα φροντίδας των φρυδιών, δηλαδή η φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος με την ίδια προσοχή που δίνετε στο υπόλοιπο κεφάλι σας, είναι απαραίτητη για πλήρη και υγιή φρύδια. Όπως συμβαίνει με όλα τα μαλλιά, η φροντίδα των φρυδιών συνίσταται στη φροντίδα και τη θρέψη ολόκληρης της περιοχής, ώστε να προάγεται η λάμψη και η ανάπτυξη.

Όλοι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την αναβάθμιση της ρουτίνας φροντίδας των φρυδιών τους, αλλά η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για όσους παλεύουν με βλάβες από θεραπείες όπως η απώλεια τριχών και η συνήθης συσσώρευση προϊόντων. «α μαλλιά των φρυδιών είναι ένα παιχνίδι σύνδεσης των σημείων - δεν είναι όπως τα μαλλιά στο κεφάλι σας όπου μεγαλώνουν όλα μαζί. Για όσους έχουν "παραφτιάξει" τα φρύδια τους με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί πραγματικά να χρειαστούν εννέα μήνες έως δύο χρόνια για να δουν τη μέγιστη αναζωογονητική πληρότητα και πλάτος. Η σωστή φροντίδα των φρυδιών μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας και να σας επιτρέψει να ενισχύσετε τα υπάρχοντα φρύδια σας στο μεταξύ.

snapinstaapp-445026778-18467368009055808-8962561980950773794-n-1080.jpg

Η υγεία των ορμονών και οι δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα φρύδια, γεγονός που καθιστά μια σωστή ρουτίνα φρυδιών το πρώτο βήμα για τον εντοπισμό των αναγκών των φρυδιών σας - ή απλά για να τα βοηθήσετε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά γεμάτα.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση των φρυδιών σας, ακολουθήστε αυτά τα 3 βήματα!

1. Καθαρισμός και απολέπιση

Θέλετε να κάνετε απολέπιση του δέρματος κάτω από τις τρίχες των φρυδιών σας για να ανοίξετε τους θύλακες και να βοηθήσετε την ανάπτυξη των φρυδιών. Όταν κάνετε απολέπιση στην περιοχή, είστε σε θέση να λάβετε θρεπτικά συστατικά από όποια προϊόντα επιλέξετε να εφαρμόσετε στο φρύδι. Ξεκινήστε με έναν γρήγορο και συγκεντρωμένο στα φρύδια καθαρισμό, τόσο το καλύτερο για να απομακρύνετε την περίσσεια λιπαρότητας ή προϊόντων.
Ακολουθεί η απολέπιση, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια ενός εργαλείου ή ενός προσαρμοσμένου μείγματος. Αν ένα σπιτικό απολεπιστικό είναι περισσότερο το στυλ σας, δοκιμάστε να αναμείξετε ψιλοαλεσμένο ροζ θαλασσινό αλάτι Ιμαλαΐων με το έλαιο προσώπου της προτίμησής σας. Κάντε απολέπιση με κυκλικές κινήσεις από άκρη σε άκρη πριν ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

snapinstaapp-432333547-1915740962215198-8436636726941535411-n-1080.jpg

2. Μασάζ για την κυκλοφορία του αίματος

Ακολουθεί ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το μασάζ στο μέτωπο διεγείρει την κυκλοφορία, φέρνοντας αίμα στην περιοχή και ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη. Όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή το πρόσωπο έχει τόσους πολλούς μύες, κάνετε στον εαυτό σας ένα "λίφτινγκ" με το gua sha στο φρύδι - και αυτό πραγματικά λειτουργεί. Ανοίγει αμέσως το μάτι. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο gua sha ή τα δάχτυλά σας για να κάνετε μασάζ, αποστράγγιση και αποφόρτιση της περιοχής. Οι ειδικοί πιστεύουν πολύ στην ενέργεια, οπότε όταν εφαρμόζετε τη θερμότητα και την ενέργεια από τα δάχτυλά σας, είναι σαν να έχετε έναν πράσινο αντίχειρα με ένα φυτό. Φροντίζεις την περιοχή και την αγαπάς - της δίνεις σημασία.

snapinstaapp-420602271-1117517922945009-5552574018189480299-n-1080.jpg

3. Ενυδάτωση και θρέψη

Ακριβώς όπως φροντίζετε τα μαλλιά σας και ενυδατώνετε το δέρμα και το πρόσωπό σας, τα φρύδια χρειάζονται την ίδια υγρασία. Επιλέξτε έναν ορό βλεφαρίδων και φρυδιών 1 έως 2 φορές την ημέρα για ενυδάτωση και ανάπτυξη. 

Φροντίστε τα φρύδια σας, όπως τους αξίζει!