fbpixel

Search icon
Search
Ένας «μυθικός» προορισμός μας συστήνει την καλοκαιρινή γοητεία της Μάνης
TRAVEL

Ένας «μυθικός» προορισμός μας συστήνει την καλοκαιρινή γοητεία της Μάνης

Το Castor & Pollux είναι μια ωδή στη γήινη ομορφιά του μεσσηνιακού τοπίου


Αφοσίωση, εντιμότητα και αρετή διέκριναν τον στενό δεσμό ανάμεσα στα δίδυμα αδέλφια, Κάστορα και Πολυδεύκη. Πολεμιστές και ναυτικοί, πρωταγωνίστησαν σε σημαντικές στιγμές διαχρονικών ιστοριών, από το κυνήγι του Καλυδώνιου κάπρου μέχρι την Αργοναυτική εκστρατεία. Ο αρχαίος ελληνικός μύθος μας διηγείται τη γέννησή τους στη μεσσηνιακή γη και πιο συγκεκριμένα, στη βραχονησίδα Πέφνος, λίγο έξω από τον κόλπο του Αγίου Δημητρίου. Ο τόπος αυτός κουβαλά μέχρι σήμερα τη γοητευτική ιστορία τους, μυώντας κάθε επισκέπτη στα πολύτιμα μυστικά τους. Το συγκρότημα Castor & Pollux αποτίει φόρο τιμής στην κοινή πορεία των δύο αυτών προσώπων μέσα από την εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα. Ανοίγει τις πόρτες του, καλωσορίζοντάς μας στη γήινη ομορφιά του μεσσηνιακού τοπίου. Τρεις ανεξάρτητες κατοικίες, μόλις 400 μέτρα από την παραλία μας προσκαλούν σε ένα παραδεισένιο σκηνικό, το οποίο υπόσχεται να μας χαρίσει την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία. Σε κάθε χώρο τους έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τη μαγεία του καλοκαιριού. 

Τα βήματά μας οδηγούν στον «μυθικό» αυτόν προορισμό, ο οποίος είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί μας τους διαχρονικούς θησαυρούς της ιστορικής Μάνης...

Η αρμονική συνύπαρξη 

manii-1.jpg

Η γη της Πελοποννήσου ξεχωρίζει για τις ενδιαφέρουσες αντιθέσεις της. Το βαθύ μπλε του ουρανού μπλέκεται αρμονικά με την ήρεμη διάθεση της θάλασσας και ο βραχώδης βουνίσιος χαρακτήρας συμμετέχει στο ατελείωτο αισθητηριακό παιχνίδι. Κάθε αρχοντική κατοικία του Castor & Pollux είναι μια ωδή στο μοναδικό αυτό πάντρεμα, κάνοντάς μας κοινωνούς σε μια αυθεντική τελετουργία ηρεμίας. Η πέτρα, σήμα-κατατεθέν της άγριας ομορφιάς της Μάνης, κατέχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του συγκροτήματος, αναδεικνύοντας με τον πιο περίτεχνο τρόπο την ατόφια αριστοκρατική του προσωπικότητα. Κάθε στιγμή μετράει, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον fresh αέρα της μεσσηνιακής γης, αλλά και τη γοητευτική αλμυρή ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής θάλασσας. 

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα

mani-2.jpg

Κάθε γωνιακή βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με τεχνολογία και έχει σχεδιαστεί με πολύ προσεχτικά βήματα με κοινή κατεύθυνση την εξασφάλιση μιας άκρως ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας. Οι γήινες χρωματικές παλέτες μας συνεπαίρνουν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι αναζωογόνησης και ξεκούρασης. Η διαίρεσή τους σε δύο επίπεδα διευκολύνει την κίνηση του φυσικού φωτός να λούσει κάθε δωμάτιο, συνθέτοντας το ιδανικό ησυχαστήριο. Τα μεγάλα παράθυρα χωρίζουν τον ενιαίο καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα από τον ιδιωτικό υπαίθριο χώρο και την πισίνα, δομώντας ένα άκρως λειτουργικό και αναπαυτικό περιβάλλον, κατάλληλο για να διαβάσουμε ένα βιβλίο ή να απολαύσουμε τη μαγεία του πρωινού καλοκαιρινού ήλιου. Η κεντρική διαμόρφωση, η οποία περιλαμβάνει ένα διπλό υπνοδωμάτιο και μπάνιο στον επάνω όροφο και ένα διπλό κρεβάτι στον κάτω όροφο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καναπές, αποτελεί την τέλεια επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Κάθε υπηρεσία που μας παρέχεται, είναι και μια ξεχωριστή ευκαιρία για να βιώσουμε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και πληρότητας. 

mani-6.jpg

Ιδανικές καλοκαιρινές δραστηριότητες 

Οι ομορφιές της Δυτικής Μάνης μας προσφέρουν τη δυνατότητα και αυτό το καλοκαίρι να εξερευνήσουμε τα παραδοσιακά πετρόχτιστα χωριουδάκια και την τοπική ακτινοβολία της φύσης. Το Castor & Pollux μας εγγυάται τις κατάλληλες ποδηλατικές εξορμήσεις για εμάς και την παρέα ή την οικογένειά μας, μέσα από τη συνεργασία του με αξιόπιστες εταιρείες. Για όλους όσοι δηλώνετε θερμοί λάτρεις της υποβρύχιας εξερεύνησης, η κοινή του γραμμή με εξειδικευμένες σχολές και διπλωματούχους δύτες, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Όσοι πάλι αγαπάτε να ανακαλύπτετε μυστικούς κόλπους και παραλίες, τότε είναι η ιδανική ευκαιρία για να νοικιάσετε το σκάφος που επιθυμείτε και να κάνετε μια υπέροχη βόλτα στα ανοιχτά της θάλασσας και το Castor & Pollux έχει προνοήσει και γι' αυτό, χάρη στην αμοιβαία του βοήθεια από αξιόπιστες εταιρείες μίσθωσης σκαφών. 

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαζόμαστε για τις πιο αξέχαστες διακοπές στον ορισμό της γαλήνιας απόδρασης!
Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες των εκλεπτυσμένων χώρων του Castor & Pollux στη gallery! 

Photos: George Fakaros
Κινητή και σταθερή επίπλωση, υφάσματα: Furniture Gallery 

Info: Άγιος Νικόλαος, Μεσσηνίας. Τηλ. επικοινωνίας: +30 6983419059, +30 6974991182. E - mail: hello@castor-pollux.gr. Instagram: @castor_and_pollux_villas, Facebook: Castor_and_pollux_villas