fbpixel

Search icon
Search
Ένα μοναδικό «πάθος» για την κουζίνα συνδέει μια ιταλική οικογένεια με μια ιστορία 50 και πλέον ετών
INTERIORS

Ένα μοναδικό «πάθος» για την κουζίνα συνδέει μια ιταλική οικογένεια με μια ιστορία 50 και πλέον ετών

Ανακαλύψτε τη μαγεία της εταιρίας Stosa μέσα από το σύγχρονο design


Μια ιταλική οικογένεια, μια ιστορία 50 και πλέον ετών κι ένα μοναδικό πάθος: την κουζίνα! Η Stosa Cucine αποτελεί τη συναρπαστική ιστορία ενός ανθρώπου, της οικογένειάς του κι ενός οράματος, που γίνεται πραγματικότητα ακολουθώντας τον δρόμο του πάθους από γενιά σε γενιά...

Η for History

H ιστορία πηγαίνει χρόνια πίσω, κάπου στο 1964 και συγκεκριμένα στο Piancastagnaio στην Τοσκάνη, σε ένα επιπλοποιείο 300 τ.μ., όπου και ξεκινάει η πρώτη παραγωγή κουζινών. To 1985, η οικογένεια Sani αναλαμβάνει το τιμόνι της Stosa Cucine και οδηγεί την επιχείρηση σε μια πορεία ανάπτυξης και ενίσχυσης. Το 1990 γίνεται βασικός σταθμός, προχωρώντας στην αγορά ενός μεγαλύτερου εργοστασίου στη Strada Cassia, στην περιοχή Val di Paglia. Το 2000, η Stosa παράγει κουζίνες εξαιρετικού design και τολμάει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα και από τοπική επιχείρηση μετατρέπεται σε μια πρωταγωνιστική πολυεθνική εταιρεία. Οκτώ χρόνια αργότερα αποτελεί ήδη έναν διεθνή όμιλο, που επεκτείνεται διαρκώς με την κατασκευή ενός εντυπωσιακού εργοστασίου 50.000 τ.μ., το οποίο αποτελεί πλέον το «νευραλγικό» κέντρο της. 

Μία καταξιωμένη εταιρία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με αυξανόμενο κύκλο εργασιών και σε συνεχή αναζήτηση νέων προκλήσεων και μεγάλων στόχων.
aliant-compo01-c.jpg

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό design, παράγει ιταλικές κουζίνες, που έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την εκτίμηση για τον καινοτόμο χαρακτήρα και το σχεδιασμό τους -όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στο εξωτερικό.

Καθημερινός τους στόχος: να κάνουν όσο καλύτερη μπορούν τη ζωή των ανθρώπων, ξεκινώντας από το μέρος που αποτελεί την εστία της οικογένειας, την κουζίνα, και φυσικά, προϊόντα μοναδικής ποιότητας που ξεχωρίζουν με την καινοτομία και τις προσεγμένες τους λεπτομέρειες τους, ενώ παράγονται με απόλυτο σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

aliant-compo07-b.jpg

Quality Matters

Τα προϊόντα Stosa, λοιπόν, έχουν μελετηθεί για να προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στον χρόνο που περνάει κάθε άνθρωπος στο περιβάλλον της κατοικίας του, τόσο από αισθητική όσο και από λειτουργική άποψη. Από τις κλασικές ως τις μοντέρνες συνθέσεις και από την κουζίνα ως το καθιστικό, ο χώρος διαμορφώνεται, μελετάται και σχεδιάζεται για να ικανοποιεί τις ανάγκες των ανθρώπων και να εκπληρώνει τις επιθυμίες τους! Ανακαλύψτε την καινοτομία που αφορά, από τη μία, τις επενδύσεις στα πιο προηγμένα συστήματα παραγωγής και από την άλλη, την έξυπνη προσέγγιση, την τάση για πρωτοτυπία και την αναζήτηση του νεωτερισμού με την οποία υλοποιείται κάθε μελέτη.

natural-living-1a.jpg
natural-compo06-a.jpg

Custom Design

Η εξατομίκευση αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της αγοράς και ανταποκρίνεται στην ανάγκη του ανθρώπου για μοναδικά αντικείμενα, με τα οποία εκφράζει τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά του. Η Stosa έχει αγκαλιάσει την τάση αυτή, μετατρέποντάς την σε πιο υψηλή και πληρέστερη αρχή της, δημιουργώντας την απόλυτη πρόταση για ευελιξία σχεδιασμού: ο πελάτης που επιλέγει Stosa έχει στη διάθεσή του μεγάλο αριθμό λύσεων για την εξατομίκευση του προϊόντος του, από τα στοιχεία του φινιρίσματος και τα ανοίγματα στις επιφάνειες, έως τη δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών μοντέλων.

infinity-2019-c01-6.jpg

Η διαδικασία συνεχούς εξέλιξης και η πρακτική που διαπερνά όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, αντιπροσωπεύεται μέσα από τη μοναδική εξυπηρέτηση, το σύγχρονο design και την επιθυμία για προσωπική και συλλογική εξέλιξη. Αυτή είναι η δύναμη της Stosa. Η ενέργεια που τροφοδοτείται καθημερινά με το πάθος & το μεράκι μεταφέρει τις αξίες της σε όλα τα επίπεδα. 

Info

Site: stosacucine.com/el

Διεύθυνση: Αδριανουπόλεως 24, Kαλαμαριά, Θεσσαλονίκη 

Τηλέφωνο: 2310 414 690

Fb: STOSA Cucine Greece

Instagram: @stosacucine_official