fbpixel

Search icon
Search
Ένα καλοκαιρινό καταφύγιο στο 2o πόδι της Χαλκιδικής που απογειώνει τη σημασία της αυθεντικής φιλοξενίας
TRAVEL

Ένα καλοκαιρινό καταφύγιο στο 2o πόδι της Χαλκιδικής που απογειώνει τη σημασία της αυθεντικής φιλοξενίας

Το Villa Karavitsi στον Νέο Μαρμαρά είναι το απόλυτο summer place to be και αυτό το καλοκαίρι


Η φράση «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» δεν προέκυψε καθόλου τυχαία. Η ομορφιά αυτού του τόπου προσελκύει κάθε χρόνο τέτοια εποχή χιλιάδες επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, μ' εμάς τους Θεσσαλονικείς να την έχουμε λίγο πιο κοντά στην καρδιά μας. Ένας προορισμός γεμάτος εκπλήξεις, που ποτέ δε προδίδει τους travelers, και που συνδυάζει με τον πιο ιδανικό τρόπο το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσας. Γιατί εάν το καλοκαίρι στην Ελλάδα ήταν πίνακας, θα είχε σίγουρα αυτά τα δύο χρώματα να πρωταγωνιστούν. Τι να πει κανείς για τα κρυστάλλινα νερά που σε κάνουν να θέλεις να τα εξερευνήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη, για το nightlife που θες να ζεις on repeat κάθε καλοκαιρινή περίοδο, αλλά -πάνω απ' όλα- για την ξεχωριστή, τόσο ζεστή φιλοξενία που προσφέρουν απλόχερα οι ντόπιοι, δίνοντάς σου την αίσθηση πως είσαι «κομμάτι» αυτού του τόπου, χωρίς να σε αφήνουν να φύγεις με τον τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Εστιάζοντας στο κομμάτι της φιλοξενίας, το μυαλό μας αυτόματα οδηγείται σ' ένα ξενοδοχείο που σίγουρα η παραμονή σας εκεί θα μετατραπεί στο απόλυτο summer dream και θα σας μείνει αναμφίβολα αξέχαστη. Ο λόγος για το Villa Karavitsi στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και, συγκεκριμένα, στον Νέο Μαρμαρά, όπου η μαγεία του καλοκαιριού «παντρεύεται» με το hospitable κλίμα, το οποίο ο καθένας μας αποζητά για τις διακοπές του.

«Ένα» με τη θάλασσα

dji-0643.jpg

Εδώ, η απαράμιλλη ομορφιά παίρνει σάρκα και οστά. Απέχοντας λιγότερο από πέντε λεπτά από τον Νέο Μαρµαρά, το ξενοδοχείο αυτό δίνει στους φιλοξενούμενούς τους την αίσθηση πως ξεπρόβαλε από καρτ ποστάλ, αναδεικνύοντας τη γοητεία αυτής της πλευράς της Χαλκιδικής, με πιο βασικό πλεονέκτημά του το προνομιακό του location σε απόσταση αναπνοής από εκεί όπου σκάει το κύμα. Και κάπως έτσι, οι περιττές μετακινήσεις φαντάζουν παρελθόν, καθώς εδώ η επιθυμία για μια δροσιστική βουτιά από τη στιγμή που θα ανοίξετε τα μάτια σας το πρωί γίνεται πραγματικότητα.

dsc-9944.jpg

Φωλιασμένο στην πλούσια βλάστηση, στα ελαιόδεντρα και στους πανύψηλους σκιερούς φοίνικες, το Villa Karavitsi αντικρίζει περήφανα το απέραντο γαλάζιο που ανοίγεται μπροστά του. Πρόκειται για το απόλυτο place to be για αξέχαστες καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες, για ατελείωτες στιγμές ηρεμίας υπό το θρόισμα των δέντρων και του ήχου που χαρίζουν τα κύματα, που λειτουργεί σαν αγχολυτικό στις ψυχές μας και είναι ό,τι ακριβώς έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι.

Η αυθεντική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο

befunky-collage-16.jpg

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι επισκέπτες αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, γεγονός που οφείλεται στη ζεστή υποδοχή και στην αυθεντική φιλοξενία που προσφέρεται. Ένα καλοκαιρινό καταφύγιο fully furnished διαµερισµάτων και δωµατίων, όπου η άριστη εξυπηρέτηση γίνεται ένας κύριος λόγος για να θέλετε να βρίσκεστε εκεί κάθε χρόνο. Η familiar ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τη σαγηνευτική θέα στη θάλασσα συνθέτουν το τέλειο vacation σκηνικό, που θα μείνει στην καρδιά σας.

19 all-inclusive δωµάτια για στιγμές αποφόρτισης, ένα outdoor café-bar για μοναδικές γευστικές απολαύσεις, ένας τεράστιος κήπος ιδανικός για ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, ξαπλώστρες και οµπρέλες που χαρίζουν φυσική σκίαση σάς περιμένουν να τα ανακαλύψετε από κοντά και να αφεθείτε σε μια one-of-a-kind stay experience.

Η απόλυτη ιδιωτικότητα έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί

dsc-7207.jpg

H απόλυτη ιδιωτικότητα μετατρέπεται σ' ένα από τα βασικά highlights ολόκληρου του ξενοδοχείου. Εκεί, θα εντοπίσετε 9 διαµερίσµατα -ανάµεσά τους µεζονέτες- και 10 στούντιο, κατάλληλα εξοπλισµένα για να φιλοξενήσουν πενταμελείς οικογένειες, τα οποία θα σας προσφέρουν όλες τις πιθανές ανέσεις, χωρίς να χρειαστεί να µετακινηθείτε. Μινιμαλιστική αισθητική κι ευήλιοι χώροι στις αποχρώσεις της γης που εναρμονίζεται με το outdoor περιβάλλον και την καλοκαιρινή αύρα, ενώ παραπέμπουν σ' ένα ειδυλλιακό νησιώτικο σκηνικό το οποίο δε θα θέλετε να αποχωριστείτε.

Plus, η private παραλία προσφέρεται για ξεκούραση και δυνατές στιγμές, µ' επιλογές από δροσερά αναψυκτικά, πεντανόστιμα snacks και μεθυστικά cocktails, που μπορείτε να ανακαλύψετε στο συνεχώς ανανεωμένο μενού του café-bar. Tο άκρως φιλικό service και η άµεση εξυπηρέτηση θα κάνουν την όλη διαμονή σας ακόμη πιο ευχάριστη.

dsc-0004.jpg

Good to know...

Πέρα από τα πανέμορφα κτίσματα που απαρτίζουν το ξενοδοχείο, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε πως σε απόσταση λίγων λεπτών μπορείτε να «χαθείτε» στα νερά διάσημων παραλιών, βραβευμένων µε Γαλάζια Σηµαία, για ατελείωτη εξερεύνηση και για να βιώσετε στο έπακρο τον καλοκαιρινό «παλμό» της Χαλκιδικής.

Στον δρόμο προς τον Νέο Μαρμαρά, θα δείτε σίγουρα την παραλία του Αγίου Ιωάννη, 4 χλμ μετά το χωριό Νικήτη, ενώ ανάμεσα στον Αρμενιστή και την παραλία Πλατανίτσι θα εντοπίσετε την παραλία Καβουρότρυπες, με τα κρυστάλλινα νερά και απεριόριστη θέα στο βουνό Άθως. Bonus, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το χωριό Παρθενώνας, που βρίσκεται στους λόφους του όρους Ίταμος και αναδεικνύει την ορεινή γοητεία της Χαλκιδικής.

Εξερευνήστε στην gallery περισσότερες ειδυλλιακές γωνίες του ξενοδοχείου!

Info

Διεύθυνση: Περιφερειακή Σιθωνίας, Νέος Μαρμαράς, Σιθωνία Χαλκιδικής

Site: Karavitsi.gr

Instagram: @villa.karavitsi

Facebook: Villa Karavitsi

E-mail: info@karavitsi.gr

Τηλέφωνα: +30 6972 311098, 23750 72197