fbpixel

Search icon
Search
Ένα αξέχαστο weekend γεμάτο ασυναγώνιστες απολαύσεις σ' ένα από τα πιο εντυπωσιακά resorts της Χαλκιδικής
TRAVEL

Ένα αξέχαστο weekend γεμάτο ασυναγώνιστες απολαύσεις σ' ένα από τα πιο εντυπωσιακά resorts της Χαλκιδικής

Μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, στον Άγιο Ιωάννη Χαλκιδικής


Το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, στον Άγιο Ιωάννη Χαλκιδικής, άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί εκλεκτούς εκπροσώπους του Τύπου σε ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο χαλάρωση, πολυτέλεια και γαστρονομικές απολαύσεις. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την άψογη φιλοξενία και τις υψηλού επιπέδου παροχές του Ammoa, απολαμβάνοντας παράλληλα την εξωτική ομορφιά της παραλίας στον Άγιο Ιωάννη Χαλκιδικής.

omada-ekproswpon-toy-typoy.jpg
Όλο το team που παρευρέθηκε στο press weekend


Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής, το Αmmoa Luxury Hotel & Spa Resort προσφέρει μια λαμπερή διαμονή, ασύγκριτη σε όλα τα επίπεδα. Είναι τόσο η κομψή αρχιτεκτονική του που χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη αισθητική και διακόσμηση όσο και η παραδεισένια τοποθεσία στην οποία βρίσκεται με τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, δημοσιογράφοι και influencers είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους κομψούς χώρους του ξενοδοχείου, όπως τα ευρύχωρα δωμάτια και bungalows με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα, τα εστιατόρια με την εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα και το pool bar με τα δροσιστικά cocktails. 

Επιπλέον οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο πλήρως εξοπλισμένο Spa, με ποικιλία θεραπειών και υπηρεσιών ομορφιάς. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και το μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, "Kyma", το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με ρομαντική διάθεση και άκρως καλοκαιρινή αύρα. Εξειδικεύεται στη ψαροφαγία, παρέχοντας ένα μενού με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τους κόλπους της Χαλκιδικής, τα οποία παντρεύονται με παραδοσιακά πιάτα από τοπικά προϊόντα. Μάλιστα, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να αφεθούν σε ένα ταξίδι εξαιρετικών γεύσεων στο à la carte εστιατόριο "The Signature", το οποίο συνδέει με μοναδικό τρόπο τη μεσογειακή κουζίνα με τα σύγχρονα πιάτα.

wellness-1159.jpg


Εκεί, οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν τις κορυφαίες προτάσεις από το μενού του Executive Chef Κώστα Πανταζή. Άλλωστε, η υψηλή γαστρονομία του Ammoa είναι μια από τις μεγάλες κατακτήσεις του. Ο κάθε επισκέπτης θα γευτεί μια ποικιλία μεσογειακών απολαύσεων με ανοιχτή θέα στα κρυστάλλινα νερά. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακά πιάτα εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής αλλά και από όλη την Ελλάδα, καθιστούν το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Χαλκιδικής.

Ακόμα, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους κι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη φιλοξενία τους στο Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την διοργάνωση του Press Weekend στο Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort», δήλωσε η κα Αλεξάνδρα Μεντεκίδου, Υπεύθυνη του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος. «Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους προσκεκλημένους μας μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις υψηλού επιπέδου παροχές μας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της Χαλκιδικής». Με αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών του, το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη που επιλέγει να το τιμήσει με την παρουσία του.

restaurants-bars-6681.jpg

Info:

AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort | Παραλία Άγιος Ιωάννης, Νικήτη, Χαλκιδικής, τηλ. 23750.22200, Facebook: AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, Instagram: @ammoa_luxury_resort, Website: ammoaresort.com.