fbpixel

Search icon
Search
Έχετε καστανά μαλλιά μεσαίου μήκους; 5 ιδανικά hairstyles για εσάς
HAIR & NAILS

Έχετε καστανά μαλλιά μεσαίου μήκους; 5 ιδανικά hairstyles για εσάς

Μοναδικές προτάσεις για υπέροχο στιλ


Όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας, μερικές φορές είναι καλύτερο να παραμείνετε πιστές σε αυτό που λειτουργεί για εσάς. Τι είναι αυτό; Το κούρεμα των κλασικών καστανών μαλλιών σας σε ένα κολακευτικό hairstyle μεσαίου μήκους. Το καλύτερο πράγμα σε αυτήν την κατηγορία είναι ότι μπορείτε πραγματικά να διευρύνετε τα όρια, από τα μακριά bobs μέχρι τα εντυπωσιακά hair waves. Mπορείτε επίσης, να δοκιμάσετε κομψές αφέλειες αλά Kate Middleton αλλά και να δοκιμάσετε να κόψετε φράντζα. Για όλες τις brunettes εκεί έξω που θέλουν απλώς να πειραματιστούν με μία νέα τάση στα μαλλιά τους, συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε όλων των ειδών τα χτενίσματα που είναι κατάλληλα για εσάς! 

Long Layered Waves

1-AkPg4.jpg

Όταν έχετε αμφιβολίες, τότε πάντα να επιλέγετε τα λεγόμενα «κύματα». Αποτελούν το κατάλληλο χτένισμα που θα αναδείξει την πιο γλυκιά καστανή απόχρωση των μαλλιών σας ενώ θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να βγήκατε μόλις από το Hollywood red carpet. Φροντίστε το σπάσιμο να μην φαίνεται επιτηδευμένο και πολύ σφικτό αλλά να είναι πιο χαλαρό (να το ανοίγετε με μια βούρτσα, χτενίζοντάς το απαλά).

Natural Long Bangs

how-create-money-piece-hair-bangs-5a697ded.jpg

Οι αφέλειες αναδεικνύονται πραγματικά όταν έχετε φυσικό όγκο στο μαλλί σας. Ζητήστε μήκος που να φτάνει μέχρι τους ώμους και φυσικά μπορείτε πάντα να τολμήσετε μια μακριά φράντζα που δεν θα χρειάζεται συχνή συντήρηση, αλλά θα πέφτει ανεπιτήδευτα στη μέση ή στο πλάι, χαρίζοντας αέρα σε κάθε χτένισμά σας.

Frenchie Fringe

2-FvczB.jpg

Αγαπάτε το je ne sais quoi στιλ των Γαλλίδων. Τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε! Τολμήστε να κόψετε φράντζα λίγο κάτω από τα φρύδια σας, σαν πάντα να προσπαθείτε να την απομακρύνετε. Τα υπόλοιπα μαλλιά αφήστε τα λίγο κάτω από το πηγούνι. Ας είναι ακανόνιστο το κούρεμα, και ας δοκιμάζετε να φουσκώνετε ελαφρώς την κορυφή σας, εμπνευσμένες από το iconic hairstyle της αγαπημένης Brigitte Bardot.

Low bun

1-ebOV6.jpg

Τι πιο stylish και κομψό από έναν επιμελώς ατημέλητο χαμηλό κότσο, που προσδίδει ιδιαίτερη φινέτσα στις μελαχρινές. Επιλέξτε τον από το πρωί στα office looks σας, μέχρι το βράδυ στα after work drink σας. Ιδανική επιλογή, όταν θέλετε να παρευρεθείτε σε ένα night out και δεν είστε φρεσκολουσμένες.

The Ponytail

3-Uv5wH.jpg

Θέλετε να αισθανθείτε super sexy brunette; Τότε, δεν έχετε παρά να πιάσετε τα καστανά μαλλιά σας σε μια tight slik αλογοουρά, η οποία θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, ενώ θα ταιριάζει τέλεια σε δυναμικά outfits. Επιλέξτε την εάν έχετε διάθεση να επιχειρήσετε ένα smokey eye, και λάμψη στο δέρμα. Plus, θα σας κάνει ένα «φυσικό botox» στο προσώπό σας.