fbpixel

Search icon
Search
Δύναμη αλληλεγγύης: Οι φιλανθρωπικές δράσεις που μας αγγίζουν περισσότερο το φετινό Πάσχα
PEOPLE & MOMENTS

Δύναμη αλληλεγγύης: Οι φιλανθρωπικές δράσεις που μας αγγίζουν περισσότερο το φετινό Πάσχα

Φορείς & Οργανισμοί της χώρας προσφέρουν βοήθεια σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη


Η εορταστική περίοδος του Πάσχα πλησιάζει και είναι συνώνυμη της αγάπης και της αλληλεγγύης. Ειδικά φέτος, που οι συνθήκες συνεχίζουν να εκφράζουν αβεβαιότητα είναι σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη και τον σεβασμό μας τόσο στους ανθρώπους του κύκλου μας όσο και σε αυτούς που έχουν ανάγκη την προσοχή και τη συμβολή μας. 

Με γνώμονα τα παραπάνω λοιπόν, δεν είναι λίγες οι οργανώσεις και οι φορείς που αυτό το Πάσχα θέτουν στο επίκεντρο την υποστήριξη απέναντι σε όσους τη χρειάζονται, διοργανώνοντας σημαντικές δράσεις, που στόχο έχουν να αναδείξουν τη σημασία της ισότητας και το νόημα του να λειτουργούμε όλοι μαζί σαν ένα. Τόσο κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου, όσο και πάντα, είναι σπουδαίο να βοηθάμε και να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε σε τέτοιου είδους project, που αξίζει να βρίσκονται στην επιφάνεια.

Ο καθένας με τον τρόπο του, είναι σημαντικό να βοηθά τους ανθρώπους γύρω του που το έχουν ανάγκη, αναδεικνύοντας τη δύναμη και τη σημασία της αλληλεγγύης!

Live cooking web event με τον Αστέριο Κουστούδη

kostoudis.jpg

Ο Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία & King George, φιλοξενείται για ακόμη μια χρονιά από την OsteoStrong Greece και παρουσιάζει στο κοινό τις εξαιρετικές Πασχαλινές του συνταγές σε ένα live cooking web event, αφιερωμένο στην υποστήριξη της «Μέριμνας».

Η OsteoStrong Greece, λοιπόν, σας προσκαλεί να εμπνευστείτε και να μαγειρέψετε απολαυστικά πιάτα με βραβευμένη υπογραφή, προκειμένου να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας, στηρίζοντας παράλληλα συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, τέτοιες ημέρες γιορτής σαν τις Πασχαλινές. Θα συμβάλλετε, παράλληλα, στο πολύχρωμο γενέθλιο παζλ ευχών και δράσεων για τα 26 χρόνια προσφοράς της «Μέριμνας», παρακολουθώντας το webinar που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή 23 Απριλίου, στις 18:00.

Αγορά λαμπάδων για φιλανθρωπικό σκοπό

1-kITgv.jpg

Πολλοί είναι οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί που ενισχύουν την προσπάθειά τους δημιουργώντας με μεράκι πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά κι ενήλικες. Προσφέροντας μια πασχαλινή λαμπάδα από φιλανθρωπικό οργανισμό, όχι μόνο ενισχύουμε τη δράση τους αλλά, ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης στον αποδέκτη της.

Συνεχίζοντας πιστά το έργα του, το Χαμόγελο του Παιδιού ξεχωρίζει για τις δράσεις του που βοηθούν όλα τα παιδιά τα οποία το έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα βίας ή υγείας, ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας. Παρόμοια φιλοσοφία ακολουθεί και το Make-A-Wish, που εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία και, σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται.

shutterstock-1680551962.jpg

Στον ίδιο αγώνα βρίσκονται και τα Παιδικά Χωριά SOS, τα οποία γίνονται μια μεγάλη οικογένεια για τα παιδιά που δεν μπορούν για ποικίλους λόγους να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς. Στην προστασία των παιδιών με κι­νητικές ανα­πηρίες συμβάλει και η ΕΛΕΠΑΠ, που αποτελεί το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό Σωματείο στο είδος του.

Info: Στα παραπάνω ενεργά links μπορείτε να επισκεφτείτε τα e-shops των οργανισμών και να ανακαλύψετε τις λαμπάδες τους, καθώς και άλλα Πασχαλινά είδη.