fbpixel

Search icon
Search
Do it like a pro: 5+1 celebrities μοιράζονται τα δικά τους packing-tips για τις διακοπές
ESCAPE

Do it like a pro: 5+1 celebrities μοιράζονται τα δικά τους packing-tips για τις διακοπές

Αξίζει να τα ακολουθήσετε


Παραδοσιακά, ένας από τους μεγαλύτερους... εφιάλτες των διακοπών, είναι η προετοιμασία της travel-bag, καθώς χρειάζονται μεθοδικές κι έξυπνες κινήσεις, προκειμένου να τοποθετήσετε σε αυτήν τα απαραίτητα items που θα χρειαστείτε, μένοντας μακριά από τις υπερβολές. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, είναι οι αγαπημένες σας celebrities κι εμείς, είμαστε εδώ για εσάς και σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο hot μυστικά τους. Υιοθετήστε τις πρακτικές τους και προετοιμαστείτε πιο εύκολα από ποτέ.

Ετοιμαστείτε για τις πιο απολαυστικές vacations!

Chrissy Teigen

1-t9TCK.jpg

Η Chrissy Teigen είναι μία γυναίκα που αγαπάει την οργάνωση, όπως έχει εξηγήσει η ίδια πολλές φορές σε συνεντεύξεις της. Ακολουθεί τις δικές της μεθόδους, που τη βοηθούν στην καθημερινότητα κι αυτό ισχύει και για την προετοιμασία των summer-vacations. Το διάσημο μοντέλο, φροντίζει να δημιουργήσει ένα πλούσιο look book πριν από κάθε ταξίδι της, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να προσθέσει στην travel-bag της έτοιμα outfits και παράλληλα, εξοικονομεί και πολύτιμο χρόνο, στη διάρκεια των διακοπών της. Ουσιαστικά, δημιουργεί διάφορα looks για κάθε περίσταση κι αφού τα φωτογραφίζει, δημιουργήσει το δικό της album, που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται. Έξυπνο, γρήγορα κι άκρως αποτελεσματικό.

Gigi Hadid

2-RjptY.jpg

Θεωρείται -αυτή τη στιγμή- ένα από τα πιο hot supermodels και δεν είναι καθόλου τυχαίο, το γεγονός ότι τα πιο γνωστά brands παγκοσμίως θέλουν να συνεργαστούν μαζί της. Η Gigi Hadid, είναι το απόλυτο it-girl, που αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το πασίγνωστο μοντέλο, είναι συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι, καθώς το ένα travel-trip διαδέχεται το άλλο και πλέον, μπορεί να θεωρηθεί... ειδική, στην προετοιμασία ενός ταξιδιού. Η Gigi ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν την ποιότητα, από την ποσότητα και το δικό της μυστικό είναι ακριβώς αυτό! Τοποθετεί πολύ συγκεκριμένα pieces στη βαλίτσα της, που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν πολλά, διαφορετικά looks και ταξιδεύει -όταν είναι αυτό εφικτό- μόνο με μία carry-on bag. Γλιτώνει αρκετό χρόνο, ενώ δε χρειάζεται να ανησυχεί και για κάποια δυσάρεστη έκπληξη που μπορεί να χαλάσει τις διακοπές της. Πανέξυπνο!

Kim Kardashian

3-Cpr9S.jpg

Η Kim Kardashian από την άλλη, ανήκει σε μία άλλη κατηγορία. Λατρεύει τα ταξίδια, αλλά αγαπάει και τα -αμέτρητα- pieces που βρίσκονται στην ντουλάπα της και δε θα ήθελε να καταστραφεί κανένα από αυτά. Στη δική της περίπτωση, "κλειδί" είναι η σωστή οργάνωση! Η πασίγνωστη influencer, τοποθετεί όλα τα πάντα σε μικρές τσάντες και στη συνέχεια, της προσθέτει στην travel-bag της. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να της συμβεί κάποιο δυσάρεστο ατύχημα ή να καταστραφούν οι τσάντες και τα παπούτσια της, όσο ταξιδεύει. Χωρίζει όλα τα items σε κατηγορίες και τα βάζει με προσοχή μέσα στη βαλίτσα της, προσέχοντας ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Adriana Lima

3-M5mrq.jpg

Η Adriana Lima έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές campaigns διάσημων οίκων μόδας κι έχει συνδέσει το όνομά της με κορυφαία brands, γράφοντας τη δική της ιστορία στον fashion world. Το διάσημο top-model συμβουλεύει όλους όσους πρόκειται να ταξιδέψουν, να προμηθευτούν μία suitcase, με ενσωματωμένο GPS. Η Lima το συνδέει με το smartphone της και με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το πού βρίσκεται, στη διάρκεια του ταξιδιού της. Από εκεί και πέρα, είναι κι αυτή υπέρμαχος του less is more και φροντίζει να τοποθετεί στην travel-bag της essential pieces, ανάλογα με την κάθε εποχή, που μοιάζουν ιδανικά για κάθε περίσταση.

Victoria Beckham

victoria.jpg

Η Victoria Beckham αγαπάει τη μόδα. Είναι η ζωή της, είναι το πάθος της και με το αψεγάδιαστο στιλ της, μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. «Στα περισσότερα ταξίδια μου, φροντίζω να παίρνω μαζί μου μερικά silk tops σε ουδέτερες αποχρώσεις, γιατί δεν τσαλακώνονται και συμπληρώνουν άψογα πολλά, διαφορετικά outfits», εξηγεί η Victoria, που δεν ξεχνάει ποτέ τα αγαπημένα της tops. Τι άλλο περιλαμβάνει πάντα η δική της travel-bag; Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, καθώς επισκέπτεται το γυμναστήριο ακόμη και στις διακοπές της, μένοντας πιστή στο fitness plan της. Αν δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, μπορείτε να το παραλείψετε αυτό…

Meghan Markle

titlo-0iZwp.jpg

Η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες γυναίκες, τα clothing items που περιλαμβάνει η βαλίτσα τους έχει τεράστια σημασία, ωστόσο, στην περίπτωση της Meghan Markle ισχύει κάτι διαφορετικό. Η Δούκισσα του Sussex, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα skincare products που τοποθετεί στην beauty-bag της κι όπως λέει, είναι πολύ σημαντικό γι' αυτήν να μένει πιστή στην σταθερή της routine, ακόμη και στη διάρκεια των διακοπών της, προκειμένου να διατηρεί την επιδερμίδα της super ενυδατωμένη και λαμπερή. Όσον αφορά τα pieces που προτιμά, όταν ταξιδεύει, λέει "ναι" στους neautral tones κι επιλέγει basic κομμάτια, τα οποία συνδυάζει -συνήθως- με ιδιαίτερα κοσμήματα.