fbpixel

Search icon
Search
Dining Room Trends: Οι πιο hot τάσεις στις τραπεζαρίες για τη φετινή άνοιξη
INTERIORS

Dining Room Trends: Οι πιο hot τάσεις στις τραπεζαρίες για τη φετινή άνοιξη

Πώς να δημιουργήσετε το πιο stylish σκηνικό


Η άνοιξη έχει έρθει και η ανανέωση του σπιτιού αποτελεί μονόδρομο για να κάνουμε την ψυχολογία μας να ανέβει στα ύψη. Η τραπεζαρία αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία μέσα στην κατοικία μας που βλέπουμε καθημερινά και θέλουμε να είναι όμορφα διακοσμημένη, γι' αυτό και αξίζει να την αναδιαμορφώσουμε ακολουθώντας step by step τις Νο1 τάσεις για τη φετινή spring season.

Αντλήστε έμπνευση και ξεκινήστε τις αλλαγές!

Less is More

ffmvngi7eu8hscqtasbhpt-6v26C.jpg

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε την πρακτικότητα που χρειάζεται να σας προσφέρει η τραπεζαρία σας, επιλέγοντας να κινηθείτε σε μινιμαλιστικές γραμμές. Σίγουρα στην περίπτωση αυτή το λευκό θα γίνει το αγαπημένο σας χρώμα, μιας και είναι μια απόλυτα safe και διαχρονική επιλογή. Όσο για τη διακόσμηση στην επιφάνεια του τραπεζιού, ένα βάζο με μερικά φρέσκα άνθη και κάποια κεριά είναι αρκετά για να πετύχετε ένα ultra clean και μοντέρνο αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως εποχής.


Down to Earth

4deb69d93a39685f52f9d4303c09aea7.jpg

Όσο τα χρόνια περνούν, γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε επαφή με τη φύση ακόμα και μέσα από τη διακόσμηση των χώρων μας. Σε ό,τι αφορά στην τραπεζαρία, προτιμήστε το ξύλο ως βασικό υλικό στην πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του, έτσι ώστε να δείχνει πιο σύγχρονο. Από εκεί κι έπειτα, προσθέστε φυτά και λουλούδια, χωρίζοντας χρώμα και «ζωή» στο τελικό αποτέλεσμα.


Metallic Details

earthy-tones-furniture-to-suit-every-dining-room-style-9.jpg

Κάθε εποχή οι μεταλλικές λεπτομέρειες έχουν την τιμητική τους, χαρίζοντας με την παρουσία τους την αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας. Για να υιοθετήσετε αυτό το διαχρονικό trend, μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό για την οροφή που θα κάνει τη διαφορά. Εναλλακτικά, ιδίως εσείς που προτιμάτε τις πιο safe λύσεις, επικεντρωθείτε στα μικρά στοιχεία, όπως ένας χρυσός δίσκος στο τραπέζι ή αντίστοιχες λεπτομέρειες στα σερβίτσια. Το χρυσό ταιριάζει καταπληκτικά με το μαύρο και το καφέ!


Earthy Tones

sytkcbwog8orxsta3sddho.jpg

Κι όμως, οι γήινες αποχρώσεις δεν είναι μόνο για το φθινόπωρο και τον χειμώνα! Αντιθέτως, στην πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή τους μπορούν να ταιριάξουν υπέροχα με τα vibes της άνοιξης. Ώρα να δημιουργήσετε ένα super cozy σκηνικό στην τραπεζαρία σας, με χρώματα όπως το καφέ, το μπεζ, το πράσινο, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με πιο ψυχρούς τόνους, όπως το γκρι και το λευκό.


Flowers Everywhere

elegant-spring-dining-room-beautiful-floral-centerpiece.jpg

Τα λουλούδια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με αυτήν την εποχή, γι' αυτό κι επιλέγουμε να τα εντάξουμε και στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Στην προκειμένη περίπτωση, αποτελούν το ιδανικό touch στο dining room. Μια all time classic επιλογή, δεν είναι άλλη πέρα από τα τριαντάφυλλα. Εναλλακτικά, αυτήν τη σεζόν πείτε «ναι» στις τουλίπες.


W is for Wallpaper

2secondslide-1567705545.jpg

Οι ταπετσαρίες αποτελούν, πλέον, ένα στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία σύγχρονη κατοικία. Και αυτό γιατί η παρουσία τους στον χώρο προσδίδει έναν ιδιαίτερο, sophisticated χαρακτήρα και πολλές φορές μετατρέπεται σε μια statement λεπτομέρεια. Για μια μεγάλη αλλαγή στους τοίχους της τραπεζαρίας σας, επιλέξτε την ταπετσαρία που ταιριάζει με την αισθητική του σπιτιού σας και θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται. Εάν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, να θυμάστε πως τα florals είναι πάντα τάση!


Pop Touches

eclectic-dining-room-is-all-about-bold-color.jpg

Τα καλά νέα για εσάς που αγαπάτε τα έντονα χρώματα και το πιο μαξιμαλιστικό στιλ, είναι πως αυτά αποτελούν ίσως την πιο trendy επιλογή αυτήν τη στιγμή για την τραπεζαρία σας. Παίξτε με διάφορες αποχρώσεις και prints, έτσι ώστε να πετύχετε το απόλυτο color blocking. Διαφορετικά, προτιμήστε pale τόνους για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.