fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

To μηνιαίο visual diary με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα της φετινής άνοιξης

Το προσωπικό μου moodboard γι' αυτήν την εποχή


To μηνιαίο visual diary με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα της φετινής άνοιξης


Ένα μηνιαίο visual diary –ή, αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

Spring is here get inspired

H Daria Werbowy επιστρέφει με εντυπωσιακό τρόπο στην τελευταία καμπάνια ‟High Jewelry 2024” του οίκου Gucci, στην οποία απαθανατίστηκε από τον φακό του David Sims φορώντας κοσμήματα που αντλούν έμπνευση από τη διαρκή μεταμόρφωση των εποχών και την εγγενή ομορφιά του φυσικού κόσμου. Η ίδια, άλλωστε, αποτελεί την επιτομή της κομψότητας!

gucci-new-jewelry-campaign-starring-daria-werbowy-2-1200x793-1200x793.jpg

T is for Travelling

Βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας “The World’s 50 Best Hotels” του Forbes για το 2023. Τo εντυπωσιακό boutique ξενοδοχείο Passalacqua βρίσκεται σε μια γραφική τοποθεσία στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας και ξεχωρίζει για την ιταλική μεγαλοπρέπεια και το εκλεκτικό στιλ κάθε χώρου του - από τα υπέροχα δωμάτια μέχρι τους καταπράσινους κήπους.

attpassalacqua2.jpg

Refrsh your wardobe

Σε όποια παραλία κι αν βρεθείτε, το beach style πρέπει να έχει το εξής κυρίαρχο στοιχείο: coolness και αβίαστη κομψότητα. Τα must-haves των διακοπών είναι: flats, μαγιό, ένα απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα και φυσικά μια κομψή ψάθινη τσάντα.

image-02-0208.jpg

Art de la table

Γιορτάζοντας τους άρρηκτους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μεταξύ του Dior και της Αιγύπτου από το 1947, η tableware σειρά “Lotus”, που ονειρεύτηκε η Cordelia de Castellane, είναι διακοσμημένη με μαγευτικά άνθη λωτού. Υδρόβια φυτά σε λεπτές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου κοσμούν σερβίτσια, τραπεζομάντιλα, ζωγραφισμένα στο χέρι γυάλινα σκεύη και κομψά κηροπήγια. Μια ωδή στη φινέτσα και την τελειότητα!

undefined.jpg

I want to watch

Θέλω οπωσδήποτε να δω την πολυαναμενόμενη σειρά “Feud: Capote Vs The Swans” με επίκεντρο τη ζωή του Truman Capote και των socialites της Νέας Υόρκης, που πλαισιώνεται από ένα ταλαντούχο και άκρως λαμπερό cast. H σειρά βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο του δημοσιογράφου Laurence Leamer, ‟Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era” και θα επικεντρωθεί στη φιλική σχέση που μετατράπηκε σε εχθρική μεταξύ του συγγραφέα και μιας ομάδας κοσμικών του Μεγάλου Μήλου.

1

Floral mini φόρεμα Maje, Attica - the Department Store

2

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου, Bottega Veneta

3

Παπούτσια Asics x Kenzo, Attica - the Department Store

4

Χρυσό κολιέ Analisa με σκαραβαίους, κοράλλι και καφέ διαμάντι της Lito, Link

5

Δερμάτινη τσάντα Hortesia mini της Wandler, Kalogirou

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024