fbpixel

Search icon
Search
Deep Green: Η hot right now απόχρωση που θα μεταμορφώσει την κατοικία σας
INTERIORS

Deep Green: Η hot right now απόχρωση που θα μεταμορφώσει την κατοικία σας

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν και πώς να το εισάγετε στους χώρους σας


Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να προβούμε σε αλλαγές στο σπίτι μας, αλλάζοντας έτσι διακόσμηση και ανεβάζοντας τη διάθεσή μας στα ύψη. Τα χρώματα αποτελούν βασικό στοιχείο στο πώς δείχνει κάθε χώρος της κατοικίας μας, γι' αυτό και είναι σημαντικό να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές, ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Αυτήν τη σεζόν, το πράσινο στην πιο σκούρα εκδοχή του είναι ό,τι πιο hot σε χρώμα και αξίζει μια θέση στους προσωπικούς σας χώρους.

Δείτε πώς μπορείτε να το εντάξετε στη διακόσμησή σας!

Αλλάξτε το χρώμα των τοίχων

e2bd1854ecdb0c49f4c08d615b5375d4.png

Δραστική αλλαγή, αλλά σίγουρα θα κάνει τεράστια διαφορά στον χώρο. Τολμήστε να επιλέξετε το σκούρο πράσινο για να βάψετε τους τοίχους σας, δίνοντας έτσι την αίσθηση της ζεστασιάς σε χρόνο dt κι εξασφαλίζοντας ένα ultra modern περιβάλλον. Safe επιλογή είναι το να ταιριάξετε αυτήν την απόχρωση με το διαχρονικό λευκό ή με ένα πιο θερμό μπεζ.

Η ιδανική επιλογή για το γραφείο σας

cropped-fall-rooms-paint-14.jpg

Κι αν ακόμα δεν έχετε καταλήξει πού ακριβώς θέλετε να το εντάξετε, τότε πρέπει να ξέρετε πως πρόκειται για την τέλεια απόχρωση για το γραφείο του σπιτιού σας. Και αυτό γιατί έχει τον τρόπο να αυξάνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας, όπως και όλες οι άλλες αποχρώσεις του πράσινου. Εισάγετέ το με μικρές πινελιές και δείτε απευθείας τη διαφορά.

Δημιουργήστε την πιο stylish κουζίνα

1-102.jpg

Θέλετε να επενδύσετε σε μια μεγάλη αλλαγή που θα αλλάξει εντελώς όψη σε ολόκληρο το σπίτι σας; Εάν ναι, τότε στραφείτε στην κουζίνα σας κι επιλέξτε να τη φτιάξετε εκ νέου, επιλέγοντας το deep green ως το πρωταγωνιστικό χρώμα. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ξύλινε αλλά και μαρμάρινες επιφάνειες, για rustic ή μοντέρνο αποτέλεσμα.

Ταιριάζει φανταστικά με χρυσές λεπτομέρειες

82c904ec30091e43b520cf97bcfaf114.jpg

Και αφού το επιλέξετε για τους χώρους σας, ήρθε η ώρα για styling! Δημιουργώντας ένα luxury χαρακτήρα από μόνο του, απογειώστε το όλο vibe με μερικές ακόμα χρωματικές προσθήκες από χρυσά διακοσμητικά, τα οποία θα ταιριάξουν εκπληκτικά. Ιδανικά, στραφείτε σε vintage αντικείμενα, όπως έναν μεγάλο καθρέφτη για το τζάκι, φωτιστικά για το τραπέζι ή το πάτωμα, καθώς και κορνίζες ή πίνακες.

Χαρίστε ατμοσφαιρική αύρα στο υπνοδωμάτιό σας

800fb7edd9d5c50be4e9a7911e1dadff.jpg

Σίγουρα, δε θα είναι λίγες οι φορές που αναζητάτε τρόπους για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να αποπνέει ατμοσφαιρική αύρα. Με αυτόν τον ιδιαίτερο τόνο θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χαρίζοντας ρομαντική διάσταση αλλά και cozy χαρακτήρα. Βάψτε τον τοίχο όπου ακουμπάει το κρεβάτι, αλλάξτε σεντόνια ή μαξιλάρια, ή κάντε μικρές αλλαγές, όπως το να προσθέσετε ένα fluffy χαλί ή ένα εντυπωσιακό έπιπλο. Είναι στο χέρι σας!

Οι μικρές πινελιές μπορούν να κάνουν τη διαφορά

green-living-room-ideas-jb-park-ave-den-021-1619204207.jpg

Ακόμα και για εσάς που προτιμάτε να παραμένετε πιστοί σε πιο safe λύσεις, υπάρχουν εναλλακτικές που, ωστόσο, θα σας χαρίσουν σίγουρα την αίσθηση πολυπόθητης ανανέωσης. Επιλέγοντας έναν βελούδινο καναπέ ή μια αντίστοιχη πολυθρόνα, μερικά μαξιλάρια, ή ακόμα και διακοσμητικά για τις επιφάνειές, τότε έχετε εξασφαλισμένη την αλλαγή που επιζητάτε στο πιο cool χρώμα της σεζόν.