fbpixel

Search icon
Search
David Beckham: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο του και η «υπόκλιση» στη Victoria
PEOPLE & MOMENTS

David Beckham: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο του και η «υπόκλιση» στη Victoria

Ένα ζευγάρι που πέρασε πολλά, αλλά μοιάζει πιο ερωτευμένο από ποτέ


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο πολύ έχουν αλλάξει ο David και η Victoria Beckham τους τελευταίους μήνες. Επί σειρά ετών, όλοι μιλούσαν για ένα ζευγάρι πολύ ιδιαίτερο, οι φήμες διαδέχονταν η μία την άλλη και για τους δύο και γενικότερα, έμοιαζαν να είναι μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Η απόσταση, αυτή, ωστόσο πλέον δεν υπάρχει, με το iconic couple να έχει ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι και να μας δείχνει ένα πολύ-πολύ διαφορετικό πρόσωπο.

Είτε μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix, το «Beckham» που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβρη στη γνωστή πλατφόρμα, είτε μέσα από τα social media τους, ο David και η Victoria δε διστάζουν πλέον να μοιραστούν με τους fans τους -ή και τους haters- πολλές στιγμές από την καθημερινότητά τους κι αυτό, είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Τώρα, ο Βρετανός μίλησε ανοικτά για τη σχέση τους και προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση...

Ο David μας έκανε ξανά να τον λατρέψουμε!

Η ξεχωριστή εξομολόγηση 

Από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως δεν επρόκειτο για μία εύκολη σχέση. Έπρεπε να ξεπεράσουν πολλά και σημαντικά εμπόδια, έπρεπε να διαχειριστούν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και μαζί και το σκληρό πρόσωπο των media, που συνεχώς δημιουργούσαν μία σειρά από ιστορίες γι' αυτούς. Για τον David και τη Victoria δεν ήταν πραγματικά τίποτα εύκολο και ειδικά η Βρετανίδα σχεδιάστρια, δέχθηκε πολλές φορές στη ζωή της εξαιρετικά σκληρή κριτική, με την ίδια να τηρεί μία αρκετά αμυντική στάση, που ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις να έκανε τα πράγματα χειρότερα. Κατηγορήθηκε ακόμη και για τις επιλογές του David στο ποδόσφαιρο, καθώς κατά καιρούς αρκετοί υποστήριξαν πως η ίδια, ήταν αυτή που έπαιρνε τις μεγάλες αποφάσεις, ωστόσο, μερικά χρόνια μετά, μέσα από τη μεγάλη παραγωγή του Netflix δόθηκαν απαντήσεις για όλα και το iconic ζευγάρι πήρε ξεκάθαρα θέση.


Υπήρξαν πραγματικά δύσκολες στιγμές και ναι, ο γάμος αυτός, έφτασε κοντά στο τέλος του, ωστόσο, ο David και η Victoria ήταν εκεί, έτοιμοι να παλέψουν και τα κατάφεραν! Ο Βρετανός παραδέχθηκε πως ήταν πραγματικά δύσκολο να κρατήσουν τον γάμο τους τόσα χρόνια, αλλά τα σκαμπανεβάσματα και τα εμπόδια τους έκαναν πιο δυνατούς, για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία με μεγαλύτερη πίστη στη σχέση και την αγάπη τους. «Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία και οι δύο, εγώ και η Victoria, συγκινούμαστε κι αφού είδαμε το ντοκιμαντέρ, αφού όλα τελείωσαν και το είδαμε τελικά, γυρίσαμε και κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε: "Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να βγάλουμε τα τελευταία 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια καταπληκτική οικογένεια, μια καταπληκτική επιχείρηση και είμαστε ευτυχισμένοι". Σε μία σχέση, έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον», σημείωσε ο David και γυρίζοντας λίγο πίσω, παραδέχθηκε πως πράγματι προηγήθηκαν πολλά, αλλά μαζί βρήκαν τη λύση και πλέον, η σχέση τους είναι πιο αληθινή και δυνατή από ποτέ.

Η γνωριμία που τα άλλαξε όλα

Δεν είναι ένα ζευγάρι όπως όλα τα άλλα. Είναι δύο πρόσωπα με απίστευτη λάμψη, που βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο και ξέρουν και οι δύο καλά πως κάθε τους κίνηση, αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης για πολλούς λόγους. Ξέρουν την αξία τους, γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό που έχουν καταφέρει και προχωρούν μαζί, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, που κόντρα σε όλα όσα υποστήριξαν αρκετοί τα προηγούμενα χρόνια, έχει ισχυρά θεμέλια και σταθερές βάσεις. Ο David και η Victoria έχουν δει το πιο σκληρό πρόσωπο των media, ξέρουν πώς είναι να δέχεται κανείς πολύ-πολύ σκληρή και έντονη κριτική και πάνω από όλα, γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την κάθε κατάσταση. Αυτό είναι -ίσως- και το μυστικό τους. Αυτό είναι το στοιχείο που τους δίνει αυτοπεποίθηση και τους έχει απελευθερώσει τελείως, με αποτέλεσμα την αλλαγή στάσης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.


«Ξέρετε, εκείνη ήταν ένα Spice Girl, εγώ έπαιζα στη Manchester United και ακόμα και στις πιο δύσκολες φάσεις μας το καλύτερο ήταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 21 και 22 ετών. Όταν παντρευτήκαμε, ήμασταν 23 και 24. Ήμουν τυχερός που γνώρισα τη Victoria, γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα τα παιδιά να ζήσουν μαζί με την καριέρα μου και είμαι τυχερός που και οι τρεις γιοι μου έζησαν την περίοδο που πέρασα με τις περισσότερες ομάδες για τις οποίες έπαιξα. Για να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελα να κάνω το ντοκιμαντέρ ήταν για την οικογένειά μου. Ήθελα να έχουν κάτι συγκεντρωμένο σε ένα μέρος για να το βλέπουν και να μπορούν να κοιτάζουν πίσω και να αναπολούν. Και αυτό είναι που πραγματικά δημιουργήσαμε. Είμαι σοκαρισμένος με την αντίδραση στο ντοκιμαντέρ, δεν μπορώ να πιστέψω την αντίδραση του κόσμου», πρόσθεσε ο David, μιλώντας για το γάμο του με την Victoria, αλλά και για την απήχηση του ντοκιμαντέρ του, που γνώρισε -και εξακολουθεί να το κάνει- τεράστια επιτυχία και ακόμη και τώρα, αρκετούς μήνες μετά την πρεμιέρα του, αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης. 

Δύο πανέμορφα πρόσωπα, δύο ισχυρές προσωπικότητες, ένα ζευγάρι που -πραγματικά- δε χορταίνουμε να το βλέπουμε και αποτελεί πηγή έμπνευσης...