fbpixel

Search icon
Search
Celebrity houses: Μέσα στην ονειρική κατοικία της Britney Spears στο Beverly Hills
INTERIORS

Celebrity houses: Μέσα στην ονειρική κατοικία της Britney Spears στο Beverly Hills

Πρόκειται για το σπίτι που είχε αγοράσει το 2007 μετά το διαζύγιό της με τον Kevin Federline


Μετά το διαζύγιό της με τον Kevin Federline, η πολυσυζητημένη και άκρως επιτυχημένη Britney Spears είχε αγοράσει το 2007 μια υπέροχη έπαυλη στο Beverly Hills, αξίας 9 εκατομμυρίων, όπου μπορούσε να απολαύσει πλήρη ιδιωτικότητα και κάθε πιθανή άνεση. Ωστόσο, το 2012 πουλήθηκε για 7 εκατομμύρια και, πλέον, είναι πάλι διαθέσιμο προς πώληση στα 6,8 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κτίσμα που έχει επιρροές από την ιταλική φινέτσα και αρχιτεκτονική και χαρακτηρίζεται για την ακαταμάχητη πολυτέλεια που αποπνέει. Είχε χτιστεί τ0 2001 και διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με πολλά παράθυρα, αλλά και πανέμορφους εξωτερικούς χώρους που ενδείκνυται για χαλάρωση κατά τους θερινούς μήνες.

Η κατοικία είναι φωλιασμένη σε μια καταπράσινη έκταση του Beverly Hills, εκεί όπου η ηρεμία κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Το μέρος αυτό λειτουργούσε από πάντα σαν ησυχαστήριο για την τραγουδίστρια και είναι διαμορφωμένο με βάση τη δική της αισθητική, χαρακτηρίζεται για τη διαχρονικότητά του αλλά και για τον μοντέρνο του χαρακτήρα.

niesamowita-rezydencja-we-wloskim-stylu-tu-mieszkala-britney-spears-wideo-2.jpg


Από την είσοδο του σπιτιού, η αίσθηση πολυτέλειας γίνεται ολοκάθαρη. Clean γραμμές, glam λεπτομέρειες, ένα μεγάλο φουαγιέ με πολυέλαιο και σκάλες που οδηγούν στον δεύτερο όροφο. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν από χώρο σε χώρο είναι ουδέτερα, κατά κύριο λόγο ψυχρά και δημιουργούν ένα απόλυτα αρμονικό σκηνικό, ζεστό και οικείο.

Ο κάθε χώρος είναι ευρύχωρος και «λούζεται» στο φυσικό φως, χάρη στα τεράστια παράθυρα που προσφέρουν απέραντη θέα σε ολόκληρο το Beverly Hills. Living spaces μετατρέπονται στα ιδανικά σημεία για χαλαρωτικές στιγμές, ενώ πέρα από τα προφανή υπάρχει κι ένα private γυμναστήριο, spa, mini σινεμά, dressing & beauty room, καθώς κι ένα μεγάλο γραφείο.

Το επίσημο living room διαθέτει ένα εντυπωσιακό, ενώ είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους με έργα τέχνης αλλά και μοντέρνα διακοσμητικά. Παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία ακολουθείται και στους υπόλοιπους, ultra stylish χώρους, που έχουν τον τρόπο να μας εμπνέουν.

1609288881472.jpg


Σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό του σπιτιού, είναι ίσως το βασικότερο highlight ολόκληρου του κτίσματος. Τα πράσινα στοιχειά δημιουργούν ένα σκηνικό που δίνει την αίσθηση πως βγήκε από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού, ενώ οι outdoor living χώροι μετατρέπονται στα απόλυτα σημεία χαλάρωσης για τους μήνες με ζέστη. Το ίδιο ισχύει και για την τεράστια πισίνα που δεσπόζει. 

Οι πέτρινες επιφάνειες το κάνουν να θυμίζει κάστρο σε μια σύγχρονη εκδοχή με όλες τις ανέσεις. Παράλληλα, ο προσεγμένος θερμός φωτισμός κάνει το όλο vibe πολύ πιο ατμοσφαιρικό και το μεταμορφώνει σε ένα απόλυτα ειδυλλιακό περιβάλλον για τις βραδινές ώρες. Σαν bonus, υπάρχει BBQ area, καθώς και μια τεράστια τραπεζαρία, ιδανική για καλέσματα και mini events.

Θαυμάστε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!

Φωτογραφίες: Christopher Amitrano, Courtesy of Douglas Elliman