fbpixel

Search icon
Search
Binge-watching: Οι νέες σειρές του Netflix που κάνουν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο
ARTS & CULTURE

Binge-watching: Οι νέες σειρές του Netflix που κάνουν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο

Οι καινούριες παραγωγές που έρχονται πολύ σύντομα στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας


Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και ειδικά για τώρα τον χειμώνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Μια καλή σειρά ή ταινία είναι ό,τι ακριβώς αποζητάμε και γι' αυτόν τον λόγο η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μάς συστήνει όλα τα hot new entries της, τα οποία πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας μέσα στον Φεβρουάριο.

Προτάσεις για όλα τα γούστα που πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας!

Finding Ola

finding-ola-episode-1.png

Μετά από ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή της, η Ola ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες μιας νέας πραγματικότητας, προσπαθώντας και πάλι να ανακαλύψει τον εαυτό της. Έρχεται μπροστά σε εμπόδια που φαίνεται να της κλείνουν τον δρόμο, αλλά ποτέ δεν τα παρατά, γνωρίζοντας πως πρέπει να τα καταφέρει και να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Πρωταγωνιστούν: Hend Sabry, Hany Adel, Sawsan Badr κ.ά.

Info: Κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου.

Inventing Anna

aaaaqwc8qfye4vwurlgygp0-msl9ozplittrzbsgyrfi2kqnd9iqyobxhrlsxbd4ixbkql0rlegj-qmm2r3bc-yd1tq0p6x1jqtnyq4akf1dnxwn8ujlzettdjupl5r5y32ukehluqyrzyhxkygl6j3sw8cg9os.jpg

Η Shonda Rhimes συνεργάζεται και πάλι με την πλατφόρμα του Netflix μετά το επιτυχημένο "Bridgerton". Αυτήν τη φορά η παραγωγός ετοιμάζει τη νέα σειρά "Inventing Anna", η οποία θα βασίζεται στο άρθρο της Jessica Presier για τους Times της Νέας Υόρκης, "How Anna Delvey Tricked New York’s Party People" για μια απατεώνισσα, η οποία έκανε φιλίες με πλούσιους, ώστε να αποσπά τα χρήματά τους. Άραγε καταφέρνουν να την εντοπίσουν; Πληρώνει για τα λάθη της ή συνεχίζει να τα επαναλαμβάνει ακάθεκτη; Οι απαντήσεις θα δοθούν σε λίγες ημέρες. Πρωταγωνιστούν: Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed κ.ά.

Info: Κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου.

Devotion, a Story of Love and Desire

devotion-a-story-of-love-and-desire-2-1024x576.jpg

Ένας φαινομενικά ευτυχισμένος γάμος αρχίζει να καταρρέει, όταν η πίστη του άντρα αρχίζει να αμφισβητείται και το ζευγάρι αρχίζει να υποκύπτει σε πειρασμούς. Τι γίνεται, όμως, όταν οι δυο τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι και πάλι όπως παλιά; Άραγε θα καταφέρουν να ανακτήσουν τον έρωτά τους όσο ακατόρθωτο κι αν φαντάζει; Πρωταγωνιστούν: Michele Riondino, Lucrezia Guidone, Carolina Sala κ.ά.

Info: Κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου.

Young Wallander

o-jovem-wallander-8w2lA.jpg

Όντας αυτόπτης μάρτυρας σε μια παράξενη δολοφονία, ο νεαρός αστυνομικός Kurt Wallander αναλαμβάνει την έρευνα της υπόθεσης. Στη δεύτερη σεζόν, ενώ ο πρωταγωνιστής νόμιζε πως άφησε τα πάντα πίσω του μια νέα δολοφονία τον φέρνει στο «πεδίο της μάχης», με αποτέλεσμα να αρχίσει την έρευνα για μια καινούρια υπόθεση που θα τον συγκλονίσει. Πρωταγωνιστούν: Adam Pålsson, Yasen Atour, Leanne Best κ.ά.

Info: Κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου.

Vikings: Valhalla

val-01074rc-1.jpg

Μια νέα ιστορία ξεκινά 100 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πρωτότυπης σειράς και εξιστορεί τις περιπέτειες των πιο διάσημων Vikings όλων των εποχών. Δημιουργοί του πολυαναμενόμενου sequel είναι οι Michael Hirst και Jeb Stuart οι οποίοι εξηγούν ότι κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει τα νέα επεισόδια και να καταλάβει τι γίνεται, ακόμα και αν δεν έχει δει την αρχική σειρά Vikings. Πρωταγωνιστούν: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard κ.ά.

Info: Κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου.

Can't wait!