Όποιος είναι μακροχρόνιος θαυμαστής του διαχρονικού champagne restaurant Bob Bob Ricard δεν θα απογοητευτεί από το νεότευκτο αδελφάκι του, το Bébé Bob. Η ανακοίνωση έγινε τον Αύγουστο: "Ο Bob Bob θα αποκτήσει μωρό!" Ο εν λόγω Bob ήταν ο Bob Bob Ricard, ο όμιλος εστιατορίων που είναι γνωστός για τα κουμπιά "Press for Champagne", η ναυαρχίδα του οποίου βρίσκεται στο Soho του Λονδίνου. Μέχρι τον Οκτώβριο, η Bébé Bob είχε φτάσει και δεχόταν επισκέπτες. Η ομοιότητα ήταν σαφής από την επιδεικτική διακόσμηση και το γεμάτο σαμπάνια μενού του. Αλλά σε αντίθεση με το Bob Bob Ricard, τα κύρια πιάτα του οποίου περιλαμβάνουν επιδεικτικά πιάτα με ψάρι και κρέας, το Bébé Bob θα προσέφερε μόνο μία επιλογή, το rotisserie chicken.
Στο Bébé Bob, που άνοιξε τώρα στη Golden Square, ο ιδρυτής της αλυσίδας εστιατόριων Leonid Shutov το έχει απογυμνώσει μέχρι το μηδέν, σε μια μινιμαλιστική, σχεδόν μοναστηριακή προσφορά χαβιαριού, εκλεκτού κρασιού, σαμπάνιας και... ψητού κοτόπουλου.
Ενώ μπορεί αρχικά να πειραματίστηκαν με την εμφάνιση του Bob Bob Ricard στο City, εγκαταστάθηκε ως κάτι αρκετά παρόμοιο με το πρωτότυπο στο Soho - σερβίροντας ένα ευρωπαϊκό μενού υψηλών προδιαγραφών. Το Bébé Bob, ωστόσο, είναι ένα εντελώς διαφορετικό concept. Το μόνο κύριο πιάτο που διατίθεται, εδώ προσφέρονται δύο ποικιλίες, επιλεγμένες από δύο διαφορετικές περιοχές της Γαλλίας από τον διευθυντή σεφ Ben Hobson. Διαλέξτε ποια θέλετε και θα σερβιριστεί ολόκληρο με jus κοτόπουλου και θα σκαλιστεί στο τραπέζι, μαζί με συνοδευτικά όπως τηγανητές πατάτες με τρούφα και σάλτσες που περιλαμβάνουν jus τρούφας και σάλτσα Albufeira.
Για επιδόρπιο, θα περιλαμβάνουν ένα Paris Brest με κρέμα φουντουκιού και πραλίνα καθώς και ένα φοντάν σοκολάτας με κεράσια, crème fraiche ή ένα Tourteau fromagé (αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό σε εμφάνιση γαλλικό cheesecake). Και αν θέλετε να το ακονίσετε στο τέλος του γεύματος, μπορείτε να πάρετε σορμπέ λεμόνι Μεντόν με βότκα Limonnaya περιχυμένη πάνω του.
Το εστιατόριο θα διαθέτει έναν ξεχωριστό χώρο μπαρ μέσα στην είσοδο - ένα κυκλικό μπαρ 12 θέσεων με χρυσή επιφάνεια από γρανίτη και δάπεδο από terazzo. Ο σχεδιασμός του εστιατορίου προέρχεται από το ίδιο στούντιο που δούλεψε στο Bob Bob Ricard, οπότε μπορείτε να περιμένετε κάποιες αναδρομές σε αυτό στο σχεδιασμό μαζί με πολλά διακοσμητικά στοιχεία art deco.