fbpixel

Search icon
Search
7 colourful makeup προτάσεις για τα μάτια που επιβάλλεται να "φορέσετε" την Τσικνοπέμπτη
MAKE UP

7 colourful makeup προτάσεις για τα μάτια που επιβάλλεται να "φορέσετε" την Τσικνοπέμπτη

Κάντε το μακιγιάζ σας να ξεχωρίζει και γίνεται η queen του party


Για τους περισσότερους ανθρώπους, το καθημερινό μακιγιάζ είναι μια ρουτίνα που ακολουθούν και που συνήθως δεν αποχωρίζονται. Παρόλα αυτά ημέρες σαν τη σημερινή είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες αλλαγές από τις σταθερές επιλογές. Βάλτε, λοιπόν, στην άκρη τις κλασικές σκιές και τις ουδέτερες αποχρώσεις και κάντε τα μάτια σας να λάμψουν βγάζοντας από μέσα σας τον πιο pop εαυτό σας. Χάρη σε μερικούς πραγματικά ταλαντούχους makeup artists και χάρη στη δύναμη του Instagram, αντλήσαμε πολλή έμπνευση για το πώς μπορείτε να αρχίσετε να φοράτε χρώμα και να νιώθετε καλά με αυτό. 

Sky High Blue

sky-high-blue-eyeshadow.jpg
@giselle_makeup

Μια ωραία μπλε απόχρωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρυνθείτε από nude σκιές χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μια τρελή χρωματική δέσμευση. Το απαλό μπλε στα καπάκια είναι αρκετή χρωστική ουσία χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο για κάτι extreme που μπορεί να φοβάστε. Απαλό και σικάτο όπως πρέπει. Το μυστικό, φυσικά, είναι να προσθέσετε και λίγο χρώμα από κάτω. 

Fresh Rose

pink-make-up.jpg
@makeupvincent

Το ροζ είναι πάντα μια καλή ιδέα, είτε φοριέται στα μάτια, στα μάγουλα ή στα χείλη — από το σκονισμένο τριαντάφυλλο έως το καθαρό μοβ, μπορείτε να κάνετε τη δική σας ροζ στιγμή να λειτουργήσει για εσάς όπως θέλετε. Το μονόχρωμο ροζ χρώμα σε αυτά τα καπάκια εξοπλισμένα με διακριτική λάμψη είναι μια τόσο αναζωογονητική αλλαγή για την ημέρα που ούτε και εσείς θα το πιστεύετε.

Red Wing

eyeliner-colour.jpg
@makeupvincent

Η σκιά ματιών μπορεί να έχει οποιοδήποτε σχήμα θέλετε, γι' αυτό και αυτή η εμφάνιση με κόκκινα φτερά είναι ένα βασικό παράδειγμα του πώς το χρώμα μπορεί να είναι διασκεδαστικό και καινοτόμο. Τραβήξτε το φτερό σας πρώτα με ένα κόκκινο eyeliner και μετά τοποθετήστε το με σκιά ματιών σε παρόμοιο χρώμα από πάνω για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει σταθερό.

A Sea of Color

blue-makeup.jpg
@nikki_makeup

Γιατί να συμβιβαστείτε με ένα μόνο χρώμα όταν μπορείτε να φορέσετε όσα θέλετε; Ο συνδυασμός πράσινων και μπλε σε τόνους εδώ θα σας εμπνεύσει πραγματικά να αναμίξετε χρώματα που κανονικά δεν θα φορούσατε ταυτόχρονα. Εφαρμόστε μπλε και πράσινες σκιές ματιών στο βλέφαρο και ανακατέψτε τις μέχρι να φαίνονται συνεκτικές. 

Blushed Out

pink-makeup.jpg
@patrickta

Ολοκληρωτικά μέσα στους τόνους του ρουζ, αυτή η εμφάνιση είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που θα σας φτιάξει τη διάθεση.  Ένα μονόχρωμο μακιγιάζ ταιριάζει σε άτομα που θέλουν να φορούν ένα χρώμα και να το φορούν καλά. Τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη συντονίζονται μεταξύ τους για μια πραγματικά φρέσκια αίσθηση. Η χρήση ενός προϊόντος πολλαπλών χρήσεων για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη θα σας βγάλει από τον περιττό κόπο. 

Lilac Haze

purple-makeup.jpg
@sirjohn

Πασχαλιά, βιολετί… ότι πρέπει ακριβώς για μια αστραφτερή ιριδίζουσα μοβ εμφάνιση. Το πιο βαθύ βιολετί έχει περίγραμμα στην πτυχή, ενώ το πιο ανοιχτό λιλά κλέβει την παράσταση τοποθετημένο τέλεια ακριβώς πάνω στα καπάκια. Όσο για τα στρασάκια, αυτά σίγουρα κλέβουν την παράσταση αλλά παραμένουν προαιρετικά. 

The Golden Rule

golden-eyes.jpg
@nikki_makeup

Η χρυσή σκιά είναι όμορφη από μόνη της, αλλά ακόμα καλύτερη όταν συνδυάζεται με άλλα χρώματα. Το θέμα με το χρυσό είναι ότι μπορεί πραγματικά να προσθέσει λάμψη σε σχεδόν κάθε συνδυασμό χρωμάτων που έχετε προγραμματίσει να φορέσετε. Ειδικά με παγωμένες πράσινες, μπλε και χρυσές σκιές μέντας αξίζει να το δοκιμάσετε. Εφαρμόστε τα χρυσά και πράσινα χρώματα στο καπάκι και στην πτυχή και, στη συνέχεια, επαναλάβετε, τοποθετώντας μια κρεμ χρυσή σκιά ματιών στο κέντρο του καπακιού και κάτω από το φρύδι.