fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το κούρεμα που όσο μακραίνει σας δίνει 4 hairstyles σε 1
HAIR & NAILS

Αυτό είναι το κούρεμα που όσο μακραίνει σας δίνει 4 hairstyles σε 1

Σας συστήνουμε το ονειρεμένο "Cami Cut"


Ποιος δεν λατρεύει την αίσθηση και την όψη ενός φρέσκου κουρέματος; Ωστόσο, όταν η συζήτηση φτάνει στην συντήρηση του haircut, τα πράγματα δυσκολεύουν για πολλούς από εμάς. Τι θα γινόταν εάν υπήρχε ένα κούρεμα που σας υπόσχεται πολλούς μήνες ωραίων μαλλιών; Εισάγετε το Cami Cut.

Η ιδέα ξεκινάει με ένα bob haircut που σταματάει ακριβώς πάνω από τον ώμο, μακραίνει ομοιόμορφα έως την κλείδα και στη συνέχεια διαβαθμίζεται σε ένα midi κούρεμα, πριν φτάσει σχεδόν στο μήκος του στήθους χωρίς να αισθάνεστε ατημέλητη. Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε "το θαύμα του να ξεπερνούμε τις 8 εβδομάδες". Η κεντρική ιδέα που το περιβάλλει είναι ότι ένα καλό κούρεμα πρέπει να δείχνει καταπληκτικό είτε την ημέρα που φεύγετε από το χώρο του κομμωτηρίου, είτε πέντε μήνες μετά.

Είναι λογικό για όποιον θέλει να μακραίνει το μαλλί του στο υπάρχον κόψιμό του. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η φράντζα ή το bob σας κάθεται καλύτερα, όχι την ημέρα που κόβεται, αλλά έναν ή δύο μήνες αργότερα. Χρειάζεται χρόνος για να εγκατασταθούν τα μαλλιά στην τέλεια θέση τους. Και σας απαλλάσσει από την αδιάκοπη συντήρηση που απαιτούν κάποια κουρέματα, όπως τα κοντά bobs. Ένα κούρεμα κάθε 8 εβδομάδες μπορεί να σας παγιδεύσει σε έναν κύκλο bob λίγο κάτω ή λίγο πάνω από τους ώμους, ή σε μια φράντζα που δεν ξεπερνάει ποτέ το να φαίνεται σαν να "μπλοκάρει" το πρόσωπο. 

snapinstaapp-246013945-197589915825101-5480093106561460892-n-1080.jpg

Τι είναι το "Cami Cut";

Με λίγα λόγια, η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα haircut που ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να τοποθετηθεί σε layers και να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου - όπως ένα basic top. Είναι το κούρεμα "χαμαιλέοντας" που μπορεί να προσαρμοστεί όμορφα στο περιβάλλον του χωρίς να χρειάζεται συχνό φρεσκάρισμα. Επιπλέον, κάθε νέα φάση καθώς μεγαλώνει θα πρέπει να σας προσφέρει ένα νέο στιλ που μπορείτε να απολαύσετε.

Πώς να κάνετε το "Cami Cut";

Τα περισσότερα haircuts δεν χρειάζονται συντήρηση 8 εβδομάδων, αλλά για να "απλώσετε" πραγματικά το κούρεμά σας ώστε να ανθίσει με την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να έχετε την σωστή αρχική δομή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να εξετάσει τη δομή του προσώπου σας και την τροχιά των μαλλιών σας για να καθορίσει τις καλύτερες τακτικές στρώσεις. Τα στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο, όπως οι αφέλειες, μπορούν να αναπτυχθούν όμορφα και να προσθέσουν δομή είτε έχουν μήκος αυτιού είτε μήκος κλείδας. Από την άλλη πλευρά, οι αυστηρές φράντζες θα χρειαστούν περισσότερη συντήρηση. Ομοίως, το να τοποθετήσετε τα layers στα μαλλιά σας σημαίνει ότι μπορούν να εξακολουθούν να προσφέρουν σώμα και κίνηση καθώς μεγαλώνουν σε μήκος. Βοηθάει να τα κάνετε λίγο πιο κοντά για το αρχικό σας κόψιμο, ώστε να μπορούν να πέφτουν σε πιο "συμπληρωματικά" σημεία καθώς μακραίνουν.

Πώς να "φορέσετε" το "Cami Cut";

Εντοπίσαμε μερικά από τα αγαπημένα παραδείγματα από όλα τα διαφορετικά στάδια του "ταξιδιού" του κουρέματος cami

1. Το long Cami Cut

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός chop που εξακολουθεί να κρατάει το σχήμα του μήνες μετά. Τα στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο και μπορεί να έχουν ξεκινήσει από το μήκος του ζυγωματικού εξακολουθούν να έχουν την ικανότητα να φουσκώνουν και να πλαισιώνουν το πρόσωπο, όπως και τα εσωτερικά στρώματα που έχουν φτάσει στην κλείδα και κάτω από αυτήν εξακολουθούν να προσφέρουν όμορφη κίνηση.

2. Το σγουρό Cami Cut

Οι στρώσεις waterfall από το μήκος του φρυδιού μέχρι το μήκος του ώμου θα συνεχίσουν να προσφέρουν σχήμα στις μπούκλες καθώς μεγαλώνουν και το πιο χαλαρό σχήμα με layers μπορεί να πλαισιώσει και τις δύο πλευρές του προσώπου καθώς μακραίνει.

3. Το κοντό Cami Cut 

Αυτό το "bixie" (bob pixie) είναι μια τάση από μόνη της, αλλά η απόφαση να χαλαρώσετε ένα αυστηρό αμβλύ σχήμα bob και να προσθέσετε απαλά layers σημαίνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε midi cut απρόσκοπτα.

4. Το κόψιμο midi cami

Αυτές οι στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο μοιάζουν σαν να έχουν μεγαλώσει και να έχουν εγκατασταθεί από τότε που πρώτο-κόπηκαν, αλλά υπάρχει πολύς επιπλέον χώρος για να συνεχίσουν να "ρέουν".

 

Κεντρική φωτογραφία: @sofiarichiegrainge