fbpixel

Search icon
Search
Flipped Bob: Η πιο απροσδόκητη τάση μαλλιών του 2023
HAIR & NAILS

Flipped Bob: Η πιο απροσδόκητη τάση μαλλιών του 2023

Η Hailey Bieber και άλλες A-listers το έχουν καθιερώσει


Όταν πρόκειται για τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του 2023, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα συγκεκριμένο κούρεμα έχει κατακτήσει την πρώτη θέση: το ταπεινό bob. Ναι, είναι ένα διαχρονικό στιλ, αλλά ο λόγος που ήταν παντού φέτος οφείλεται στην ευελιξία του. Είτε πρόκειται για ένα εξαιρετικά ακριβές αμβλύ bob, είτε για ένα ογκώδες bob, είτε για ένα εμπνευσμένο από το Y2K graduated bob, υπάρχει μια εκδοχή για κάθε κλίση. Και εκεί που νομίζατε ότι μπορεί να τα έχουμε δει όλα σχετικά με το bobbing, μια άλλη εκδοχή της τάσης φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο. Γνωρίστε το flipped καρέ!

Τι είναι το 'flipped bob';

Παίρνοντας έμπνευση από το όλο aesthetic με το καρέ κούρεμα και τα γυριστά ends της δεκαετίας του '60, το flipped bob είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που έχει επανασχεδιαστεί για το 2023 με ελαφρώς περισσότερη στιλπνότητα. Σε αντίθεση με το κλασικό bob κούρεμα, όπου το στιλ ορίζεται συχνά από αιχμηρές άκρες και αμβλείες άκρες, το flipped bob έχει ένα κάπως πιο μαλακό φινίρισμα, όπου οι άκρες του κοψίματος αναδιπλώνονται προς τα πάνω - μπορείτε να επιλέξετε μια απαλή καμπύλη ή ένα πιο δραματικό flick. Οι ειδικοί το καθιστούν ως ένα εκλεπτυσμένο, δυνατό κούρεμα. 

Και το καλύτερο είναι ότι είναι πανεύκολο να αναδημιουργήσετε το χτένισμα στο σπίτι, ειδικά αν έχετε ήδη κοντά μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ισιωτικό μαλλιών. Ισιώστε τα μαλλιά και στη συνέχεια, πριν φτάσετε στις άκρες, καμπυλώστε το εργαλείο με μια κίνηση προς τα πάνω για να πετύχετε αυτό το τίναγμα στις άκρες.

Συνεχίστε το scrolling για όλη την έμπνευση για το flipped bob που χρειάζεστε!

Side parting

kourtney-kardash.jpg
Image source: @kourtneykardash

Οι έντονα καμπυλωτές άκρες και η κομψή πλαϊνή χωρίστρα διατηρούν το γυρισμένο bob της φρέσκο με ένα dramatic tone που ταιριάζει άψογα σε κάποια βραδινή έξοδο.

 Sleek back

nina-park.jpg
Image source: @ninapark

Η Laura Harrier είναι έτοιμη για το κόκκινο χαλί με αυτή τη λαμπερή εκδοχή της τάσης του flipped bob, με ένα sleek back twist.

Natural waves

jennychohair.jpg
Image source: @jennychohair

Το choppy bob της Carey Mulligan είναι μια υπέροχη wearable εκδοχή για το day-to-day σας που αποτελεί νεύμα σε αυτή την τάση των μαλλιών.

Longer bob

halleybrisker.jpg
Image source: @halleybrisker

Πρόκειται για μια δροσερή παραλλαγή του flipped bob που έχει εφαρμοστεί στα μακρύτερα μαλλιά της Billie Piper. Φαίνεται μοναδικά retro - ειδικά στο συγκεκριμένο half up, half down hairdo.

Old Hollywood inspired

peterluxhair.jpg
Image source: @peterluxhair

Από την εμπνευσμένη από το παλιό Χόλιγουντ πλαϊνή χωρίστρα μέχρι τις γυρισμένες άκρες, τα πάντα στο τρελό χτένισμα της Florence Pugh είναι άψογα κομψά.

Glossy & simple

flipped-bob.jpg
Image source: @haileybieber
Η Hailey Bieber επαναφέρει το γυρισμένο bob στα βασικά με αυτό το κεντραρισμένο, εξαιρετικά γυαλιστερό στιλ.

Products you might need:

-Ισιωτική: Το κλειδί αυτής της εμφάνισης είναι μια καλή ισιωτική μασιά για να πετύχετε ένα πραγματικά κομψό φινίρισμα και να ανασηκώσετε τις άκρες των μαλλιών σας.

-Gel: Μετά το ίσιωμα θα θελήσετε να διαμορφώσετε το σχήμα στο επιθυμητό στυλ και τα προϊόντα τζελ είναι ιδανικά γι' αυτό.

-Texture spray: Εάν έχετε πολύ λεπτά μαλλιά, ίσως αξίζει να προσθέσετε λίγο τρίξιμο και κράτημα στα μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα σπρέι υφής.

Feature image source: @jennychohair, @haileybieber