fbpixel

Search icon
Search
Αυτή η superstar είναι η νέα ambassador του οίκου Swarovski
FASHION NEWS

Αυτή η superstar είναι η νέα ambassador του οίκου Swarovski

Και όλα τα νέα που μας γοήτευσαν από τον κόσμο της μόδας


O χώρος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσεται, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας...

Ariana Grande Is the New Face of Swarovski

xoris-titlo.png
Mert Alas & Marcus Piggot

Η Ariana Grande είναι κι επίσημα το νέο πρόσωπο της Swarovski. Η διάσημη τραγουδίστρια θα αναδεικνύει τα designs του οίκου πολύτιμων κρυστάλλων κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών της και θα ξεκινήσει ως ambassador της εταιρείας με την καμπάνια "Holiday 2024".

«Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για δημιουργικότητα, διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο των κοσμημάτων και προωθεί τις αξίες της ελευθερίας και της αυτοέκφρασης», ανέφερε η Grande σε δήλωσή της. «Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω άλλους να "αγκαλιάσουν" τη δική τους μοναδική λάμψη».

«Το χάρισμα και η θετική ενέργεια της Ariana συντονίζονται με τη φιλοσοφία της Swarovski να φέρνει χαρά στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένη που έρχεται μαζί μας ως πρέσβειρα του brand», πρόσθεσε η Giovanna Engelbert, παγκόσμια creative director της Swarovski. «Η Ariana είναι μια λαμπρή καλλιτέχνης, της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και της αξεπέραστης φωνής της, καθώς και του προσωπικού της στιλ!», καταλήγει.


Omega x Paris 2024 Olympics

1-omega-starting-pistol.jpg

Η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν τελειώσει! Οι αθλητές είναι έτοιμοι και τα χρονόμετρα έχουν ρυθμιστεί για να ξεκινήσουν. Στις 26 Ιουλίου, οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στον Παρίσι το 2024 θα σημάνουν την έναρξη για ένα καλοκαίρι αθλητικής δράσης στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Για 31η φορά από το 1932, η Omega θα εκπληρώσει τον ρόλο του Επίσημου Χρονομέτρη, καταγράφοντας όνειρα σε συνολικά 329 αγώνες σε 32 αθλήματα. Συνολικά, η ελβετική εταιρεία μετράει περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στη χρονομέτρηση και θα φτάσει στο Παρίσι με την πιο προηγμένη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ. Με τη φετινή Ολυμπιάδα, μετράει 90 χρόνια εμπειρίας στη χρονομέτρηση και τώρα θα βρεθεί με την πιο προηγμένη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ. Παράλληλα, ο οίκος υψηλής ωρολογοποιίας δημιούργησε μια σειρά ρολογιών αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024, δυναμώνοντας το όραμά του που αφορά την επίτευξη της υψηλής ακρίβειας στη Χρονομέτρηση, αλλά και την υλοποίηση υψηλών ιδανικών.


Moschino's FW24 New Campaign  

https-hypebeastcom-image-2024-07-17-moschino-fall-winter-2024-adrian-appiolaza-campaign-info-2.png

Ο Adrian Appiolaza πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Moschino τον Φεβρουάριο, αντικαθιστώντας τον Davide Renne μετά τον αιφνίδιο θάνατό του. Το όραμα του Appiolaza είναι ξεκάθαρο, με έμφαση στη θεατρική ταυτότητα της Moschino μέσα από έναν πιο ρομαντικό ιταλικό φακό. Αφού παρουσίασε την πρώτη του ανδρική συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ο creative director φέρνει το χαμόγελο στα πρόσωπό μας με την νέα καμπάνια του οίκου για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Φωτογραφημένη από τον Βέλγο φωτογράφο Willy Vanderperre, η campaign «Collezione 0» αντικατοπτρίζει τον αιθέριο ιταλικό τρόπο ζωής μέσα από καθημερινές δραστηριότητες. Η πρώτη womenswear collection του Appiolaza αποπνέει την μεσογειακή χαρά, τοποθετώντας τα μοντέλα σε περιπετειώδεις δραστηριότητες στην ιταλική πόλη. Από την περιήγηση στην Duomo di Milano μέχρι το vintage shopping στις τοπικές αγορές, η Moschino «αγκαλιάζει» τις καθημερινές δουλειές με στιλ.


Colors Of Joy - New Summer Collection by Swatch

swatch.jpg

Στη Swatch, γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγεις από την παλιά σου ρουτίνα και να ανεβάσεις την ένταση του χρώματος, καθώς ζεις την καλύτερη ζωή σου με ελαφρότητα και ελευθερία από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Γι’ αυτό δημιούργησαν την ολοκαίνουρια συλλογή Colors Of Joy. Τα έξι μεγάλα μοντέλα Big Bold δημιουργήθηκαν για τολμηρούς εξερευνητές και για εκείνους που είναι περήφανοι που διαφέρουν. Η συλλογή ενσαρκώνει μια στάση, μια νοοτροπία και έναν τρόπο ζωής που είναι ριζοσπαστικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και εντελώς απροσδόκητος.

Με μια σειρά από διαφανή ζωηρά, φρέσκα και διασκεδαστικά χρώματα, αυτά τα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται παντού, με τα πάντα και είναι έτοιμα για όλα! Τα ρολόγια αυτά είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης, από την κάσα μέχρι το μπρασελέ, από τη στεφάνη μέχρι το τζάμι, ακόμη και το καντράν. Είναι ελαφριά, διαφανή, χρωματιστά και άνετα όταν τα φοράτε, καθώς και ανθεκτικά στο νερό, γεγονός που τα καθιστά τα ιδανικά ρολόγια για τις διακοπές!

Για πρώτη φορά στη Swatch, το ενσωματωμένο, χυτευμένο με έγχυση μπρασελέ διαθέτει επίσης μια πτυσσόμενη πόρπη τύπου πεταλούδας για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ελαφρότητα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χαρακτηριστικό της υψηλής ωρολογοποιίας που επαναπροσδιορίζεται με τα πατενταρισμένα υλικά μας και προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση Swatch με εγγυημένη ελβετική ποιότητα.

Aνακαλύψτε τα εδώ


Chanel Summer Tour


Η ετήσια εκδήλωση του γαλλικού οίκου «CHANEL Summer Tour», γνωστή για τον εορτασμό της πολυπολιτισμικότητας της μόδας, της μουσικής και του καλοκαιρινού τρόπου ζωής, πραγματοποιήθηκε στην Bangkok της Ταϊλάνδης. Η περιοδεία περιελάμβανε events, συναυλίες και exclusive ματιές στις τελευταίες συλλογές του fashion house. Προηγούμενα tours έχουν πραγματοποιηθεί σε iconic προορισμούς όπως το Saint-Tropez και τα Hamptons. Τώρα, με την πιο πρόσφατη να λαμβάνει χώρα στην Bangkok, η Chanel προσπαθεί να αναδείξει τη διεθνή απήχησή της.

Το Chanel Summer Tour Bangkok δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την πρέσβειρα του οίκου Chanel Caroline de Maigret, είχε ως στόχο να υμνήσει τη σύνδεση μεταξύ μόδας και μουσικής. Μεταξύ των μοναδικών καλεσμένων ήταν οι ambassadors του οίκου Mark Prin και Aokbab Chutimon, οι φίλοι του fashion house James Teeradon Supapunpinyo, Violette Wautier, Karn Kasidej Hongladaromp, Ally Achiraya Nitibhon, Rebecca Patricia Armstrong, Gemini Norawit και πολλοί άλλοι.