fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι 6 πιο grande ιδέες για νύχια αν θέλετε να ξεχωρίζετε
HAIR & NAILS

Αυτές είναι οι 6 πιο grande ιδέες για νύχια αν θέλετε να ξεχωρίζετε

Δοκιμάστε τη δική σας αγαπημένη


Αν ανήκετε στις γυναίκες που λατρεύουν την πιο grande πλευρά της πραγματικότητας τότε πιθανότατα την εφαρμόζετε στο ντύσιμο, στα αξεσουάρ αλλά και στο μακιγιάζ σας. Πλέον ήρθε η στιγμή να πείτε το «ναι» και στα grande νύχια που θα πάνε τη συνολική εμφάνιση σας ένα βήμα παρακάτω. Για να διασφαλίσουμε ότι θα το πετύχετε το μόνο που κάναμε ήταν να μαζέψουμε όλες τις αγαπημένες μας προτάσεις που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψετε

Retrofête

retrofete.jpg
@OVERGLOWEDIT
Μια τάση στα νύχια που έχει κατακτήσει πρόσφατα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι άλλη από τα illusion nails. Πρόκειται για μια όμορφη οπτική ψευδαίσθηση που συνδυάζει το χρώμα με το τρισδιάστατο αποτέλεσμα και σας χαρίζει το απόλυτο glow.

Birth Year Nails

birth-year-nails.jpg
@BAHNANNANAILS

Εδώ, το βασικό χρώμα είναι συνήθως το nude και υπάρχουν έντονα σχέδια πάνω του. Με αυτή την απόλυτα maximal επιλογή μπορείτε να πετύχετε το να προσθέσετε ό,τι επιθυμείτε πάνω στα νύχια σας. Συνδυάστε αυτά που αγαπάτε, κάντε τα νύχια σας customise ανάλογα με την περίσταση και μη φοβάστε να εντάξετε όλα όσα αγαπάτε, ακόμη και αν αυτό είναι η ημερομηνία γέννησης σας. Στην προκειμένη πρόταση μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε nail designs και να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα απόλυτα girly.

Heart Studded

heart-studded.jpg
@DISSEYNAILS

Η επιστροφή του εμβληματικού γαλλικού μανικιούρ έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά το απαραίτητο update που βλέπετε σε αυτήν τη φωτογραφία θα κάνει πραγματικό elevate στην εμφάνισή σας. Τοποθετήστε καρδούλες ή άλλα σχέδια, παίξτε με τα χρώματα και τελικά κάντε το γαλλικό με twist που πραγματικά θα αναβαθμίσει το look σας!

Barbie

barbie-LQCQp.jpg
@BRUSHEDBYB_

Η ομορφιά και οι τάσεις που επιβάλλει αποτελούν συχνά μια υπέροχη διέξοδο σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έτσι, κάτι που μπορείτε να κάνετε διαφορετικά είναι να επιλέξετε να τη βλέπετε παντού προσθέτοντας αισιόδοξα χρώματα στα ρούχα, στο make up και φυσικά στα νύχια σας. Τα τολμηρά, αναζωογονητικά χρώματα όπως οι αποχρώσεις του ροζ θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Αν μάλιστα τις συνδυάσετε και με το αγαπημένο μας γαλλικό τότε το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.

Colorful Wave

colorful-wave.jpeg
@BRUSHEDBYB_
Είστε λάτρης των χρωμάτων; Τότε αυτά τα νύχια θα τα λατρέψετε και θα ταιριάξουν υπέροχα με το αγαπημένο σας mood. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι nude τόνοι μαζί με έντονα χρώματα μπορούν να κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει υπέροχο. Μάλιστα, αυτό το ιδιαίτερο swirl που σας δίνει ένα απόλυτα '70s twist το αποδεικνύει. Μια υπέροχη τάση που μπορείτε όλοι να ακολουθήσετε.

Mix-n-Match

mix-n-match.jpg
@OVERGLOWEDIT

Με μια nude βάση μπορείτε να πετύχετε τα πιο όμορφα μοτίβο και να δημιουργήσετε όλα τα αγαπημένα trends. Τολμήστε να τοποθετήσετε διαφορετικά χρώματα, σχέδια, paterns και φυσικά παίξτε με όλες τις τάσεις και τελικά δημιουργήστε ένα mix & match αποτέλεσμα που όλοι θα λατρέψουν. Το ότι κάτι είναι maximal δεν το κατατάσσει απευθείας και ως μη chic και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη. Μάλιστα, μπορείτε να επικεντρωθείτε κυρίως στο πάνω μέρος του νυχιού, έτσι ώστε να έχει χαμηλή συντήρηση.