fbpixel

Search icon
Search
Αυτά θα είναι τα χρώματα-κλειδιά για τη σεζόν Fall-Winter'24
TRENDS & CATWALKS

Αυτά θα είναι τα χρώματα-κλειδιά για τη σεζόν Fall-Winter'24

Ανακαλύψτε και καθιερώστε τα just in time για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας


Κάθε σεζόν της μόδας φέρνει τη δική της μοναδική χρωματική παλέτα χάρη σε μερικούς από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές, επιτρέποντας στους λάτρεις της μόδας να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ, ενώ μπορούν να παραμείνουν στην τάση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Οι πασαρέλες μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024 ήταν γεμάτες δημιουργικότητα και καινοτομία, με μερικές ξεχωριστές χρωματικές τάσεις που σημάδεψαν τη σεζόν.

Ποιες ήταν, λοιπόν, οι μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις τον περασμένο μήνα μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024; Συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς χρωματικές τάσεις που είδαμε στην πασαρέλα

Μπορντό

00024-gucci-fall-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Gucci Fall'24

Μερικοί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές ανέδειξαν αρκετές μπορντό εμφανίσεις. Από τον Gucci έως τον Saint Laurent, το σκούρο μπορντό είναι κομψό και εκλεπτυσμένο, είτε πρόκειται για ένα μπορντό παλτό είτε για μια μπορντό τσάντα. Απογειώστε το μαύρο σας ντύσιμο με την τάση του μπορντό χρώματος αυτή τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Olive green

00006-burberry-fall-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Burberry Fall'24

Μια από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις που είδαμε φέτος στην πασαρέλα ήταν σίγουρα το πράσινο της ελιάς. Έχοντας διάφορες αποχρώσεις, brands όπως η Burberry και η Bottega Veneta υιοθέτησαν την απόχρωση του πράσινου και έκαναν αυτό το χρώμα τη μεγαλύτερη τάση μέχρι στιγμής.

Γκρι

00021-louis-vuitton-fall-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Louis Vuitton Fall'24

Το γκρι ήταν πάντα ένα βασικό χρώμα σε κάθε γκαρνταρόμπα, αλλά το αγαπημένο ουδέτερο χρώμα απέκτησε νέα ζωή αυτή τη σεζόν με τους οίκους Louis Vuitton και Balenciaga. Είτε πρόκειται για ένα ανοιχτό γκρι είτε για ένα σκούρο ανθρακί, αυτή η χρωματική τάση της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 είναι βέβαιο ότι θα δώσει στο στιλ σας μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση.

Καφέ

00001-miu-miu-fall-2024-ready-to-wear-details-credit-gorunway.webp
Miu Miu Fall'24

Αγκαλιάζοντας τους ζεστούς και γήινους τόνους, μια τεράστια χρωματική τάση για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024 ήταν οι αποχρώσεις του καφέ. Από τα πλούσια καφέ της σοκολάτας μέχρι τους τόνους της καραμέλας, αυτό το χρώμα προσθέτει μια ζεστή και εκλεπτυσμένη πινελιά στην γκαρνταρόμπα σας. Ξεχώρισαν η Miu Miu με σκούρα, πλούσια καφέ χρώματα και η Chanel με πιο γήινα, ανοιχτά καφέ χρώματα.

Κόκκινο

00019-alexander-mcqueen-fall-2024-ready-to-wear-credit-brand.webp
Alexander McQueen Fall'24

Ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα αυτή τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, επειδή τα παιχνιδιάρικα φωτεινά κόκκινα είναι απόλυτα in. Αυτή η χρωματική τάση θα σας κάνει να πείτε αντίο στα μουντά χρώματα του χειμώνα. Οι Alexander McQueen και Balmain υιοθέτησαν τα τολμηρά κόκκινα για να προσθέσουν λίγη ζωντάνια στις συλλογές τους Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Μπεζ της άμμου

00001-christian-dior-fall-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Dior Fall'24

Μια άλλη σημαντική χρωματική τάση του Φθινοπώρου/Χειμώνα 2024 που αναδύθηκε από τον μήνα της μόδας ήταν μια ποικιλία από αμμώδεις ταμπά και μπεζ αποχρώσεις. Φέρνοντας μια εκλεπτυσμένη και φυσική κομψότητα στο προσκήνιο της μόδας, αυτά τα διακριτικά, αλλά εντυπωσιακά ουδέτερα χρώματα προσφέρουν μια φρέσκια παλέτα που συνδυάζεται υπέροχα με τις πλούσιες υφές της σεζόν. Είναι ιδανικές για τη δημιουργία μιας διακριτικής εμφάνισης που είναι ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονική. Οι καταπραϋντικές αποχρώσεις του taupe και του μπεζ βρέθηκαν στο επίκεντρο από major οίκους όπως οι Christian Dior και Chloé.

Feature image source: Dior Fall'24, Courreges Fall'24