fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα top makeup trends για το 2023 μέχρι στιγμής
MAKE UP

Αυτά είναι τα top makeup trends για το 2023 μέχρι στιγμής

Εσείς έχετε προλάβει να τις δοκιμάσετε;


Δεν έχει φτάσει το τέλος του χρόνου αλλά ο Σεπτέμβριος είναι πάντα μια εποχή αναθεωρήσεων. Είναι μια στιγμή για να δείτε τι κάνατε, τι έχετε προλάβει και όλα όσα σας μένουν. Για αυτό το λόγο το beauty recap της χρονιάς είναι αυτό που χρειάζεστε, περισσότερο από ποτέ. Φέτος έγινε μια μίξη από προηγούμενες χρονιές, αναδείχθηκαν καινούργιες τάσεις, και περισσότερο από ποτέ η κάθε γυναίκα αποδέχτηκε την πραγματική της ομορφιά και όλες μαζί προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας. Γι' αυτό αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και όλα όσα -ακόμη- έχετε χρόνο για να δοκιμάσετε.

Το 2023 όλα έγιναν κάπως πιο απλά και πιο εύκολα. Το αβίαστο αποτέλεσε αυτό που όλες αναζητούσαν και παρατηρήσαμε την τέλεια μετάβαση από το τελειοποιημένο μακιγιάζ στο bare δέρμα. Είστε έτοιμες να το ανακαλύψετε;

Bare it all

skin-face-makeup-danni-duncan.jpg
@danni___duncan

Αφήστε το δέρμα σας να πάρει μια βαθιά ανάσα. To πρόσωπο σας προορίζεται για να φαίνεται, και για αυτό ακριβώς το λόγο σας προτείνουμε να κάνετε ένα μακιγιάζ για φρέσκο πρόσωπο. Απομακρυνθείτε από τις βαριές υφές  και χρησιμοποιήστε περισσότερο tinted ορούς, ενυδατικές με χρώμα και SPF με ελαφριά κάλυψη. Αν φυσικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε foundation, τότε μπορείτε να εντάξετε στη ρουτίνα σας μια πολύ ελαφριά φόρμουλα που θα αναμιγνύεται και θα σας προσθέτει φωτεινότητα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Gο grunge

grunge-makeup.jpg
@amandaleehair

Μετά την επιστροφή των smudged ματιών, το messy μακιγιάζ έκανε την ισχυρή επιστροφή του. Αποτελεί μια μίξη από τις επιλογές της Kate Moss από τη δεκαετία του '90 και μιας πιο σύγχρονης εκδοχής της. Αυτό το μακιγιάζ κάνει το κάθε σας look να φαίνεται πιο ζωντανό και τελικά σας δείχνει πως η ατέλειες και όχι η ακρίβεια είναι το μυστικό. Φυσικά, αυτό εμπνεύστηκε πάρα πολύ και από το περσινό fashion show του οίκου Fendi για την άνοιξη του 2023, που κατάφερε να φέρει το messy αποτέλεσμα, στα μέτρα του σήμερα.

Vinyl lips

deborah-morais-skin-makeup-beauty.jpg
Deborah Morais

Σατέν, glossy και γυαλιστερό. Μπορεί το mat να ήταν must τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος όλα πήραν μια διαφορετική τροπή και τα χείλη έγιναν πιο εκτυφλωτικά από ποτέ. Τα γυαλιστερά, κόκκινα χείλη από τα shows των Moschino και Miu Miu έκαναν την αρχή και από τότε όλοι αναζητούν το πιο φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα. Μάλιστα όλο αυτό πήγε σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και σαν λάτεξ. Αν δεν είστε έτοιμες να το ενωσματώσετε στα looks σας τότε μπροείτε να πάτε με μια πιο συντηρητική εκδοχή του, η οποία παρόλα αυτά δε θα ειναι τόσο gloss. 

Lash out

rosiehw-makeup-beauty-skin.jpg
@rosiehw

Η έντονη εφαρμογή μάσκαρα μπορεί να είναι μια νέα προσέγγιση στο μακιγιάζ και μπορεί πραγματικά να αλλάξει το πρόσωπο σας. Οι πιο πρόσφατες φόρμουλες μεγάλων οίκων όπως η Christian Louboutin Beauty Les Yeux Noirs Lift Ultima ή η Chanel Le Volume de Chanel Mascara γίνονται το νέο ισοδύναμο των faux βλεφαρίδων. Μη διστάσετε να τις εφαρμόσετε και τονίστε ιδιαίτερα και τις κάτω βλεφαρίδες, για ένα ακόμη πιο υπέροχο αποτέλεσμα. 

Hyper glow

@nikki_makeup makeup skin beauty
@nikki_makeup

Φαντάζεστε να είχατε ένα τόσο ιριδίζον αποτέλεσμα που θα έμοιαζε απόλυτα αγγελικό; Αυτή είναι η λάμψη που όλοι επιδίωκαν το 2023. Τα μοντέλα των Alturzarra, Proenza Schouler και Victoria Beckham μας έδειξαν ότι είναι δυνατό το δέρμα να μοιάζει σχεδόν με καθρέφτη με μια στρατηγική τοποθέτηση του highlighter. Δίνει μια καλοκαιρινή νότα στην καρδιά του φθινοπώτου και σας κάνει να φαίνεστε και να είστε πιο ανάλαφρες και αιθέριες από ποτέ.

Κεντρική φωτογραφία: @mimiarr