fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από το Venice Film Festival
BEAUTY PEOPLE

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από το Venice Film Festival

Οι celebrities έδωσαν ιδέες και έμπνευση για τη σεζόν που μόλις έφτασε


Στα τέλη Αυγούστου, κάθε χρόνο, οι σταρ εγκαταλείπουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και κατεβαίνουν στη Βενετία για το λαμπερό ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου. Αποτελώντας ένα ορόσημο για τον κόσμο του θεάματος, δεν είναι τυχαίο που αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο "ημερολόγιο" του κινηματογράφου. Κρατώντας τον τίτλο του μακροβιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ στον κόσμο, προσελκύει συνήθως τα κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας και τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες.

Αν και η φετινή παραγωγή διαφέρει από τις προηγούμενες, λόγω των απεργιών SAG-AFTRA, λόγω της οποίας πολλοί από τους celebrities απαγορεύεται να προωθήσουν τη δουλειά τους, εμείς ανακαλύψαμε όλα τα looks που μας άρεσαν και σας τα παρουσιάζουμε. 

Sleek ponytail

371851513-315964780966049-6148887525120815415-n.jpg
@biancabrandolini

Οι αλογοουρές είναι μια μόνιμα τάση όσον αφορά τα μαλλιά, αλλά με αυτή την εμφάνιση της επιβλητικής Bianca Brandolini, το χαμηλό sleek ponytail κλέβει τις εντυπώσεις. Το κομψό power pony που επέλεξε, είναι μια χαρακτηριστική και απόλυτα θυληκή εμφάνιση που είναι βέβαιο πως θα επικρατήσει όλη την επόμενη σεζόν.

Extra glow

makeup-rita-ora.jpg
@ermannoscervino

Γιατί να κάνετε ένα περίπλοκο, και έντονο makeup όταν μπορείτε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα επενδύοντας απλώς στο φως και στις σκιάσεις; Το μόνο που χρειάζεστε είναι απλές και γρήγορες κινήσεις μακιγιάζ για να πετύχετε ένα glowing αποτέλεσμα όπως της Rita Ora. Φυσικά, αυτό που το απογειώνει είναι οι γήινοι τόνοι στο υπόλοιπο πρόσωπο. Δώστε έμφαση στο highlighter και μην ξεχνάτε την περιοχή του ντεκολτέ.

Subtle red

venice-film-festival-4OZdK.jpg
@mariacarlaboscono

Ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός, η Μariacarla Βoscono έκλεψε όλα τα βλέμματα. Έχοντας μαύρα μαλλιά που κάνουν αντίθεση με το λευκό της δέρμα, επέλεξε να φορέσει μια πολύ απαλή απόχρωση του κόκκινου στα χείλη και να δημιουργήσει το δικό της ορισμό της κομψότητας. Αυτό το makeup που είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα και για κάθε περίσταση θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο, αν βρείτε τη σωστή απόχρωση του κόκκινου. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως πρέπει να δώσετε έμφαση και στην προετοιμασία της επιδερμίδας, καθώς τέτοια looks βασίζονται πάντα σε έναν ομοιόμορφο καμβά.

Barbie makeup

372104678-1987043481670763-5484670667846049196-n.jpg
@amarsana_g

Εάν αναζητάτε ένα beauty look που θα σας θυμίζει την αγαπημένη σας Barbie αλλά θα φαίνεται και απόλυτα φυσικό, τότε το ροζ μακιγιάζ που βλέπετε στην Amarsana Gendunova είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Έχοντας ως βάση το ροζ, δημιούργησε ένα ευέλικτο look που μπορεί να "φορεθεί" κάθε στιγμή. Η σκιά στα μάτια, το ρουζ και τα χείλη που έχουν το ίδιο χρώμα, δημιουργούν την απόλυτη συμμετρία και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να προσθέσετε κάτι επιπλέον, αν το επιθυμείτε. Φυσικά, αν θέλετε να κρατήσετε την εμφάνιση σας σε απλές γραμμές, τότε μπορείτε απλώς να αντιγράψετε αυτό το look.

Contour on 

370350406-18381355015008227-7304030464640200862-n.jpg
@ermannoscervino

H Bianca Balti ήταν εκθαμβωτική και απέδειξε πως το έντονο contouring μπορεί να είναι τόσο sexy όσο και chic. Μπορεί να μην είναι πάντα προφανές το πως θα πετύχετε τις τέλειες γωνίες και το ηλιοκαμένο look αλλά είναι βέβαιο πως αν επικεντρωθείτε στις ήδη υπάρχουσες, φυσικές γωνίες του προσώπου, τότε μπορείτε να τις ενισχύσετε ακόμη περισσότερο. Τολμήστε το γιατί και φέτος το φθινόπωρο θα είναι must!

Κεντρική φωτογραφία: @biancabrandolini