fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Έτσι θα υποδεχθείτε το φθινόπωρο με ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η Aqua Beelicious της APIVITA προσφέρει πραγματική ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι


Έτσι θα υποδεχθείτε το φθινόπωρο με ενυδατωμένη επιδερμίδα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ενυδατωμένη, υγιή επιδερμίδα, ιδιαίτερα μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, που η επιδερμίδα έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και έχει αφυδατωθεί. Τον Σεπτέμβρη λοιπόν, κάνουμε βουτιά στην ενυδάτωση με τη σειρά Aqua Beelicious της APIVITA.

Μπορεί ο ήλιος και η θάλασσα να μας γεμίζουν χαρά, συγχρόνως, αφυδατώνουν την επιδερμίδα μας, με συνέπεια να χάνει την ελαστικότητά της και την υγιή όψη της. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να νιώσετε waterful, χάρη στην απόλυτη ενυδάτωση προσώπου που προσφέρει η σειρά APIVITA Aqua Beelicious.

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο με waterful επιδερμίδα!

Μια έκρηξη ενυδάτωσης με λουλούδια και μέλι

titlo-PBkVs.jpg


Τα προϊόντα της σειράς Aqua Beelicious είναι η τέλεια φροντίδα ενυδάτωσης που χρειάζεστε για να επαναφέρετε την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας, μετά το καλοκαίρι. Ένας δροσερός συνδυασμός super ενυδατικών συστατικών από λουλούδια και μέλι, αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και την αναζωογονεί.

Aπογειώστε τη skincare ρουτίνα σας με το απόλυτο booster ενυδάτωσης  

titlo-W2Sny.jpg


Συνδυάστε καθημερινά την κρέμα Aqua Beelicious με το must-have booster ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Με water gel ελαφριά υφή, απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει, εξισορροπεί και ενδυναμώνει την επιδερμίδα, ενώ καταπραΰνει τις ατέλειες της χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση του με προβιοτικά. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, ο super ενυδατικός αυτός συνδυασμός, «κλειδώνει» 2 φορές περισσότερη υγρασία, ενώ προσφέρει έως και 62% πιο αποτελεσματική ενυδάτωση επιδερμίδας.

Η δέσμευση για «καθαρή» ομορφιά  

Η σειρά Aqua Beelicious, περιλαμβάνει έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καθώς και 50% ανακυκλωμένο πλαστικό στα σωληνάρια (με εξαίρεση την πιπέτα στο booster).

1

Απαλή Κρέμα Ενυδάτωσης Πλούσιας υφής

APIVITA BUY HERE

2

Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης

APIVITA BUY HERE

3

Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης Για Τα Μάτια

APIVITA BUY HERE

4

Oil-Free Κρέμα- Gel Ενυδάτωσης ελαφριάς υφής

APIVITA BUY HERE