fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

12 ενυδατικά lip balms για να πείτε «αντίο» στα ξηρά και σκασμένα χείλη

Θα γίνουν αμέσως πιο απαλά και υγιή


12 ενυδατικά lip balms για να πείτε «αντίο» στα ξηρά και σκασμένα χείλη

Τα σκασμένα χείλη αποτελούν μια δυσάρεστη πραγματικότητα για πολλές γυναίκες, αφού μας στερούν το σαρκώδες αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Δυστυχώς, όμως, οι διαρκώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και η μείωση της θερμοκρασίας μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση και ξηρότητα στην επιφάνεια των χειλιών, με αποτέλεσμα σταδιακά να αρχίσετε να βλέπετε τα αντιαισθητικά πετσάκια να δημιουργούνται. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα lip balms πρέπει να γίνουν ο καλύτερός σας φίλος. Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας παρακάτω και αποκτήστε χείλη για φίλημα με μερικές μόνο εφαρμογές. 

The lip balms

Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay: Για ξηρότητα, σκασίματα κι ερεθισμούς στα χείλη και στην περιοχή γύρω από τη μύτη. Νέας γενιάς υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό. Προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, επανορθώνει και καταπραΰνει άμεσα. Βοηθά στη συνολική επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού του δέρματος, ενώ σε συνδυασμό με την πανθενόλη ανακουφίζει άμεσα.

Lip Balm: Antioxidant+3 Complex, Grown Alchemist: Πολυτελές, πλούσιο, μεταξένιας υφής, αντιοξειδωτικό balm για τα χείλη. Χαρίζει ενυδάτωση, απαλότητα, θρέψη, λάμψη και προστασία.

    Collagenist Re-Plump Cream Lips, Helena Rubinstein: Κρέμα για τα χείλη που τονίζει το περίγραμμα των χειλιών, απαλύνει τις ρυτίδες, και αποκαθιστά την ελαστικότητα των χειλιών. Περιέχει προξυλάνη που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου για άμεση αναπλήρωση και ανασχηματισμό των χειλιών, και μικροσφαιρίδια κολλαγόνου για άμεση αντιρυτιδική δράση. 

      Bariéderm Cica Αναπλαστικό Balm για τα Χείλη, Uriage: Το πρώτο προστατευτικό balm χειλιών με Poly-2P, ένα πρωτοποριακό, πατενταρισμένο σύμπλοκο που προσφέρει τριπλή δράση. Ο συνδυασμός δύο πολυμερών εξασφαλίζει μονωτική δράση στην επιφάνεια του δέρματος, αποτρέποντας τυχόν μελλοντική καταπόνηση. Οι φυτοστερόλες καταπραΰνουν αμέσως τα ξηρά, σκασμένα χείλη, εξασφαλίζοντας αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης. 

       Καταπραΰνει άμεσα

      Καταπραΰνει άμεσα

      Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay, Hondos Center

      Buy me
       Μεταξένιας υφής

      Μεταξένιας υφής

      Lip Balm: Antioxidant+3 Complex, Grown Alchemist, Hondos Center

      Buy me
       Απαλύνει τις ρυτίδες

      Απαλύνει τις ρυτίδες

      Collagenist Re-Plump Cream Lips, Helena Rubinstein, Hondos Center

      Buy me
       Συνδυασμός δυο πολυμερών

      Συνδυασμός δυο πολυμερών

      Bariéderm Cica Αναπλαστικό Balm για τα Χείλη, Uriage, Hondos Center

      Buy me
       Λεία και απαλά χείλη

      Λεία και απαλά χείλη

      Τοp Secrets Lip Perfector, YSL, Hondos Center

      Buy me
       Με σοκολάτα

      Με σοκολάτα

      Therapy Lip Balms, Fresh Line, Cherrybox

      Buy me

      Τοp Secrets Lip Perfector, YSL: Θρέφει τα ξηρά χείλη και χαρίζει αίσθηση άνεσης που διαρκεί. Απολεπίζει ήπια, για χείλη πιο λεία και απαλά ημέρα με την ημέρα. Ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και αναδεικνύει τη φυσική τους λάμψη. 

      Therapy Lip Balms, Fresh Line: H Fresh Line λανσάρει τη νέα συλλογή περιποίησης χειλιών Lip Therapy. Η συλλογή αποτελείται από 5 εξειδικευμένες θεραπείες (σοκολάτα, καρύδα, ρόδι, βανίλια και νέκταρ) σε μορφή stick με υψηλά ποσοστά φυσικότητας, αγγίζοντας το 98%. Οι συνταγές περιλαμβάνουν βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά κεριά, στέβια καθώς και φυτικά έλαια και βούτυρα που ενυδατώνουν αποτελεσματικά και προστατεύουν τα χείλη, προσφέροντας παράλληλα μία υπέροχη, βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη που διαρκεί.

        Hydragenist Balm χειλιών θρέψης & επαναπύκνωσης, Lierac: Κραγιόν-balm εντατικής θρέψης που επαναπυκνώνει και ομορφαίνει τα χείλη με μία κίνηση. Βασισμένο στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, το balm χειλιών περιέχει συγκέντρωση συμπλόκου Hydra O2 και είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικό βούτυρο καριτέ και κερί τριαντάφυλλου για γεμάτα και όμορφα χείλη με μία μόνο κίνηση. Η ενεργή υφή του είναι πλούσια σε παράγωγα φυτικών ελαίων για άμεσο αποτέλεσμα επαναπύκνωσης και glossy τελείωμα.

        Lip Care με Κάστανο, APIVITA: Ενυδατικό Lip Care ιδανικό για γυναίκες που θέλουν χρώμα, άνεση και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Το εκχύλισμα από κάστανο έχει μαλακτικές ιδιότητες και η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική δράση. Το ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και οι εστέρες jojoba ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη. Με βιολογικό αιθέριο έλαιο γερανιού που παρέχει πρόσθετη ενυδατική και αναζωογονητική δράση. Αφήνει στα χείλη μια σοκολατί απόχρωση.

         Glossy τελείωμα

        Glossy τελείωμα

        Hydragenist Balm χειλιών θρέψης & επαναπύκνωσης, Lierac

        Buy me
         Ανάλαφρη αίσθηση

        Ανάλαφρη αίσθηση

        Lip Care με Κάστανο, APIVITA

        Buy me
         Με βανίλια

        Με βανίλια

        Lip Sleeping Mask, Laneige, Sephora

        Buy me
         Προστασία από την ξηρότητα

        Προστασία από την ξηρότητα

        Goji Lip Balm, Sephora Collection, Sephora

        Buy me
         Πλούσια υφή στα χείλη

        Πλούσια υφή στα χείλη

        Moisture Replenishing Lip Balm, Clarins, Sephora

        Buy me
         Balm λανολίνης

        Balm λανολίνης

        101 Ointment Minty, Lanolips, Sephora

        Buy me

        Lip Sleeping Mask, Laneige: Ξυπνήστε το πρωί με χείλη απαλά σαν μωρού! Αυτή η μάσκα νυκτός δρα σαν καταπραϋντικό βάλσαμο που αγκαλιάζει τα χείλη ενισχύοντας την ενυδάτωσή τους. Ισχυρά αντιοξειδωτικά θρέφουν και αναζωογονούν τα αφυδατωμένα χείλη ενώ κοιμάστε. Η σύνθεσή της με βάση το υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία, θρέφει τα χείλη σε βάθος, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα, πανέτοιμα για την καινούρια μέρα!

        Goji Lip Balm, Sephora Collection: Lip balm σε μορφή στικ με ευδιάλυτη υφή που γλιστρά πάνω στα χείλη, για καθημερινή θρέψη και φροντίδα των χειλιών. Διατίθεται σε 2 υφές και σε 6 διαφορετικά συστατικά με εθιστικά αρώματα που ικανοποιούν κάθε επιθυμία και ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις των χειλιών σας.

        Moisture Replenishing Lip Balm, Clarins: Αυτό το balm με υφή πλούσια που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, είναι εμπλουτισμένο με καταπραϋντικό μπλε λωτό που προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη, τα οποία ξαναβρίσκουν τη ροζ φυσική λάμψη και τη σαρκώδη εμφάνισή τους.

        101 Ointment Minty, Lanolips: Για εξαιρετικά αφυδατωμένα χείλη, αλλά και δέρμα, πετσάκια, αγκώνες. Αυτό το απίθανο balm λανολίνης που περιέχει εκχυλίσματα φράουλας και βιταμίνη Ε.