fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι skincare συμβουλές από Γαλλίδες με υπέροχη επιδερμίδα
FACE & BODY

Αυτές είναι οι skincare συμβουλές από Γαλλίδες με υπέροχη επιδερμίδα

Ακολουθήστε τα tips των γυναικών που γνωρίζουν τα πάντα για την επιδερμίδα


Όσον συζητάμε για την ομορφιά, η προσέγγιση της γαλλικής κουλτούρας στην περιποίηση του δέρματος και η έμφαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι το «κλειδί» για την επίτευξη αυτής της αβίαστα υπέροχης εμφάνισης που όλοι επιθυμούμε να πετύχουμε. Έτσι, αν και η βιομηχανία της ομορφιάς είναι σε απόλυτη άνοδο, εσείς πρέπει να βρείτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς και να τα εφαρμόζετε με ευλάβεια. Με μια αναζήτηση, βρήκαμε τα top μυστικά των Γαλλίδων στο κομμάτι του skincare και είμαστε σίγουρες πως θέλετε να τα ανακαλύψετε και εσείς. 

Οι αρχές

Ξεκινήστε με μια αρχή που λέει πως ποτέ δε θα συμβιβάζεστε με την περιποίηση της επιδερμίδα σας. Το να έχετε ένα εξωτερικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί, θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει τη δύναμη να νιώσετε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον κόσμο κάθε μέρα. Προσαρμόστε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας στον καθημερινό τρόπο ζωής σας και δώστε στο πρόσωπο σας αυτά που χρειάζεται και το υπόλοιπο σώμα σας. Για παράδειγμα το μασάζ, που παραμένει υποτιμημένο, δημιουργεί λεμφική παροχέτευση που μπορεί να αλλάξει απόλυτα την όψη του δέρματος σας.

vicmontanari-face-skin-beauty.jpg
@vicmontanari

Η ρουτίνα

Μπορείτε να κάνετε κάθε βράδυ διπλό καθαρισμό, ξεκινώντας με το Nourishing Oil και ενσωματώνοντας το μασάζ σε αυτό το σημείο. Έτσι, θα αφαιρέσετε τους ρύπους και το μακιγιάζ και θα ενεργοποιήσετε τον ιστό του δέρματος σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μετά από δύο λεπτά που κάνετε αυτή την πρακτική, χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι από μικροΐνες ώστε να απορροφήσετε τα πάντα. Ακολουθήστε με ένα καθαριστικό gel και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα Toner για απαλή απολέπιση. Μόλις αυτό το προϊόν στεγνώσει στην επιδερμίδα σας, ένα face oil θα μπορέσει να τοποθετηθεί στο λαιμό και στο πρόσωπο, κάνοντας ξανά μασάζ. Φυσικά, μην παραλείπετε ποτέ την ενυδατική σας καθώς όσο εσείς κοιμάστε αυτή θα δρα σε όλα τα επίπεδα του δέρματος. 

camillecharriere-face-skin-beauty.jpg
@camillecharriere

Ουσιαστική ενυδάτωση

Το κλειδί για ένα λαμπερό δέρμα είναι η ενυδάτωση. Το αφυδατωμένο δέρμα φαίνεται θαμπό και ρυτιδωμένο. Για αυτό το λόγο το χειμώνα μπορείτε να αναμίξετε ένα Face Serum με την ενυδατική σας για ένα ακόμη πιο έντονο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου όπου τα κύτταρα σας απαιτούν περισσότερη ενυδάτωση για να προστατευτούν από το κρύο και τον άνεμο. Με αυτό το trick θα έχετε πάντα ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μια minimal προσέγγιση

Αν παρόλα αυτά ανήκετε στις γυναίκες που όλα αυτά σας ακούγονται υπερβολικά, τότε μπορείτε να απλώς να ακολουθήσετε τον κανόνα που λέει πως δε θα πηγαίνετε ποτέ στο κρεβάτι με μακιγιάζ. Ακόμη και αν είστε κουρασμένες, είναι σημαντικό να αφήνετε το δέρμα σας να αναπνέει. Οπότε καθαρίστε το πρόσωπο σας, εφαρμόστε την αγαπημένη σας ενυδατική και είστε έτοιμες για ύνπο. Όσο για το επόμενο πρωί, μην παραλείπετε ποτέ τη χρήση SPF καθώς οι ακτίνες UV είναι βλαβερές. Παρόλο που μπορεί να μην βλέπετε τις συνέπειες όταν είστε νέοι, θα τις δείτε καθώς θα περνάνε τα χρόνια, με τη μορφή μελάγχρωσης, θαμπάδας και ρυτίδων. 

Μια καλή ρουτίνα, ήδη από τα χρόνια της εφηβείας και προχωρώντας προς την ενήλικη ζωή θα σας δώσει υπέροχα αποτελέσματα. Επενδύστε σε θεραπείες προσώπου, όπως ακριβώς το κάνουν οι Γαλλίδες που επιμένουν στο τρίπτυχο καθαρισμός, ενυδάτωση, προστασία. Οι γυναίκες αυτές, που ενδιαφέρονται να παραμείνουν φυσικές, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες στο πρόσωπο τους και έτσι τελικά δε χρειάζονται να επεμβαίνουν ιδιαίτερα. Τελικά, ακόμη και όταν επισκέπτονται τους ειδικούς, αυτό στο οποίο επενδύουν είναι η βελτίωση και η ανανέωση των χαρακτηριστικών τους, όχι η αλλαγή του προσώπου τους. 

Κεντρική φωτογραφία: @nabilla