fbpixel

Search icon
Search
Θεραπεία αναζωογόνησης Cynoglow: Η νέα εποχή στη φροντίδα του δέρματος
MAGAZINE

Θεραπεία αναζωογόνησης Cynoglow: Η νέα εποχή στη φροντίδα του δέρματος

Η Κλινική Δερματολογίας Derma-Act ενώνει τις δυνάμεις της με κορυφαίους γιατρούς, προσφέροντας τις πιο καινοτόμες θεραπείες


Από τις πιο άρτια εξοπλισμένες της χώρας, η κορυφαία Κλινική Δερματολογίας Derma-Act πρωτοπορεί με τις σύγχρονες αισθητικές θεραπείες της, τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα και τη συνεργασία της με εξειδικευμένους γιατρούς. Η θεραπεία Cynoglow αποτελεί τον καινοτόμο συνδυασμό του Picosure Laser και της τεχνολογίας Potenza RF Microneedling, που στοχεύει στην άμεση και εις βάθος αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

H Manager της Derma-Act Greece, Ελίνα Αμπατζή, μας προτείνει μια δραστική και αποτελεσματική θεραπεία, τη Cynoglow! 
img-1787.jpg

Πώς δρα η Cynoglow;

Λειτουργεί ως δραστική θεραπεία για να βελτιώσει την όψη του δέρματος, τη χαλάρωσή, τις ρυτίδες, τους διευρυμένους πόρους, τις υπερμελαγχρώσεις, τις ουλές, τα σημάδια ακμής και τις ραγάδες. Είναι αποτελεσματική σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια, αλλά και σε όλο το σώμα.

Θεραπεία tailor-made με εξαιρετικά αποτελέσματα

Η Cynoglow σχεδιάζεται εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από την ανταπόκριση της επιδερμίδας στη θεραπεία και την έκταση του προβλήματος, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη εφαρμογή. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονται περίπου τρεις επαναλήψεις σε μεσοδιάστημα ενός μήνα. Παράλληλα, απαιτείται ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και ανανεωμένο, θα παρατηρήσετε μείωση των ρυτίδων και άμεση σύσφιγξη, ενώ ο τόνος και η υφή του θα έχουν βελτιωθεί αισθητά.

dermaact-105.jpg

Πώς εφαρμόζεται

Η θεραπεία Cynoglow ξεκινά με την εφαρμογή του λέιζερ Picosure: η σύντομη διάρκεια του παλμού του προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα, καθώς διεισδύει επιλεκτικά και στοχευμένα στη συσσωρευμένη χρωστική ουσία (υπερμελάγχρωση), χωρίς να τραυματίζει τον περιβάλλοντα ιστό. Έτσι, αντιμετωπίζεται και η πιο ανθεκτική μορφή πανάδων, χωρίς να αφήνει δυσχρωμίες και σημάδια. Ο γιατρός συνεχίζει με την εφαρμογή του Potenza RF Microneedling: μικροβελόνες διεισδύουν στον δερματικό ιστό σε επιλεγμένο βάθος, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, απελευθερώνοντας παράλληλα ραδιοσυχνότητα, προκειμένου να διεγερθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ενίσχυση του αποτελέσματος

Η διαδικασία μπορεί να ενισχυθεί με την παράλληλη χρήση του Sculptra, ενός βιοσυμβατού και βιοδιασπώμενου ενέσιμου υλικού, το οποίο με τη βοήθεια του Potenza μπορεί να εισχωρήσει σε ικανοποιητικό βάθος του δέρματος στο πρόσωπο, αλλά και σε περιοχές όπως πάνω από τα γόνατα, τα μπράτσα, την κοιλιά. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υαλουρονικά, το συγκεκριμένο αποκαθιστά την απώλεια όγκου, διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, προσφέροντας υγιή, σφριγηλή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Info: Derma-Act, Μητροπόλεως 37, Θεσσαλονίκη, επικοινωνία: 231 600 1212 & customercare@derma-act.gr, ιστοσελίδα: www.derma-act.gr , Instagram: @dermaact.gr | Facebook: Derma-Act Greece | YouTube: Derma-Act Greece

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023