fbpixel

Search icon
Search
Μανικιούρ: Οι top τάσεις στα νύχια της ανοιξιάτικης σεζόν
HAIR & NAILS

Μανικιούρ: Οι top τάσεις στα νύχια της ανοιξιάτικης σεζόν

Ανακαλύψτε τα πιο hot designs και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο


Η γυναικεία περιποίηση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, οι οποίες εν τέλει απογειώνουν κάθε look. Μια από αυτές; Φυσικά τα νύχια μας. Πολλές από εμάς το βλέπουμε σαν ψυχοθεραπεία, ενώ για άλλες αποτελεί βασική ανάγκη κάθε δύο εβδομάδες να αλλάζουν σχέδιο και χρώμα ανάλογα με τα nail trends που πρωταγωνιστούν. Γι' αυτό κι εμείς παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο hot τάσεις που κυριαρχούν την ανοιξιάτικη σεζόν στα νύχια

Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη πρόταση! 

1. Seashell trend

1-9duxs.jpg

Αφήστε για λίγο στην άκρη τα δημοφιλή νύχια της Hailey Bieber - μιλάμε φυσικά για τα glazed doughnuts - που πρωταγωνίστησαν παντού το 2022. Αυτή τη σεζόν τα λεγόμενα oyster nails έχουν την τιμητική τους. Λευκές και ασημί περλέ αποχρώσεις κυριαρχούν, ενώ η συγκεκριμένη τάση εφαρμόζεται καλύτερα όταν μιλάμε για αμυγδαλωτό σχήμα νυχιού. Εάν επιθυμείτε να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα στο σπίτι, συνδυάστε ένα μεταλλικό ασημί βερνίκι νυχιών με ένα ματ - μπορείτε επίσης να εμπιστευτείτε για τη βάση σας ένα πιο off white χρώμα, αντί για μια συνηθισμένη διάφανη ροζ απόχρωση. 

2. Neon Colours

2-uwixy.jpg

Nα περιμένετε να δείτε πολλά εντυπωσιακά χρώματα, όπως το κόκκινο κεράσι, το hot pink και τα εκτυφλωτικά νέον, στο feed σας φέτος. Επίσης, μεγάλη τάση είναι τα χρώματα τα οποία λάμπουν στο σκοτάδι. Το κίτρινο neon ή το λαχανί σκεφτείτε ότι ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος. Οπότε τολμήστε να κάνετε την ανατροπή! 

3. Minimal but with a twist 

3-7ouUk.jpg

Για όσες θέλετε να παραμένετε minimal στις επιλογές σας, αλλά επιθυμείτε να ακολουθείτε και τα trends, τότε αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό. Επιλέξτε το κλασικό γαλλικό, και δώστε του μια νέα εμφάνιση με έναν πιο γεωμετρικό χαρακτήρα. Οι καμπυλωτές άκρες σε διάφορα χρώματα είναι απόλυτη τάση και καθώς μπορείτε να κρατήσετε σε ουδέτερους τόνους το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού, αυτό θα αποτελέσει το τέλειο design.

4. Short nails 

4-EnKcs.jpg

Για εσάς που διατηρείτε το μήκος των νυχιών σας κοντό και κομψό, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε το λεγόμενο nail art τότε δεν έχετε παρά να κρατήσετε τη βάση σας σε μια καθαρή ουδέτερη απόχρωση και να παίξετε με τις άκρες. Δοκιμάστε να κάνετε μια λεπτή άκρη γαλλικού, που θα δείξει τα νύχια σας και πιο μακριά και από την άλλη θα χαρίσει αυτό το παιχνίδι που θέλετε, ενώ ταυτόχρονα θα παραμένει minimal. Το κόκκινο χρώμα για την άκρη είναι επίσης super τάση. Give it a go! 

5. Colour Pops

5-tXmGk.jpg

Mια nude βάση με χρώμα από πάνω ανήκει πια στα αγαπημένα trends όλων των nail artists παγκοσμίως. Τολμήστε να επιλέξετε εντυπωσιακά γεωμετρικά σχέδια και να παίξετε με διαφορετικά χρώματα σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Μπορείτε επίσης, να επικεντρωθείτε είτε στο επάνω μέρος είτε στο κάτω. Η συγκεκριμένη πρόταση είναι ιδανική για κάθε σχήμα νυχιού και σίγουρα θα σας φτιάχνει τη διάθεση με το που τα κοιτάτε.