fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα πιο hot hair trends που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022
HAIR & NAILS

Αυτά είναι τα πιο hot hair trends που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Κλείστε ήδη το ραντεβού στον κομμωτή σας


Τα μαλλιά σας ίσως να έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Αλλά φέτος τα πάντα δείχνουν πιο αισιόδοξα κι εφόσον ήδη έχουμε περάσει το μέσο της χρονιάς συγκεντρώσαμε όλα όσα έχουν ξεχωρίσει. Πλέον, η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών απαιτεί τολμηρά χτενίσματα και χρώματα. Γι' αυτόν τον λόγο παρακάτω θα βρείτε αυτά που μπορείτε ήδη να τα εφαρμόσετε τώρα. 

Take a look!

The Blowout

the-big-blowout-DatVr.jpg

Ένα glam χτένισμα που μπορεί να λειτουργήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίσταση είναι το εντυπωσιακό blowout. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι «φουσκωμένα» μαλλιά εμφανίζονται παντού φέτος και θυμίζουν περισσότερο από ποτέ τον ζωηρό όγκο που είχαν τα supermodel της δεκαετίας του '90. Αν θεωρείτε πως δεν μπορείτε να το κάνετε μόνες σας τότε εξοικονομήστε χρόνο και κλείστε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο σας. 

The Mixie

mixie-haircut.jpg

Το mixie cut έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει το pixie χτένισμα με το υπέροχο mullet που ήδη από πέρσι έχε επανέλθει. Κι έτσι, ενώ το το shag ήταν το μεγαλύτερο blast from the past για την περασμένη χρονιά, το mixie ανήκει στα top κουρέματα για το 2022. Κάποιοι μάλιστα το χαρακτηρίζουν και ως την τολμηρή εναλλακτική του shag, καθώς αποτελεί μια πιο ευέλικτη εμφάνιση την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε άμεσα και γρήγορα. 

The French Bob

the-french-bob.jpg

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η γαλλική έκδοση του bob βρίσκεται παντού το 2022. Είναι κλασικό, συγκρατημένο και παρόλα αυτά αποτελεί βασική τάση για όλες όσες θέλετε να αναδείξετε την πιο girly πλευρά του εαυτού σας. Είτε τα θέλετε λίγο πιο μακριά, είτε τα προτιμάτε κοντά είναι ο κατάλληλος τρόπος να αποκτήσετε ζωντανό όγκο και υφή στις ρίζες σας καθώς τα μαλλιά δε βαραίνουν. Αν επιθυμείτε λίγη επιπλέον κίνηση εφαρμόστε ένα εξαιρετικά ελαφρύ αφρό για styling. 

Boy bob

boy-bob.jpg

Ένα ακόμη στυλ από τα 90s που γίνεται απόλυτα effortless είναι το boy bob. Ξεκίνησε από τις πασαρέλες S/S 22 και πέρασε στις πιο εντυπωσιακές street style εμφανίσεις. Ενδείκνυνται ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες αφού μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους με τον αέρα. Μάλιστα, το γεγονός ότι τα μπροστινά μαλλιά είναι σε μήκος που μπορεί να μπει πίσω από τα αυτιά το κάνει ακόμη πιο must επιλογή. 

70s blonde

blonde.jpg

Ενσωματώστε τις φυσικές σας ρίζες σε αυτό το 70s ξανθό και κάντε την απόσταση ανάμεσα στα ραντεβού στο κομμωτήριο να διαρκεί περισσότερο. Έτσι, ενώ τα 70s κουρέματα ήταν παντού το 2021 φέτος επανήλθε το ρετρό χρώμα εκείνης της εποχής. Είναι σαν ξανθές ανταύγειες με μελί αποχρώσεις και όλο αυτό φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν περιλαμβάνει και αφέλειες.

Natural Curls

curly-hair.jpg

Η υφή σε όλες τις μορφές της θα κυριαρχήσει στον κόσμο των μαλλιών το 2022. Αυτό φαίνεται κυρίως από το γεγονός πως οι άνθρωποι ζητούν όλο και περισσότερο σγουρά μαλλιά ή γυρίζουν στη φυσική τους εκδοχή. Για αυτό το λόγο αν σκέφτεστε εδώ και καιρό -και εσείς- να επιστρέψετε τότε δεν έχετε παρά να πάρετε αυτό το άρθρο ως το κατάλληλο σημάδι για να το τολμήσετε. Πριν ξεκινήσετε, φροντίστε να εφοδιαστείτε με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σγουρά μαλλιά, προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μπούκλες σας.

Barely There Hair

hair-heiley.jpg

Ώρα αποδεχτείτε την πιο φυσική πλευρά του εαυτού σας! Το barely there αναφέρεται σε όλα εκείνα που δε χρειάζεται να είναι απόλυτα προσεγμένα για να φαίνονται όμορφα πάνω σας. Για να πετύχετε ένα τέτοιο look, λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Αυτή η αβίαστη εκδοχή τους θα σας αφήσει να λάμψετε.