fbpixel

Search icon
Search
Ατζέντα Εβδομάδας: Τι νέο έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες
AGENDA

Ατζέντα Εβδομάδας: Τι νέο έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες

Οι πιο ενημερωμένες προτάσεις για την πόλη είναι εδώ


Η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε φέρνει συναρπαστικά δρώμενα και events, που θα μας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερες για τη Θεσσαλονίκη, καθώς υποδεχόμαστε στην πόλη τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις, που θα καλύψουν κάθε γούστο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι και την Κυριακή. Παρακάτω, οι προτάσεις για την πιο ενημερωμένη ατζέντα αυτών των ημερών.

Κρατήστε σημειώσεις...

M O N D A Y

26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

850842.jpg

Το 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό (σκηνοθέτη, χορογράφο, εικαστικό και performer) Δημήτρη Παπαϊωάννου, φωτίζοντας τις πολύπλευρες πτυχές ενός καλλιτέχνη που διατρέχει διαφορετικές μορφές τέχνης και έκφρασης, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της αναπαράστασης, της αλληγορικής δύναμης των εικόνων και της επικοινωνίας του καλλιτεχνικού έργου με τον θεατή. Δείτε το πρόγραμμα των προβολών εδώ.

Info: Κεντρικές περιοχές Θεσσαλονίκης, έως τις 17 Μαρτίου, καθημερινά από τις 18:00.

Ταινία "Imaginary"

856396.jpg

Είναι ραγματικά αποκυήματα παιδικής φαντασίας ή κάτι πιο τρομακτικό βρίσκεται κάτω από αυτά;
Όταν η Jessica (DeWanda Wise) επιστρέφει στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας με την οικογένειά της, η μικρότερη θετή κόρη της, Alice (Pyper Braun) αναπτύσσει μια απόκοσμη προσκόλληση με μια λούτρινη αρκούδα που ονομάζεται Chauncey που βρίσκει στο υπόγειο. Η Alice αρχίζει να παίζει παιχνίδια με τον Chauncey που σταδιακά γίνονται όλο και πιο απαίσια. Καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο ανησυχητική, η Jessica επεμβαίνει μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ο Chauncey είναι πολύ περισσότερο από το αθώο αρκουδάκι που πίστευε ότι ήταν. Σκηνοθεσία: Jeff Wadlow.

Info: Cineplexx One Salonica - Αιθ.2 (Γιαννιτσών 61 και Κωλέττη 34), Δευτέρα 19:45 και 21:50.

Γιώργος Νταλάρας - Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Δυο φωνές με μια καρδιά» στο Μέγαρο Μουσικής

ntalaras-protopsalti-viva-1220x370-2.jpg

Μετά την τεράστια επιτυχία και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, στο συνεχώς κατάμεστο θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θα βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ενώνοντας τις φωνές τους «με μια καρδιά», σε μια υπέροχη μουσική συνάντηση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία), Δευτέρα στις 21:00.


T U E S D A Y

Έκθεση «Nicholas Egon. Ένα προσωπικό πορτρέτο της Ελλάδας»

854342-Ca905.jpg

Με αφορμή τη δωρεά έργων του Nicholas Egon (1921-2017) από την Σταματία Κομνηνού και τον Νικόλαο Αλέξανδρο Κομνηνό στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., η έκθεση παρουσιάζει πίνακες ζωγραφικής και σχέδια του από το 1948 ως τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Η έκθεση οργανώνεται σε δύο ενότητες: τα τοπία και τα πορτρέτα, με κοινό παρονομαστή την ιδιαίτερη γνώση και αγάπη του καλλιτέχνη για την Ελλάδα. Ο Nicholas Egon είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση καλλιτέχνη, τόσο για το έργο του όσο και για τον βίο του. Ήταν άνθρωπος μορφωμένος, κοσμοπολίτης, πολύγλωσσος, φιλέλληνας και πολυταξιδεμένος.

Info: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. (Αγίου Δημητρίου 159), Τρίτη 09:00 - 14:00.

Ταινία "Irgendwann Werden Wir Uns Alles Erzählen"

842050.jpg

Μια νεαρή γυναίκα παρασύρεται σε μια ερωτική σχέση-ταμπού στο, γεμάτο ένταση και πάθος, ερωτικό δράμα της Εμιλί Ατέφ, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Σκηνοθεσία: Emily Atef. Πρωταγωνιστούν: Marlene Burow, Felix Kramer, Cedric Eich.

Info: Κολοσσαίον (Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 150), Τρίτη στις 20:00.

Δημήτρης Καπετάνος - έκθεση "Braille"

braille-d.jpg

Το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, της γκαλερί Lola Nikolaou Art Gallery και της πλατφόρμας προβολής Ελλήνων καλλιτεχνών Mataroa, φιλοξενούν την έκθεση του Δημήτρη Καπετάνου με τίτλο "Braille" στην αίθουσα Allatini – Dassault. Πρόκειται για ένα εικαστικό έργο, το οποίο αποτελείται από επιτοίχιες επιφάνειες κειμένων, γραμμένων σε κώδικα Μπράιγ, τα οποία βασίζονται σε συνεντεύξεις ατόμων που αντιμετωπίζουν ζητήματα οπτικής αναπηρίας και περιγράφουν πώς βλέπουν, θυμούνται ή φαντάζονται τα χρώματα.

Info: Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Στρατού 2Α), Τρίτη 18:00 - 21:00.


W E D N E S D A Y

«Μαρία Κάλλας» της Ανδρομάχης Γεωργιάδου στο Θέατρο Σοφούλη

mk-7.jpg

Η συναρπαστική μα και τραγική ζωή της Μαρίας Κάλλας δημιούργησε ένα πολυπληθές κοινό θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Η Μαρία Κάλλας υπήρξε μια σπάνια και μοναδική σοπράνο καθώς και μια ξεχωριστή γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της μέσα στο χρόνο. Η ζωή της Μαρίας Κάλλας, σε κείμενο της Ανδρομάχης Γεωργιάδου, ζωντανεύει στο θέατρο Σοφούλη μέσα από την αφήγηση μιας θαυμάστριάς της. Η Ανδρομάχη Γεωργιάδου ερμηνεύει διπλό ρόλο σε σκηνοθεσία του Αντώνη Καραγιάννη. Στο πιάνο συνοδεύει η Μαρίνα Χονδροματίδου.

Info: Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη), Τετάρτη στις 21:00.

«Μικρά Συζυγικά Εγκλήματα» του Eric-Emmanuel Schmitt στο Θέατρο Αυλαία

811217.jpg

Αγαπάμε έναν άνθρωπο γι' αυτό που είναι και συχνά παύουμε να τον αγαπάμε γιατί παραμένει αυτό που είναι. Είναι ο πόνος της αγάπης αναπόφευκτος; Πάντα περιμένουμε από τους άλλους να έχουν τις απαντήσεις που περιμένουμε από αυτούς και αυτή συνήθως είναι η πηγή του πόνου που προκαλούμε ο ένας στον άλλον στην αγάπη. Και αυτό γιατί στην αγάπη δεν δεχόμαστε τον άλλον ως μυστήριο που πρέπει απλά να αγαπηθεί γι' αυτό που είναι αλλά ως γρίφο που θέλει αποκωδικοποίηση, ερμηνεία ή αλλαγή. Και το χειρότερο απ' όλα συχνά αναγκάζουμε τους άλλους να πονούν εξαιτίας των δικών μας ανικανοποίητων επιθυμιών. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας. Πρωταγωνιστούν: Ναταλία Τσαλίκη, Άρης Λεμπεσόπουλος.

Info: Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ), Τετάρτη στις 21:00.

«Μια άλλη Θήβα» του Σέρχιο Μπλάνκο στο Θέατρο Πόρτα

thiva-cue.jpg

Ένας συγγραφέας συναντά επί σειρά μηνών μέσα στη φυλακή έναν εικοσάχρονο πατροκτόνο, τον Μαρτίν. Σκοπός του είναι να γράψει ένα έργο βασισμένο στην ιστορία του νεαρού κρατούμενου, στον οποίο προτείνει να ερμηνεύσει τον εαυτό του στη θεατρική σκηνή. Όταν τελικά αυτό απαγορεύεται από το αρμόδιο υπουργείο, τον ρόλο αναλαμβάνει ο Φεδερίκο, ένας νεαρός ηθοποιός με τον οποίο δουλεύει ταυτόχρονα πλέον ο συγγραφέας. Το ενδιαφέρον είναι ότι και τους δύο ρόλους, τον Μαρτίν και τον Φεδερίκο, τους ερμηνεύει ο ίδιος ηθοποιός. Ο Γαλλο-ουρουγουανός Σέρχιο Μπλάνκο, από τις πιο δυνατές σύγχρονες φωνές του ισπανόφωνου θεάτρου, μας παραδίδει μια σύγχρονη σπουδή για την ανδρική ταυτότητα, την καταπίεση, τη βία και το έγκλημα, την τιμωρία και τις διακρίσεις, αλλά ταυτόχρονα και τις ίδιες τις δημιουργικές διαδικασίες της τέχνης του θεάτρου, με αναφορές στον μύθο του Οιδίποδα αλλά και στο Έγκλημα και τιμωρία του Ντοστογέφσκι. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Πρωταγωνιστούν: Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Καπουράνης.

Info: Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2), Τετάρτη στις 21:00.

9 Designers της Θεσσαλονίκης συζητούν στην Αγορά Μοδιάνο

agora-modiano-b1sHw.jpg

Στο Πατάρι της Αγοράς Μοδιάνο, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 19:00, στο πλαίσιο του Thessaloniki Design Inspiration. Μια δημόσια συζήτηση για τη σημασία του να είσαι σχεδιαστής σήμερα, πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19:00 στην Αγορά Μοδιάνο, την τελευταία ημέρα του design week "Thessaloniki Design Inspiration", που οργανώνεται στην εμβληματική αγορά της Θεσσαλονίκης από την Parallaxi, η οποία κλείνει φέτος 35 χρόνια ζωής. 9 σχεδιαστές της Θεσσαλονίκης συνομιλούν στο Πατάρι της Αγοράς Μοδιάνο με τους Γιώργο Τούλα και Χάρη Δημαρά για τις δυσκολίες, τις προοπτικές, τις δυνατότητες, την προβολή, τα υπέρ και τα κατά, το σπάσιμο των συνόρων, την παγκόσμια αγορά και τι σημαίνει να είσαι σχεδιαστής σήμερα. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Info: Αγορά Μοδιάνο (Ερμού 24 & Βασιλέως Ηρακλείου 33), Τετάρτη στις 19:00.


T H U R S D A Y

Γιώργος Τσακίρης, έκθεση «Χειροτεχνήματα και άλλα»

1000047763.jpg

Στην γκαλερί Λόλα Νικολάου παρουσιάζεται η ατομική έκθεση του Γιώργου Τσακίρη με τίτλο «Χειροτεχνήματα και Άλλα». Ο Γιώργος Τσακίρης αποτελεί μοναδική περίπτωση της σύγχρονης ελληνικής τέχνης. Συνδυάζει καλλιτεχνικά την οικολογική-βιολογική- αγροτική διαδικασία ως ένας οργανωτής των τρόπων με τους οποίους το ζωγραφικό βλέμμα οργανώνει μέσα από εγκαταστάσεις-κατασκευές και περιβάλλοντα, τις συνθήκες εκείνες μέσα στις οποίες η φύση λειτουργεί στην απόλυτη αυτάρκεια της.

Info: Γκαλερί Λόλα Νικολάου (Τσιμισκή 52), Τρίτη 12:00 - 20:00.

«Προσδοκώ» του Γιώργου Βέλτσου στο Φουαγιέ Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

851107.jpg

«Προσδοκώ», το νέο έργο του Γιώργου Βέλτσου (με τρεις παρεμβάσεις της Ευγενίας Βάγια) θα παρουσιαστεί στο Φουαγιέ του Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καρακάντζα και μουσική Δημήτρη Καμαρωτού. Ένα νέο έργο για τη μνήμη, τον θάνατο και την αθανασία. Το «Προσδοκώ» είναι ένας επικήδειος για το θέατρο, όπως το ξέρουμε μέχρι τώρα αλλά και για την Ιστορία. Πρόκειται για ένα παιγνίδι ανταγωνισμού και επικράτησης ανάμεσα στους νεκρούς και τους ζωντανούς. Οι νεκροί καταλαμβάνουν πολύ χώρο και οι ζωντανοί εκδικούνται συρρικνώνοντας τις ιστορικές μνήμες σε ξέφτια από παλιές ρεκλάμες και απόηχους συνθημάτων. Οι μνημειώδεις φιγούρες της μεταπολίτευσης, αποκαθηλώνονται και αποσυνδέονται από την ουσία της πράξης τους. Ο θρήνος αναδύεται από τον κλαυσίγελο, το πολιτικό αποκτά καινούργιο νόημα καθώς συνδέεται με την καθημερινή αίσθηση της απώλειας, που συνεχώς γιγαντώνεται. Σε αυτόν τον αγώνα ανάμεσα στα ξέφτια της μνήμης και τον θρήνο πάνω από το κενό, που δημιουργεί η απώλεια, ποιος θα βγει νικητής; Σκηνοθεσία: Σοφία Καρακάντζα. Παίζουν: Ελένη Θυμιοπούλου, Μαρία Καραμήτρη, Αίγλη Κατσίκη κ.ά.

Info: Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 2), Πέμπτη στις 21:00.

Betsson Hub: Ραντεβού για αιμοδοσία

anwnimo-skhedio-2024-03-06t133324571.png

Το Betsson Foundation, με γνώμονα την κοινωνική προσφορά για την ανακούφιση αυτού του σοβαρού προβλήματος ενώνει τις δυνάμεις της με το Bloode, τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών για αίμα στη χώρα μας από 100% τακτικούς εθελοντές αιμοδότες. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation, διοργανώνονται εθελοντικές αιμοδοσίες το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Στις 14 Μαρτίου, μεταξύ 10:00 - 13:00 στην εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί στο Betsson Hub, Γ. Ανδρέου 56, στην περιοχή του Μύλου σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο. Κλείστε κι εσείς το ραντεβού σας στέλνοντας email στο bloode@bloode.org ή μήνυμα στο Instagram page ή το Facebook page του Bloode.

Info: Betsson Hub (Γ. Ανδρέου 56, Μύλος), Πέμπτη 10:00 - 13:00.


F R I D A Y & W E E K E N D

Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης - COSMOS στο Μέγαρο Μουσικής

koth.jpg

Όταν το 2004 ο αστεροειδής 4179 - Τουτάτης πέρασε τόσο κοντά από τη Γη, όσο τέσσερις φορές η απόσταση Γης-Σελήνης, η Φινλανδή συνθέτης Κάιγια Σααριάχο άρχισε να ενδιαφέρεται γι' αυτόν τον περίεργο διαστημικό βράχο με το περίεργο σχήμα και την ακανόνιστη τροχιά και μελετώντας τον εμπνεύστηκε την ομώνυμη σύνθεση. Στα επίγεια μας επαναφέρει ο Σιμπέλιους με το εθνικό έπος της Φινλανδίας, την Καλεβάλα, από όπου αντλεί το απόσπασμα για τη Θεά Λουόννοταρ, την πρωταρχική Παρθένα του Αέρα και δημιουργό της Γης, που γέννησε τον Βέινεμουινεν, κάτοχο της μαγικής δύναμης της μουσικής. Ο Δανός Καρλ Νίλσεν εμπνεύστηκε την Εισαγωγή Ήλιος σε ένα ταξίδι του στην Ακρόπολη και θαμπωμένος θέλησε να περιγράψει την πορεία του ήλιου πάνω από το Αιγαίο, από τη θριαμβευτική ανατολή του ως το αρχοντικό του βασίλεμα. Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται από εκεί που άρχισε: στο αχανές διάστημα και στους Πλανήτες, που μας περιγράφει γλαφυρά ο Χολστ, μέσα από τη μουσική του. Θα προηγηθεί έκθεση ερασιτεχνικής αστροφωτογραφίας στο φουαγιέ του Μεγάρου.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία), Παρασκευή στις 21:00.

5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής στη μνήμη του ζωγράφου Λουκά Βενετούλια

8212207f146778f83156ffc204ca380c-xl.jpg
Φωτογραφία: Thessaloniki Travel

Ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το έργο τους δίνει ο πανελλήνιος διαγωνισμός ζωγραφικής που προκήρυξε το Τελλόγλειο Ίδρυμα, στη μνήμη του σημαντικού ζωγράφου της Θεσσαλονίκης Λουκά Βενετούλια. Ο πρώτος διαγωνισμός έγινε το 2014, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τον θάνατο του ζωγράφου. Πρόκειται για τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο «Διαγωνισμός ζωγραφικής: Λουκάς Βενετούλιας», στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν καλλιτέχνες έως 35 ετών (ενήλικες, με ημερομηνία γέννησης από 01-01-1989 κι έπειτα). Το θέμα του φετινού 5ου διαγωνισμού είναι «Τα ζώα κι εμείς».

Info: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. (Αγίου Δημητρίου 159), Παρασκευή 10:00 - 15:00.

''Closer'' του Patrick Marber στο Θέατρο Αριστοτέλειον

823849.jpg

Η Άννα, ο Λάρι, ο Νταν και η Άλις δείχνουν ανοιχτοί να έρθουν κοντά, πλησιάζοντας ο ένας τον άλλον ασφυκτικά, αχόρταγα, χωρίς καμία αναστολή. Μοιραία, μέσω του πλησιάσματος της σάρκας, θα ενσαρκωθεί και το αιώνιο παράδοξο του έρωτα: όσο πιο κοντά θα πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, τόσο πιο έντονα θα βιώνουν τις παγίδες, τα ρίσκα, τα συναισθηματικά κενά, τα αδιέξοδα, τις ματαιώσεις και το βαθύ ανικανοποίητο τού μαζί. Ο πόθος, η έλξη, η σεξουαλική ορμή, ο εθισμός, τα σκοτεινά πάθη, οι ανασφάλειες, η περηφάνεια, η ζήλια, η απόγνωση, η προδοσία, η προσποίηση, η εκδίκηση – τίποτα δεν θα μείνει ανέγγιχτο σε αυτό το αιχμηρό ερωτικό τετράγωνο, που παραμένει διαρκώς και με τις τέσσερις πλευρές ανοιχτές. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιοπετρίτης–Μπογδάνος. Ερμηνεία: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ναταλία Σουίφτ, Βίκυ Παπαδοπούλου, Σπύρος Σταμούλης.

Info: Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2), Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:00.

«Οι ληστές» του Friedrich Schiller στο Βασιλικό Θέατρο

852107.jpg

«Οι Ληστές» είναι ένα έργο-σταθμός στην παγκόσμια δραματουργία, ένα κείμενο-σκάνδαλο, όπως χαρακτηρίστηκε την εποχή που γράφτηκε -στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα-, ένα «επαναστατικό παραμύθι» που αντανακλά το ξέσπασμα της οργής για την κοινωνική αδικία και ανισότητα. Το έργο, μέσα από τις πολιτικές αναφορές του, μας προκαλεί να αναμετρηθούμε με τους προβληματισμούς του σε κάθε εποχή, καθώς τα θέματα που θίγει, όπως, η σύγκρουση της λογικής με το συναίσθημα, η ασυμμετρία ισχύος μέσα στην κοινωνία, η σχέση του νόμου με την ελευθερία, ισχύουν πάντα. Σκηνοθεσία: Ακύλλας Καραζήσης. Παίζουν: Χαρά Γιώτα, Κωστής Καπελλίδης, Ηλέκτρα Καρτάνου κ.ά.

Info: Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου), Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00, Κυριακή στις 19:00.

The Speakeasies' Swing Band live στο Mylos Club

channels4-profile.jpeg

Οι Speakeasies Swing Band έρχονται για αποκριάτικο ξεσάλωμα με Mardi Gras ρυθμούς από το καρναβάλι της Νέας Ορλεάνης. Με ανεβασμένη διάθεση έρχονται για να παρουσιάσουν ένα swing πρόγραμμα με δικά τους, αλλά και διαχρονικά κομμάτια, να μας ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα αυθεντικό μουσικοχορευτικό party μέχρι τελικής πτώσης!

Info: Πολυχώρος Μύλος - Club Μύλος (Ανδρέου Γεωργίου 56), Σάββατο στις 21:00.