fbpixel

Search icon
Search
Αριθμολογία: τι είναι και πως μπορεί να σας βοηθήσει στη ζωή σας
LIFE & CAREER

Αριθμολογία: τι είναι και πως μπορεί να σας βοηθήσει στη ζωή σας

Έφτασε η στιγμή να μάθετε αν υπάρχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα σας


Εάν διαβάζετε τις προβλέψεις του ζωδίου σας καθημερινά και αν αναστατώνεστε κάθε φορά που ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία, πιθανότατα έχετε ακούσει για την αριθμολογία. Αποτελεί μια παρόμοια πρακτική με την ανάγνωση του γενέθλιου χάρτη σας και υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε διάφορες πτυχές του εαυτού σας και οτι θα σας δείξει το δρόμο για να πετύχετε σε αυτήν τη ζωή. Γνωστή ως η καθολική μελέτη των αριθμών, η αριθμολογία έχει ως λογική το γεγονός πως οι αριθμοί είναι η αρχή των πάντων και έτσι μπορούν να δείξουν για τον καθένα, κάτι ξεχωριστό. 

Τι είναι λοιπόν η αριθμολογία

arithmologia-1.jpg

Με απλά λόγια, η αριθμολογία είναι ένας μαθηματικός κώδικας για το ψυχολογικό σας DNA. Γνωρίζετε ότι όλων το DNA καθορίζει το χρώμα των μαλλιών, το χρώμα των ματιών και την προδιάθεση για ορισμένες καταστάσεις. Σε ανατομικό, φυσικό επίπεδο, η αριθμολογία είναι ο κώδικας και ο χάρτης της πορείας της ζωής σας. Οι practitioners της αριθμολογίας πιστεύουν ότι προσφέρει μια εικόνα για το λόγο για τον οποίο έχετε «τοποθετηθεί» σε αυτήν τη γη και για το βασικό σκοπό της ζωής σας. Δεν χρειάζεστε την ώρα γέννησής σας, αλλά χρειάζεστε το πλήρες όνομά σας -πρώτο, μεσαίο και επώνυμο- και την ημερομηνία γέννησης για να βρείτε τους αριθμούς σας, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να παρέχουν μια σειρά καθοδήγησης για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς και χαρακτηριστικά και πρότυπα προσωπικότητας στα οποία έχετε «κολλήσει» από τότε που γεννηθήκατε.

Τα είδη των αριθμών που είναι σημαντικά

arithmologia-5.jpg

Οι κύριοι αριθμοί στη γενική αριθμολογία περιλαμβάνουν τον αριθμό διαδρομής ζωής, τον τελικό αριθμό στόχου και τον αριθμό έκφρασης. Ο αριθμός διαδρομής ζωής εντοπίζεται προσθέτοντας την ημερομηνία γέννησης έως ότου φτάσει σε ένα μονοψήφιο. Έτσι, για παράδειγμα, εάν είστε γεννημένοι 8 Μαρτίου του 1992 θα έχετε αριθμό διαδρομής ζωής 5 (3 + 8 + 1 + 9 + 9 + 2 = 32, 3 + 2 = 5). Σύμφωνα με την αριθμολογία, ένας αριθμός διαδρομής 5 δείχνει την περιπέτεια και την ελευθερία, έτσι όσοι έχουν αυτόν τον αριθμό είναι έτοιμοι για ανακαλύψουν πράγματα και είναι αρκετά διανοητικοί, αλλά μπορεί να καταλήξουν να είναι αφοσιωμένοι και στις σχέσεις. Ο αριθμός της διαδρομής ζωής έχει σκοπό να αποκαλύψει ζωτικές αλήθειες για την προσωπικότητα και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή. 

Ο τελικός αριθμός στόχου, από την άλλη πλευρά, αποκαλύπτει τι τελικά σας φέρνει χαρά και τι μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχουμε την μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή, ενώ ο αριθμός έκφρασης αποκαλύπτει προσωπικά δυνατά σημεία και προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Σε συνδυασμό, αυτοί οι αριθμοί μπορούν να σας δώσουν μια εικόνα για το ποιος είναι ο πυρήνας σας, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Αποτελεί βοήθεια για τη ζωή σας

arithmologia.jpg

Καταρχήν, η αριθμολογία φωτίζει τμήματα της προσωπικότητάς σας τα οποία μπορεί να κρατάτε κρυμμένα ή να νιώθετε αμηχανία για αυτά και σας βοηθά επίσης να καταλάβετε ποια πράγματα πρόκειται να μάθετε σε αυτήν τη ζωή. Θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε γιατί βρίσκεστε εδώ, τι θα κάνει τη σταδιοδρομία σας επιτυχημένη και πώς θα μπορείτε να φτάσετε στην ευτυχία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια μοτίβα σας κρατούν κολλημένους και πώς να τα ξεπεράσετε. Ακόμη, φαίνεται πως τείνετε να προσελκύετε ανθρώπους που αντικατοπτρίζουν τους αριθμούς των μαθημάτων σας.

Ανακαλύψτε τι συμβαίνει με το μέλλον σας

arithmologia-2.jpg

Εδώ η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Αν και η αριθμολογία μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να προβλέψετε μοτίβα, αλλά δεν εγγυάται απαραίτητα ότι θα «δει» το μέλλον σας. Αφορά περισσότερο την πιθανότητα ή τις στατιστικές πιθανότητες. Ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας, γεννιέστε κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμητικό έτος που ξεκινά από ένα έως εννέα και επαναλαμβάνεται σε κύκλους εννέα ετών, με κάθε αριθμό να αντιπροσωπεύει ένα μάθημα. Έτσι, για παράδειγμα, στο πέμπτο έτος, που αφορά την ανεξαρτησία, πιθανότατα να σημαίνει πως θα εγκαταλείψετε μια δουλειά ή πως θα ταξιδέψετε στον κόσμο. Η πιθανότητα να συμβεί είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τους άλλους, αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση.

Μην ξεχνάτε πως σε κάθε περίπτωση, η ελεύθερη βούληση αποτελεί το κλειδί της διαφοροποίησης. Οτιδήποτε και αν προσπαθείτε να προβλέψετε, το αποτέλεσμα θα εξαρτάται πάντα από τα δικά σας κριτήρια και φίλτρα.