fbpixel

Search icon
Search
Anya Taylor Joy: Η star της πιο επιτυχημένης σειράς της χρονιάς μας συστήνει το άρωμα της
BEAUTY PEOPLE

Anya Taylor Joy: Η star της πιο επιτυχημένης σειράς της χρονιάς μας συστήνει το άρωμα της

Με το άρωμα του οίκου Viktor&Rolf, Flowerbomb, δίνουμε χρώμα στα όνειρά μας


Με νωχελικές κινήσεις, μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και άγρυπνο βλέμμα, «βασίλισσα» της φετινής σεζόν στέφθηκε αδιαμφισβήτητα η μαγευτική Anya Taylor Joy. Η πανέμορφη ηθοποιός της πιο επιτυχημένης Netflix σειράς της χρονιάς που αποτελεί Νο1 σε 60 χώρες παγκοσμίως, "The Queen's Gambit" καταφέρνει -όχι μόνο ως παγωμένη σκακίστρια, αλλά και ως το νέο απόλυτο fashion icon του 2020- να προκαλεί θαυμασμό και να τραβάει τα βλέμματα όλων επάνω της. Το μυστικό της; Οι προσεχτικές επιλογές που την χαρακτηρίζουν. Η Anya έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των θαυμαστών και συναδέλφων της, διατηρώντας σταθερό το δημόσιο προφίλ της και αναδεικνύοντας όλα εκείνα που την κάνουν να παραμένει πάντοτε φυσική και λαμπερή. 

victorrolf-flowerbomb-anya-taylor-joy-john-lander-1911-00479-ziAJY.jpg

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά λοιπόν, η ταλαντούχα ηθοποιός, το πρόσωπο του αρώματος Flowerbomb του πολυτελούς οίκου Viktor&Rolf και μας καλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ονειρικό ταξίδι ιδιαίτερων αρωμάτων. Η Anya έχοντας ως «όπλο» την έμφυτη αθωότητα της μας συστήνει το άρωμα του αναγνωρισμένου brand, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί σε limited edition μπουκάλι για το 2020, και φέρει λίγο από την κομψότητα και την ανεπιτήδευτη γοητεία της.

Ποια δεν θέλει να νιώσει για λίγο Beth, και να ξεχωρίσει φέτος στις γιορτές, φορώντας τη μυρωδιά ενός perfume που φέρνει στο νου το λαμπερό άστρο της πρωταγωνίστριας; 

Άλλωστε, η αγάπη μιας γυναίκας για το άρωμά της είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι αυτό που την καθορίζει και την αναδεικνύει μέσα σε ένα δωμάτιο. Αυτή η προσωπική «υπογραφή», όπως τολμάμε να την χαρακτηρίσουμε αποτελεί για χρόνια μια από τις σημαντικότερες επιλογές, η οποία μας απασχολεί από νεαρή μέχρι και πιο ώριμη ηλικία. Με τον κόσμο γύρω μας να μπαίνει συνεχώς σε εναλλασσόμενη τροχιά, εμείς αναζητούμε κάτι που να μένει σταθερό... 

06-fbb-limitededition-celebration-9x16.jpg

Η αισιοδοξία λοιπόν για μια νέα αρχή, γεμάτη αγάπη -όχι μόνο για ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό- έγινε η αφορμή για τη δημιουργία ενός αρώματος που επαναπροσδιορίζεται δυναμικά, όπως ακριβώς και η πρωταγωνίστρια του! Η Αμερικανίδα με καταγωγή από τη Βρετανία και την Αργεντινή, η οποία εξελίχθηκε το 2020 από ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό σε αστέρι του Hollywood, απαθανατίζει με δυναμισμό τη μεταμορφωτική δύναμη του Flowerbomb. Ένα σύμβολο θετικής ενέργειας, το οποίο διακρίνεται από μια ισχυρή αύρα μεταμόρφωσης.

1-xojE0.jpg

Αφεθείτε στις συνειρμικές νότες ενός λουλουδάτου μπουκέτου, που ξυπνούν τις αισθήσεις και σας μεταφέρουν στο μαγικό, παραμυθένιο κόσμο των Viktor&Rolf. Ο οίκος που φημίζεται για την ιδιαίτερη αγάπη του για οτιδήποτε αφορά την καθαρή ουσία των πραγμάτων, αυτά τα Χριστούγεννα επανέρχεται δυναμικά με μια πρωτοποριακή οσφρητική εμπειρία, η οποία κυριαρχεί στον κόσμο των πολυτελών αρωμάτων από το 2005.

Το Flowerbomb Eau de Parfum, με το ντελικάτο μπουκάλι και τις υπέροχες ροζ λεπτομέρειες εκφράζει τη θηλυκότητα και την αποφασιστικότητα της Anya, η οποία αντιπροσωπεύει όλες τις σύγχρονες γυναίκες που επιθυμούν να παραμένουν περιποιημένες και να διατηρούν το δυναμικό τους εκτόπισμα χωρίς ωστόσο να χάνουν στιγμή τη θηλυκότητά τους. Γεγονός που συναντάμε έντονα στην πορεία της επιτυχημένης ηθοποιού, η οποία καταφέρνει μέσα από τους ρόλους και τις εμφανίσεις της να αναδειχθεί, έχοντας αφοπλιστική προσήλωση στους στόχους της και αποπνέοντας παράλληλα μια αίσθηση αξεπέραστης γοητείας.

olfactorycol11-1x1.jpg

Για τα φετινά Χριστούγεννα, χαρίστε στον εαυτό σας και σε εκείνες που αγαπάτε το iconic μπουκάλι του Flowerbomb, το οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα, εξαιτίας του εξαιρετικού σχήμα διαμαντένιας χειροβομβίδας, που στολίζεται με τη λάμψη αμέτρητων αστεριών. Οι Viktor&Rolf δεν ξεχνούν ποτέ την ταυτότητά τους, τοποθετώντας στην κορυφή ένα μεγαλύτερο αστέρι, φτιαγμένο από λεπτεπίλεπτα υλικά, που αποτελεί ωδή στις Υψηλής Ραπτικής δημιουργίες του οίκου.

2-DWSQf.jpg

Το εκκεντρικό λουλουδάτο άρωμα μετατρέπεται στο απόλυτο must-have μας για την εορταστική περίοδο, καθώς η έκφραση πολυτέλειας, οι πλούσιες και συνάμα επιμελώς συνδυασμένες νότες του αφήνουν ένα αλησμόνητο ίχνος, που η κάθε μια από εμάς ψάχνει στη διαδικασία αναζήτησης του προσωπικού της αρώματος. Άλλωστε όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Viktor Horsting και Rolf Snoeren, «Όταν παρουσιάζουμε τις συλλογές μας, δεν παρουσιάζουμε απλώς τα ρούχα, παρουσιάζουμε ένα όραμα και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει το Flowerbomb.»

Ένα εμβληματικό, μεταμορφωτικό άρωμα που έχει τη δύναμη να μετατρέπει το αρνητικό σε θετικό χάρη στην πληθωρική δόση λουλουδιών!