fbpixel

Search icon
Search
Angelina Jolie: Τα νέα βήματα και το πρόσωπο που την έχει κάνει να ακτινοβολεί ξανά
PEOPLE & MOMENTS

Angelina Jolie: Τα νέα βήματα και το πρόσωπο που την έχει κάνει να ακτινοβολεί ξανά

Η διάσημη ηθοποιός μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της τις πιο σκοτεινές ημέρες


Είναι μία γυναίκα που έχει περάσει πολλά στη ζωή της και ειδικά τα τελευταία χρόνια, έπρεπε να διαχειριστεί εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, που αφορούσαν τόσο την ίδια, όσο και τα παιδιά της. Ο γάμος της Angelina Jolie με τον Brad Pitt έμοιαζε -στα μάτια των περισσότερων- ονειρικός. Οι δυο τους ήταν το απόλυτο hot ζευγάρι, ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε το τι πραγματικά συνέβαινε όταν έσβηναν τα φώτα, τότε όλα ανατράπηκαν.

Η Angelina πρωταγωνίστησε σε μία απίστευτη δικαστική διαμάχη, ο οποία δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος της, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα όσοι τη γνωρίζουν κάνουν λόγο για μία σημαντική αλλαγή. Μοιάζει ανανεωμένη, μοιάζει πιο απελευθερωμένη και εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει σε επαγγελματικό επίπεδο, όλα δείχνουν πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, έχει παίξει το δικό του ρόλο σε όλο αυτό...

Τι συμβαίνει τελικά;

The big change

Είναι πια δεδομένο πως η διάσημη ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Brad Pitt. Όλο αυτό το πικρό story την επιβάρυνε σημαντικά κι όσο κι αν προσπάθησε να το διαχειριστεί σωστά, είναι δεδομένο πως οι «πληγές» είναι αρκετά βαθιές, ωστόσο, πλέον η Angelina έχει βρει ξανά το χαμόγελό της. Ακτινοβολεί, έχει βρει τη λάμψη της και κυρίως, μοιάζει να είναι ξανά «ζωντανή» και ευτυχισμένη. Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως η αλλαγή, αυτή, οφείλεται στην μεγάλη της επαγγελματική επιτυχία, ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που παραδέχονται πως ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μπει στη ζωή της και έχει επαναφέρει την σπίθα που της έλειπε. Αυτός, είναι ο Akala και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως είναι μόνο φίλοι, τα γεγονότα -και τα διεθνή media- υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό. 

Πρόσφατα, ο διάσημος performer εθεάθη στον εκθεσιακό χώρο του Atelier Jolie στη Νέα Υόρκη και η... αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media του οίκου μόδας, που σημείωσε: «Το Atelier Jolie καλωσόρισε τον Mustafa στο 57 Great Jones, φιλοξενώντας ένα ειδικό πάρτι ακρόασης και συζήτηση για το ντεμπούτο άλμπουμ του, Dunya, που κυκλοφορεί τώρα». Την -αμέσως- επόμενη ημέρα, ο Akala συνόδευσε την Jolie στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, «Maria», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, με τη διάσημη ηθοποιό να μαγνητίζει τα βλέμματα με την άκρως εντυπωσιακή της εικόνα.


Εκτός από τον τραγουδιστή, στο πλευρό της Angelina Jolie ήταν συνεχώς τα τρία της παιδιά, Maddox, Pax και Zahara, που για μία ακόμη φορά συνόδευσαν τη μητέρα τους στην προβολή, με την ίδια να ενσαρκώνει την εμβληματική, Μαρία Κάλλας, σε μία ερμηνεία-σταθμό για την καριέρα της. «Μοιράζονται το ίδιο πάθος όταν πρόκειται για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς», σημείωσε πηγή από το περιβάλλον της στο περιοδικό People, με φόντο τη σχέση της με τον Akala, για να συνεχίσει: «Η Angie μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν». Είναι μία νέα αρχή; Είναι μία νέα πραγματικότητα; Ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι ξεκάθαρο πως η ηθοποιός διανύει πλέον μία πιο ήρεμη και δημιουργική περίοδο κι αυτό από μόνο του, είναι αρκετό για να χαμογελάει ξανά...

New era

angelina1-ed0208f1367d4ded98331b59769d8921.jpg

Είναι μία γυναίκα που -δεδομένα- έχει περάσει πολλά στη ζωή της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει δει ανθρώπους και τα media να στρέφονται απέναντί της, να την κατηγορούν για πολλά, να αμφισβητούν ακόμη και τη δουλειά της. Η Angelina Jolie -ωστόσο- από τη δική της μεριά, είχε πάντα την τάση να επιλέγει το δρόμο της σιωπής. Δεν της άρεσε ποτέ να λέει πολλά και ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που «μιλούν» με τις πράξεις τους. Μετά από όλο τον πανικό που προκλήθηκε με φόντο τη δικαστική διαμάχη της με τον Brad Pitt, εκείνη έκανε ένα step back, όσον αφορά στα media και έκανε focus στη δουλειά της, ενσαρκώνοντας έναν σπουδαίο ρόλο. 

Υποδύθηκε την τρομερή, Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria» και από την πρώτη στιγμή είδε ακόμη κι εκείνους που μέχρι πρότινος την αμφισβητούσαν, αυτή τη φορά να αναγνωρίζουν την αξία της, με αποκορύφωμα την iconic στιγμή στο Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου μία ολόκληρη αίθουσα την χειροκροτούσε επί 10 λεπτά μετά την προβολή της ταινίας, με την 49χρονη ηθοποιό να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ήταν η δική της στιγμή, η απόλυτη ευχαρίστηση!

«Ο φόβος μου ήταν να απογοητεύσω τους θαυμαστές της Κάλλας και τους λάτρεις της όπερας. Το σημείο αναφοράς για μένα, για να ξέρω αν ήμουν αρκετά καλή, είναι οι θαυμαστές της Κάλλας και οι λάτρεις της όπερας. Πέρασα σχεδόν επτά μήνες κάνοντας εξάσκηση. Το κοινό μας σημείο είναι η εξαιρετικά ήπια πλευρά της και το γεγονός ότι δεν είχε τη δυνατότητα να εκφράσει δημόσια αυτήν την ηπιότητα. Έχουμε κοινή αυτή την ευαλωτότητα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», ήταν μερικά από τα λόγια της. Είναι ένας ρόλος-σημείο αναφοράς για την ίδια πλέον και έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να αντιληφθούν την σπουδαιότητα και την αξία της. Η Angelina διανύει μία πολύ-πολύ καλύτερη περίοδο και μπορεί ξανά να χαμογελά. Μπορεί ξανά να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, έχοντας στο πλευρό της πρόσωπα που την αγαπούν και την στηρίζουν. Υπάρχει νέος έρωτας πράγματι; Την αλήθεια τη γνωρίζει η ίδια κι αυτό που κρατάμε εμείς, είναι πως η γυναίκα, αυτή, ακτινοβολεί ξανά και πάλι...