fbpixel

Search icon
Search
Brad Pitt: Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie αλλά υπάρχει και συνέχεια
PEOPLE & MOMENTS

Brad Pitt: Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie αλλά υπάρχει και συνέχεια

Από τα χαμόγελα και την απόλυτη ευτυχία, στις δικαστικές αίθουσες...


Υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά, από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια του Hollywood. Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε κοινή τους εμφάνιση μαγνήτιζαν τα βλέμματα. Αποτελούσαν πάντα και παντού κεντρικό θέμα συζήτησης, την ώρα που οι ίδιοι προσπαθούσαν να κάνουν focus στην οικογένειά τους και να διατηρήσουν ένα πιο χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, όταν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, τα πράγματα άλλαξαν. 

Τα χαμόγελα έδωσαν τη θέση τους στα πιο σκληρά βλέμματα και οι δύο ηθοποιοί, κατέληξαν στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί λύνουν τις διαφορές τους, εκεί διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους κι αυτή τη φορά, αυτός που χαμογελά είναι ο Pitt. Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση;

Οι τελευταίες εξελίξεις και η μεγάλη νίκη!

Η στιγμή του Brad Pitt

shutterstock-2218077997.jpg

Στη διάρκεια της κοινής τους πορείας, η Αngelina και ο Brad δημιούργησαν τη δική τους αυτοκρατορία, που -μεταξύ άλλων- περιελάμβανε κι έναν πλούσιο αμπελώνα στη Γαλλία. Το Chateau Miraval, το γαλλικό οινοποιείο αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτέλεσε την... τελευταία αιτία διαμάχης για τους δύο ηθοποιούς, που για μία ακόμη φορά οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες και θέλησαν να λύσουν εκεί τις διαφορές τους. Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε πρόσφατα κι αυτή τη φορά, αυτός που χαμογέλασε τελευταίος ήταν ο Pitt, καθώς αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι πως κέρδισε τον τελευταίο γύρο. Ο 60χρονος ηθοποιός, δικαιώθηκε τόσο στα δικαστήρια της Καλιφόρνια, όσο και του Λουξεμβούργου, όπου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να έχει αυτός το πλειοψηφικό πακέτο του αμπελώνα, καθώς η Angelina προχώρησε στην πώληση των μετοχών της στον Yuri Shefler, ιδιοκτήτη -μεταξύ άλλων- της βότκας «Stoli».

Το διάσημο -πρώην πλέον- ζευγάρι, είχε κάνει δικό του το εν λόγω κτήμα όταν ήταν ακόμη μαζί, σε μία πολύ-πολύ διαφορετική περίοδο και για τους δύο και τότε, ο Brad Pitt είχε εξασφαλίσει το 60% του, ενώ το υπόλοιπο 40% είχε μείνει στην Angelina Jolie. Μάλιστα, η εν λόγω τοποθεσία είχε ξεχωριστή σημασία και αξία και για τους δύο, καθώς εκεί είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2014, με τον ηθοποιό να χαρίζει στην τότε αγαπημένη του ένα επιπλέον 10%, ως δώρο γάμου. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους όλο αυτό πήρε μία νέα, πολύ διαφορετική τροπή. Η Jolie προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε την οργή του Pitt, όταν πήρε την απόφαση να πουλήσει τις δικές της μετοχές, με τον πρώην σύζυγό της να υποστηρίζει πως η συμφωνία τους δεν ήταν έγκυρη και πως θα έπρεπε να διατηρήσει ο ίδιος το 60% της ιδιοκτησίας του.

«Εκείνος κατείχε το 60 % και εκείνη το 40 %. Όταν παντρεύτηκαν, έγινε μία συζήτηση σε πολύ κλίμα και όλα έμοιαζαν να είναι ιδανικά. Η συμφωνία ήταν να πάρει εκείνη το 10 % από εκείνον, μια συμφωνία 50/50 που πέτυχαν για ένα ευρώ. Ήταν συμβολικό για τη συνεργασία τους», ανέφερε πρόσφατα πηγή που παρακολουθεί από κοντά την εν λόγω υπόθεση, με τον Pitt -ωστόσο- τώρα να σημειώνει πως θα πρέπει να πάρει εκείνος πίσω το ποσοστό, διατηρώντας τον έλεγχο της περιουσίας. Κάπου εδώ -λοιπόν- ήρθε γι' αυτόν η δικαίωση, καθώς το δικαστήριο του Λουξεμβούργου αποφάσισε ότι το 10% επιστρέφει σε αυτόν, μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση, με τη νομική μάχη να συνεχίζεται και να έχει ακόμη... πολλά επεισόδια.

Τι συνέβη σε αυτό το ζευγάρι;

shutterstock-140952109.jpg

Προφανώς, όταν ένα ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου, δεν σημαίνει αυτό αυτόματα πως δεν μπορεί να υπάρξει κι ένας χωρισμός. Είναι κι αυτό κομμάτι της ζωής μας, είναι κι αυτό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, στην περίπτωση του Brad Pitt και της Angelina Jolie τα πράγματα ξέφυγαν τελείως... Τους είδαμε να αλλάζουν τελείως πρόσωπο, τους είδαμε να βάζουν ακόμη και την ηρεμία των παιδιών τους σε δεύτερη μοίρα, καθώς είναι δεδομένο πως η επιβάρυνση από όλες αυτές τις διαμάχες και η δημόσια έκθεση, δεν μπορούν να τα αφήσουν ανεπηρέαστα. Και οι δύο, έδειχναν να ενδιαφέρονται πρώτα για την οικογένειά τους, ωστόσο, πλέον βλέπουμε πως δε διστάζουν να μιλήσουν ακόμη και δημόσια ο ένας για τον άλλον, με πολύ-πολύ σκληρό τρόπο.

Επέλεξαν να λύσουν όλες τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Επέλεξαν να μπουν σε μία διαδικασία διαμάχης, διεκδικώντας ο καθένας από τη δική του μεριά ό,τι περισσότερο μπορεί. Όταν έμαθε όλος ο κόσμος γι΄αυτή τη σχέση, επικράτησε ένας μικρός... πανικός. Ήταν το απόλυτο cool ζευγάρι, το απόλυτο hot couple. Σε κάθε τους βήμα στρέφονταν όλα τα βλέμματα επάνω τους και κάθε τους κίνηση, αποτελούσε κεντρικό θέμα συζήτησης. Ο Brad κι η Angelina βρέθηκαν επί σειρά ετών στο επίκεντρο κι όλοι, προσπαθούσαν να μάθουν το μυστικό της επιτυχίας και της ευτυχίας τους, καθώς πραγματικά έλαμπαν.

Κι όμως... Για μία ακόμη φορά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχθηκε πως δεν ήταν όλα όπως φαίνονταν. Υπήρχαν έντονες συγκρούσεις, μία σειρά από επεισόδια, ακραίες συμπεριφορές και ξεσπάσματα. Όταν έσβηναν τα φώτα κι έκλειναν οι πόρτες, τίποτα δεν ήταν ιδανικό κι όλο αυτό, έρχεται να μας υπενθυμίσει ξανά, πως σε αυτή τη ζωή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την πλήρη αλήθεια για όλα. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie δεν είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο με τις κινήσεις και τις ενέργειές τους. Η δικαστική διαμάχη θα συνεχιστεί και σίγουρα, θα δούμε πολλά ακόμη και από τους δύο, αλλά για την ώρα, αυτός που χαμογελά -μάλλον- είναι ο πρώτος...