fbpixel

Search icon
Search
THE GIFT GUIDE

Αναζητάτε το τέλειο δώρο γάμου; Οι επιλογές που θεωρούνται must για ένα νεόνυμφο ζευγάρι

Στην Παρουσίαση θα βρείτε exceptional προτάσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσετε


Αναζητάτε το τέλειο δώρο γάμου; Οι επιλογές που θεωρούνται must για ένα νεόνυμφο ζευγάρι

Η περίοδος του καλοκαιριού είναι συνώνυμη με τους γάμους. Σίγουρα θα έχετε στον κύκλο σας κάποιον που αυτούς τους μήνες παντρεύεται και, ως επόμενο γεγονός, θα βρίσκεστε στην αναζήτηση του ιδανικού δώρο για το ζευγάρι. Στο μυαλό σας θα έχετε πως πρέπει να τους ευχαριστήσετε που σας επέλεξαν ως καλεσμένους στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, καθώς και ότι καλό είναι να τους δωρίσετε κάτι που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Η Παρουσίαση και το parousiasi.gr αποτελούν μονόδρομο γι' αυτήν σας την επιλογή! Μέσα από μια πληθώρα luxury επιλογών για το σπίτι, θα έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε ό,τι ακριβώς φαντάζεστε για το ζευγάρι. Από είδη διακόσμησης μέχρι εξοπλισμό για την κουζίνα, θα εκπλαγείτε με το καθένα από τα items.

Ανακαλύψτε τα!

Decor details

Η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό των περισσότερων καλεσμένων ενός γάμου σε ό,τι αφορά στο δώρο, δεν είναι άλλη πέρα από κάποιο διακοσμητικό για το σπίτι. Στην Παρουσίαση μπορείτε να εντοπίσετε τις πιο μοντέρνες επιλογές, τις οποίες οι νεόνυμφοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διακόσμηση του σπιτιού τους, ανεξαρτήτως εποχής. Όσο κι αν διαμορφωθούν τα trends στον χώρο του interior design, τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν πρόκειται να θεωρηθούν ξεπερασμένα, δεδομένου του απόλυτα διαχρονικού στιλ τους κι εξαιτίας του ότι μπορούν να ταιριάξουν φανταστικά σε οποιαδήποτε κατοικία.

Τι θα λέγατε για ένα artistic βάζο ή ένα κηροπήγιο που μπορεί να γίνει το center piece στο coffee table και να συνδυαστεί μοναδικά με κάποιο luxury πιάτο με ξεχωριστές λεπτομέρειες - δύο αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βασικά κομμάτια στο table setting ενός επίσημου δείπνου.

 Vase

Vase

Nachtmann

BUY HERE
 Duvet cover & pillowcase set

Duvet cover & pillowcase set

Hugo Boss

BUY HERE
 Vase

Vase

Leonardo

BUY HERE
 Glasses set

Glasses set

Leonardo

BUY HERE
 Wine glasses set

Wine glasses set

Leonardo

BUY HERE
 Vase

Vase

Villeroy & Boch

BUY HERE


Kitchen's must-haves

Για εσάς που προτιμάτε να επενδύσετε σε κάτι πιο χρηστικό, τότε βρίσκεστε στον κατάλληλο προορισμό για home shopping! Ο εξοπλισμός για την κουζίνα είναι μια εξίσου must λύση, που πολλοί επιλέγουν ως δώρο σ' έναν γάμο, διότι πρόκειται για κομμάτια που κάθε νιόπαντρο ζευγάρι χρειάζεται, ώστε να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη συλλογή.

Και πάλι, οι προτιμήσεις ποικίλουν, ενώ εσείς έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια λίστα με προϊόντα που επικεντρώνονται στην άριστη σχέση ποιότητας-τιμής -γεγονός που αποδεικνύεται στο πέρασμα του χρόνου-, εξυπηρετώντας κάθε πιθανή ανάγκη ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Κουζινομηχανές που όλοι όσοι λατρεύουν τη μαγειρική οφείλουν να έχουν στο σπίτι τους, σετ κρυστάλλινων ποτηριών, κατσαρόλες, μαχαιροπήρουνα και ό,τι άλλο θεωρείται απαραίτητο και μπορεί να συνθέσει τα must-haves στα ντουλάπια σας, αλλά και το τέλειο σκηνικό ενός τραπεζίου σάς περιμένει να το ανακαλύψετε.

 Pot set

Pot set

WMF

BUY HERE
 Blender

Blender

KitchenAid

BUY HERE
 Mixer

Mixer

KitchenAid

BUY HERE
 Flatware set

Flatware set

Sambonet

BUY HERE
 Toaster

Toaster

WMF

BUY HERE
 Cutting board

Cutting board

Joseph Joseph

BUY HERE
Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες στο parousiasi.gr!

Παρουσίαση

Διεύθυνση: Τσιμισκή 26, Θεσσαλονίκη, κι εντός του Mediterranean Cosmos, 11o χλμ Θεσσαλονίκης-Μουδανίων

Site: parousiasi.gr

Facebook: Παρουσίαση

Instagram: @parousiasi.gr