fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

American restaurants: Ο αρχιτέκτονας Michael Wyetzner μας εξηγεί τον σχεδιασμό τους

Ποια είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη αισθητική τους κουλτούρα;

Σήμερα ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Michael Wyetzner από το Michielli + Wyetzner Architects επιστρέφει στο "Architectural Digest" magazine για να εξερευνήσει την εξέλιξη του σχεδιασμού των αμερικανικών εστιατορίων. Ως ακρογωνιαίος λίθος της αμερικανικής γευστικής κουλτούρας, το ιδιαίτερο στιλ τους έχει μιμηθεί σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τα δημοφιλή ορόσημα στις ΗΠΑ. Ο Michael παρέχει μια εξειδικευμένη ματιά στην ιστορία πίσω από τη σχεδιαστική τους εξέλιξη από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1960 και εξηγεί γιατί όλα τα diners κατέληξαν να έχουν τη συγκεκριμένη αισθητική ταυτότητα. 

MORE VIDEOS

GLOW LOVES

Offers' Season: Tα must-buys της σεζόν για την κουζίνα και το table setting
INTERIORS

Offers' Season: Tα must-buys της σεζόν για την κουζίνα και το table setting

|Icon10 photos