Σήμερα ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Michael Wyetzner από το Michielli + Wyetzner Architects επιστρέφει στο "Architectural Digest" magazine για να εξερευνήσει την εξέλιξη του σχεδιασμού των αμερικανικών εστιατορίων. Ως ακρογωνιαίος λίθος της αμερικανικής γευστικής κουλτούρας, το ιδιαίτερο στιλ τους έχει μιμηθεί σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τα δημοφιλή ορόσημα στις ΗΠΑ. Ο Michael παρέχει μια εξειδικευμένη ματιά στην ιστορία πίσω από τη σχεδιαστική τους εξέλιξη από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1960 και εξηγεί γιατί όλα τα diners κατέληξαν να έχουν τη συγκεκριμένη αισθητική ταυτότητα.