fbpixel

Search icon
Search
9 holiday παλέτες ματιών που θα λατρέψετε για τα Χριστούγεννα
MAKE UP

9 holiday παλέτες ματιών που θα λατρέψετε για τα Χριστούγεννα

Ανάμεσα τους και μερικές ξεχωριστές μεμονωμένες προτάσεις


Όσον αφορά τα δώρα ομορφιάς -στον εαυτό σας και στους άλλους- δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μια εορταστική παλέτα με σκιές ματιών. Κάθε γυναίκα λατρεύει να ανοίγει το καινούργιο κουτί που είναι γεμάτο με υπέροχους, ανέγγιχτους χρωματισμούς και να προσπαθεί να κάνει τις δικές της μίξεις, ώστε να φτάσει στο ιδανικό αποτέλεσμα. Έτσι, αν εσείς αλλά και οι αγαπημένες σας είστε λάτρεις της ομορφιάς στη ζωή σας τότε οι παρακάτω επιλογές είναι απόλυτα ιδανικές. Είτε είναι σε ματ ουδέτερους τόνους, είτε σε αστραφτερούς τόνους, υπάρχει μια εορταστική παλέτα σκιών εκεί έξω για κάθε προτίμηση και στυλ. Φέτος, όπως και κάθε άλλα Χριστούγεννα, τα αγαπημένα brands προσφέρουν φόρμουλες με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές, ποικιλία φινιρισμάτων και έντονα χρώματα. Αν μάλιστα σκεφτείτε και τις συσκευασίες που τις περικλείουν τότε σίγουρα θα θέλετε να κάνετε αυτό το treat στον εαυτό σας. 

Για εσάς που δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, η παρακάτω λίστα είναι το καλύτερο μέρος για περιήγηση!
504414-swatch.jpg


Luxury Eye Palette, Charlotte Tilbury, Sephora BUY HERE 

Πέρλες πολυδιάστατων αντανακλάσεων, επιλεγμένες για το εκπληκτικό εφέ λάμψης που προσφέρουν, ζωντανεύουν τη σκιά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χάρη στις λαμπερές, πολυδιάστατες καθρεφτίζουσες αντανακλάσεις τους.

drio.webp

5 Couleurs Couture, Dior, Attica BUY HERE

Ένα εκλεπτυσμένο και κομψό μοτίβο αστεριών και λουλουδιών κοσμεί τις σκιές ματιών στις δύο παλέτες με τους φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς που σχεδίασε ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.

10-5DeAC.webp

Eye Tint Liquid Eyeshadow, Armani, Hondos Center BUY HERE

Μια ρευστή σκιά ματιών Eye Tint Liquid Eyeshadow στην απόχρωση Garconne, με διάρκεια που προσφέρει αψεγάδιαστο, έντονο χρώμα χάρη στην κρεμώδη και άνετη υφή της.

633986-swatch.jpg

Mini Nude, Natasha Denona, Sephora BUY HERE

Χάρη στην ευέλικτη συλλογή από 2 κρεμώδεις ματ, 2 πολυτελείς μεταλλικές και 1 εντυπωσιακή duo chrome απόχρωση, η Mini Nude Eyeshadow Palette σας επιτρέπει να δημιουργείτε τόσο διακριτικά, εκλεπτυσμένα καθημερινά look όσο και εκθαμβωτικές, λαμπερές βραδινές εμφανίσεις.

10-p8AMT.webp

Limited Edition Luxe Eye & Cheek Palettes, Bobbi Brown, Attica BUY HERE

H παλέτα αυτή περιλαμβάνει αποχρώσεις που φωτίζουν το βλέμμα και το πρόσωπο, προσφέροντας μοναδική λάμψη κι ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Σκιές σε μοναδικές αποχρώσεις, από ροζ χρυσό και αστραφτερό χάλκινο χρώμα μέχρι ζωντανό κοραλί.

sequin-crush-mono.jpg

Sequin Crush Mono, Yves Saint Laurent, Hondos Center BUY HERE

Εθιστική, σαν εμμονή. Η λάμψη της Sequin Crush mono είναι εντυπωσιακή και τολμηρή. Με μια μόνο κίνηση θα αποκτήσετε αστραφτερό βλέμμα. 

km000000200002bprincipale-900wx900h.jpeg

Glamour Multi Finish Eyeshadow Palette, Kiko Milano BUY HERE

Τονίζει το βλέμμα σας δημιουργώντας μοντέρνα, πολύχρωμα looks με φυσικό αποτέλεσμα για την μέρα ή έντονο για τη νύχτα.

347125-swatch.jpg

Tartelette™ In Bloom Clay Eyeshadow, Tarte, Sephora BUY HERE

Εμπνευστείτε από τις εννέα ματ και τις τρεις γυαλιστερές αποχρώσεις αυτής της παλέτας και δημιουργήστε look ματιών τόσο για κάθε μέρα όσο και για ξεχωριστές περιστάσεις. Επιλέξτε ιδανικούς χρωματικούς συνδυασμούς για τα βλέφαρα, τη γραμμή γύρω από τα μάτια και τις πτυχώσεις και αναδείξτε ένα υπέροχο, σαγηνευτικό βλέμμα.

618582-swatch.jpg

Lovefest Obsessions, Huda Beauty, Sephora BUY HERE

Οι εξαιρετικά ευκολοφόρετες nude αποχρώσεις και οι αποχρώσεις του καφέ και της ματ τερακότας σε συνδυασμό με εκτυφλωτικές μεταλλικές αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε αναρίθμητα look. Απολαύστε την κρεμώδη και ευέλικτη σύνθεση που αναμειγνύεται εύκολα και δημιουργήστε look που διαρκούν όλη μέρα, με ένα μόλις πέρασμα με το πινέλο ή χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας!