fbpixel

Search icon
Search
8 top αποχρώσεις κραγιόν που επιβάλλονται τη winter season
MAKE UP

8 top αποχρώσεις κραγιόν που επιβάλλονται τη winter season

Δοκιμάστε τις και απολαύσετε τις καλύτερες εξόδους


Είναι αυτονόητο ότι το να αντιστοιχίσετε το makeup look σας στην εποχή είναι αναμφίβολα η σωστότερη κίνηση. Και τι «φωνάζει» χειμώνας περισσότερο από τα χρώματα του χειμερινού κραγιόν όπως τα έντονα κόκκινα και το βαθύ χρώμα του μούρου; Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε όλα τα χρώματα της σεζόν, μοντέρνα ή κλασικά, τολμηρά ή safe. Επίσης, δε θα σας προτείνουμε μόνο τα χρώματα που είναι πιο κολακευτικά, αλλά και τα καλύτερα κραγιόν. Για εμάς, ένα καλό χειμωνιάτικο κραγιόν πρέπει να έχει αποτέλεσμα που διαρκεί, ένα καλό χρώμα εγκεκριμένο για τον χειμώνα καθώς και να είναι πολύ ενυδατικό αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν θέλει να έχει ξηρά χείλη όλη τη σεζόν.

pumpkin-spice-latte.jpg

Pumpkin Spice Latté

Σε περίπτωση που δεν είχατε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε, η αγαπημένη εποχιακή γεύση του χειμώνα είναι επίσης μια τάση στα κραγιόν. Για να τελειοποιήσετε ένα χρώμα latté "μπαχαρικών κολοκύθας", θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια ζεστή καφέ απόχρωση με νότες πορτοκαλί και κόκκινου τόνου, όπως ακριβώς το ίδιο το latté. Το καστανό ζεστό είναι μια τέλεια καθημερινή nude απόχρωση για το χειμώνα και το ανοιχτό καφέ γυαλιστερό προσθέτει ένα φινίρισμα υψηλής λάμψης.

Ruby Red

Ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι τέλειο για όλες τις χειμερινές σας γιορτές. Αυτή η χαρακτηριστική απόχρωση συνδυάζεται ιδανικά με σχεδόν τα πάντα και μπορεί να γίνει τζαζ για ένα πάρτι ή ήπια για μια πιο χαλαρή εκδήλωση. Είναι ένα κομψό, εκλεπτυσμένο, wearable κόκκινο που σίγουρα θα ξεχωρίσει όπου κι αν το φορέσετε.

 Nudes on

Nudes on

Les Chocolats Ultra Matte Liquid lipstick, Ginger Bomb, Attica

BUY ME
 The red

The red

Rouge Dior, Rouge Trafalgar, Dior, Attica

BUY ME
 Gloss me

Gloss me

Crystal Gelgloss, Shiseido

BUY ME

Nude

Κάθε εποχή απαιτεί μια απόχρωση γυμνού κραγιόν, ακόμα και οι πιο καταθλιπτικοί μήνες του χειμώνα. Το σωστό nude χρώμα χειλιών μπορεί να δώσει στα χείλη σας μια διακριτική λάμψη που συνδυάζεται άψογα με την υπόλοιπη εμφάνιση του μακιγιάζ σας. Επιλέξτε κάποιο με σατινέ φινίρισμα με διακριτική λάμψη, που είναι τέλειο για μια πιο συγκρατημένη εμφάνιση που έχει μια νότα χειμωνιάτικης λάμψης.

Red Wine

Αν είστε λάτρης των σκούρων, τολμηρών αποχρώσεων κραγιόν, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου από τον χειμώνα για να βγάλετε αυτές τις θορυβώδεις αποχρώσεις. Ένα βαθύ κόκκινο χρώμα χειλιών σε απόχρωση κρασιού, συμπληρώνει κάθε τόνο δέρματος και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα μπορντό βλέμμα ματιών για μια στιγμή μονόχρωμου μακιγιάζ εμπνευσμένη από το Bordeaux.

Two-toned

Λένε ότι δύο είναι καλύτερα από ένα - και αυτό ισχύει σίγουρα όταν πρόκειται για αυτήν την τάση κραγιόν. Το κραγιόν με δύο τόνους περιλαμβάνει δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν — μία στο επάνω χείλος σας και μία άλλη στο κάτω. Επιλέξτε δύο αποχρώσεις που δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους στον χρωματικό κύκλο, όπως το ροζ και το κόκκινο, για μια τολμηρή, διαστατική εμφάνιση στα χείλη. 

glossy-lips.jpg

Glossy

Ένα κομψό και γυαλιστερό κραγιόν είναι ένας απλός τρόπος για να φέρετε στα χείλη σας μια παγωμένη χειμωνιάτικη εμφάνιση. Δοκιμάστε ένα κραγιόν με γυαλιστερό φινίρισμα, για να αποκτήσετε το χρώμα και με ένα μόνο πέρασμα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το look με την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν, συμπληρώνοντάς το με μια απόχρωση από τη συλλογή στη μέση των χειλιών σας.

Cool-toned Pink

Ένα ροζ κραγιόν σε ψυχρούς τόνους είναι η τέλεια απόχρωση για να αντισταθμίσει τα μπλουζ του χειμώνα. Για εκείνες τις μέρες, το μακιγιάζ σας δείχνει λίγο περισσότερο χρώμα από ένα γυμνό ή για τις νυχτερινές εξόδους που απαιτούν μια μικρή απόχρωση, δοκιμάστε το χρώμα αυτό. Θα σας δώσει τη λάμψη που ίσως λείπει.

Berry

Αυτή η απόχρωση εμπνευσμένη από φρούτα είναι η ώριμη επιλογή για μια χειμερινή εμφάνιση που είναι ζωντανή - αλλά με ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Μια κλασική απόχρωση μούρων θα δώσει αμέσως στο μακιγιάζ σας μια εντυπωσιακή μωβ αίσθηση και η υψηλή λάμψη θα αφήσει τα χείλη άνετα και μαλακά, καθιστώντας το ιδανικά για τον κρύο καιρό.