fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

7 beauty tips για να μην φαίνεται στο δέρμα σας ότι δεν κοιμηθήκατε καλά

Κρατήστε την κούραση μακριά από το πρόσωπό σας


7 beauty tips για να μην φαίνεται στο δέρμα σας ότι δεν κοιμηθήκατε καλά

Όποιος και αν είναι ο λόγος που μείνατε ξύπνιες μέχρι τα ξημερώματα, είναι βέβαιο πως μια άγρυπνη νύχτα θα επηρεάσει τόσο τα επίπεδα της ενέργειας σας, όσο και το δέρμα σας. Έτσι, για να αποφύγετε τη θαμπή επιδερμίδα απαιτείται να κάνετε τα κατάλληλα βήματα που θα πάρουν την έλλειψη ύπνου μακριά. Χρειάζεστε τα κατάλληλα προϊόντα, τις σωστές τεχνικές και φυσικά τη διάθεση για να τα εφαρμόσετε. Αν είστε έτοιμες να πείτε το "ναι" σε ένα υπέροχο plump πρόσωπο, εμείς είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με όλα όσα γνωρίζουμε.

pernillewilby-beauty-skin-face.jpg
@pernillewilby

Μην παραλείπετε τον πρωινό σας καθαρισμό

Εάν είχατε μια άγρυπνη νύχτα, ο πρωινός καθαρισμός κρίνεται ακόμη πιο απαραίτητος. Χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας καθαριστικό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε ευαίσθητες ζώνες όπως το περίγραμμα των ματιών και τα χείλη. Χρησιμοποιείστε κάποιο προϊόν που θα τονώσει την επιδερμίδα και το δέρμα σας, μειώνοντας παράλληλα την ερυθρότητα και το πρήξιμο.

Κάντε άμεση ανανέωση

Μπορείτε να ανανεωθείτε με τον πιο εύκολο τρόπο, που δεν είναι άλλος από τα εμποτισμένα pads που βοηθούν να ελαττωθεί η λιπαρότητα της επιδερμίδας και αποφράζουν τους πόρους, αφαιρώντας ρύπους και νεκρά κύτταρα. 

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Μετά από ένα ξενύχτι, το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Πιείτε τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό για να αφαιρέσετε τις τοξίνες και τροφοδοτήστε το δέρμα σας με μια καλή ενυδατική κρέμα. Επενδύστε σε μια φόρμουλα που θα σας χαρίσει το plump αποτέλεσμα που θα είχατε, αν κοιμόσασταν όλη τη νύχτα. Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας από μέσα προς τα έξω: η κυκλοφορία του αίματος σας θα ενισχυθεί, το δέρμα σας θα γεμίσει και η επιδερμίδα σας θα φωτίσει.

juliesfi-beauty-skin-face-WPmyC.jpg
@juliesfi

Αφαιρέστε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας

Για να διώξετε τις αντιαισθητικές σακούλες, πάρτε δύο κουταλάκια του γλυκού και βάλτε τα στην κατάψυξη, ενώ καθαρίζετε το πρόσωπο σας. Στη συνέχεια, απλώστε απαλά τις καμπύλες πλευρές στις κόγχες των ματιών σας. Μετά από 2-3 λεπτά, οι μαύροι κύκλοι θα έχουν εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια κρέμα ματιών για ενυδάτωση. 

Περιποιηθείτε τα χείλη σας

Μια περιοχή που συνήθως ξεχνάτε, όταν πρόκειται για την περιποίηση του προσώπου, είναι τα χείλη. Είναι βέβαιο πως μετά από μια άγρυπνη νύχτα θα είναι αφυδατωμένα και θα κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει πιο κουρασμένο από όσο πρέπει. Δώστε τους την απαραίτητη ενυδάτωση και αυτά θα φωτίσουν στη στιγμή.

Κάντε ένα κρύο ντουζ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία της πραγματικής ανανέωσης. Και για να το πετύχετε αυτό δεν πρέπει να μείνετε μόνο στο πρόσωπο. Επιβάλλεται να ξυπνήσετε πραγματικά και αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε κάτω από το ντουζ και μάλιστα ότι θα χρησιμοποιήσετε κρύο νερό. Στη συνέχεια κλειδώστε όλη την υγρασία με μια καλή ενυδατική κρέμα.

Κρατήστε το αποτέλεσμα όλη την ημέρα

Ένα ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα, που διατηρείται έτσι για όλη τη διάρκεια της ημέρας απαιτεί κάποιες έξυπνες κινήσεις. Μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα δροσιστικό mist που καθώς μετατρέπεται σε νέφος μικροσκοπικών σωματιδίων αφήνει στο πρόσωπο σας μια αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης. Φυσικά, μην παραλείπετε ποτέ το αντηλιακό σας.

1

Καθαρισμός προσώπου με το απαλό φυσικό καθαριστικό gel προσώπου με οργανικό χυμό αλόης, πρεβιοτικά, Β5 προβιταμίνη

La pluie, Mielev BUY ME

2

Εντατική ενυδάτωση και λάμψη για την περιοχή των ματιών

Hydragenist, Lierac SEE MORE

3

Φροντίστε τα χείλη σας με το καταπραϋντικό, ενυδατικό, βάλσαμο που περιέχει φυσικά κεριά

Lip saver, Aveda BUY ME

4

Μια αναζωογονητική και αναζωογονητική φόρμουλα καθαρισμού για το σώμα χωρίς θειικά άλατα

Invigorate and Cleanse Shower Gel, Αthonites BUY ME

5

Ένας ορός 94,43% φυσικής προέλευση, ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος

Hydor Mist Ενυδάτωσης, Harites BUY ME

6

Αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας, με φυτικά βλαστοκύτταρα και υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους

Αντηλιακή με χρώμα SPF50, Tzimas Cosmetics BUY ME

7

Εμποτισμένα pads που βοηθούν να ελαττωθεί η λιπαρότητα της επιδερμίδας και αποφράζουν τους πόρους

Complexion Renewal Pads, Zo Skin Health BUY ME

Κεντρική φωτογραφία: @juliesfi