fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα επανορθώσετε ολιστικά την επιδερμίδα σας μετά τις διακοπές
MAGAZINE

Πώς θα επανορθώσετε ολιστικά την επιδερμίδα σας μετά τις διακοπές

Με υψηλής απόδοσης προϊόντα και καθαρά συστατικά, η Aveda μάς εκπαιδεύει σε συνειδητές επιλογές


Ο ήλιος έχει ήδη προκαλέσει σημαντικές βλάβες στην επιδερμίδα του προσώπου μας, ξηρότητα, πανάδες, δυσχρωμίες, που του στερούν τη νεανική του όψη. Η Aveda τις αντιμετωπίζει ολιστικά, στοχεύοντας στην ισορροπία και την αρμονία με τις 100% vegan συνθέσεις της, την cruelty free φιλοσοφία της και με προϊόντα υψηλής απόδοσης και φυσικής προέλευσης. Είναι η πρώτη εταιρία ομορφιάς στον κόσμο που κατασκευάζει τα προϊόντα της με 100% αιολική ενέργεια και χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες PET, αλλά και η πρώτη που το 1989 υπέγραψε το CERES Principles, ένα εταιρικό σύμφωνο που κινητοποιεί τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν πρακτικές που δεν επιβαρύνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τη λειψυδρία ή άλλες προκλήσεις βιωσιμότητας. Η φιλοσοφία της Aveda βρίσκεται στα παρακάτω προϊόντα προσώπου:

• Το Intense Hydrator Serum είναι ένας υπερενισχυμένος ορός με φυτικά συστατικά, βλαστοκύτταρα φραγκόσυκου και μόρια υαλουρονικού οξέος, προερχόμενα από βιοζύμωση. Πάνω από 10.000 βλαστοκύτταρα εγχέονται σε κάθε serum, για να ενισχύσουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επαναφέρει άμεσα τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας της, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και αποκαθιστά τον φυσικό φραγμό για να διατηρεί την ενυδάτωση του προσώπου, όλη μέρα.

• Το συμπύκνωμα Tulasara Bright Concentrate περιέχει γλυκοζαμίνη που ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος και ενισχύει την ικανότητά του να ενυδατώνεται εκ των έσω, ενώ «σβήνει» δυσχρωμίες. Ταυτόχρονα, γεμίζει άμεσα τις λεπτές γραμμές και είναι ιδανικό για όλους τους δερματικούς τύπους.

Best-seller

dp16-0188-r2.jpg
Botanical Kinetics Skin Refiner

BUY HERE

• Όσον αφορά στην απολέπιση που χρειάζεται η επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι, το καθημερινό κρεμώδες απολεπιστικό Botanical Kinetics Skin Refiner της Aveda θα το λατρέψετε. Περιέχει άργιλο ο οποίος χαρίζει υγιή λάμψη στο πρόσωπο απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και βοηθώντας παράλληλα το δέρμα να αναπνεύσει και να αναζωογονηθεί. Το εκχύλισμα μπαμπού στη σύνθεσή του προσφέρει αποτελεσματική απολέπιση, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του δέρματος και στη διείσδυση σε αυτό των καλλυντικών προϊόντων, ενώ η τουρμαλίνη κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Επίσης, είναι δερματολογικά ελεγμένο και μη-φαγεσωρογόνο.

Aveda σημαίνει η «συνέργεια του όλου». Είναι εμπνευσμένη από την Αγιουρβέδα, την ινδική θεραπευτική παράδοση που βασίζεται στη γνώση της ζωής και τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων, η οποία έχει αποδείξει ότι η ολιστική φροντίδα του ανθρώπου οδηγεί σε μεγαλύτερη ισορροπία και ευεξία.

Our products

dp21-0028-r4.jpg
Intense Hydrator Serum

BUY HERE

dp16-0106-r1.jpg
Tulasara Bright Concentrate

BUY HERE

Info: www.aveda.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023