fbpixel

Search icon
Search
After-summer repair: Τι σημαίνει πραγματικά για το δέρμα μας;
MAGAZINE

After-summer repair: Τι σημαίνει πραγματικά για το δέρμα μας;

Η Tzimas Cosmetics μάς προτείνει τρία προϊόντα που λειτουργούν ολιστικά και καλύπτουν όλες τις ανάγκες επιδιόρθωσης


Η φθορά που έχει υποστεί στη διάρκεια του καλοκαιριού το δέρμα μας είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί, για να εξισορροπηθεί ο κύκλος αναγέννησης των κυττάρων, ώστε αυτό να αποτοξινώνεται και να ενυδατώνεται σε βάθος. Το skin repair, λοιπόν, αποτελεί επιβεβλημένη ρουτίνα, ειδικά το φθινόπωρο, που βρίσκει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, θαμπή και κουρασμένη. Και η Tzimas Cosmetics της δίνει το τέλειο boost, μετά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, προετοιμάζοντάς την για τον χειμώνα. 

shutterstock-1900586434.jpg

Τα beauty items που θα χρειαστείτε για να κάνετε τη διαφορά είναι:

• Για να φρεσκάρετε το δέρμα σας, η Αμπούλα «Λύσις» είναι αυτό που χρειάζεστε! Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, καθαρίζει σε βάθος από το σμήγμα και τους ρύπους, χαρίζοντας άμεσα έξτρα λάμψη.

• Εάν θέλετε να δώσετε φως στην επιδερμίδα σας, ένα είναι το συστατικό στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε: η βιταμίνη C. Είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά, με πολλαπλά οφέλη για το δέρμα: λεύκανση, φωτοπροστασία, λάμψη, αντιγήρανση και σύσφιγξη. Ο Ορός Βιταμίνης C της Tzimas Cosmetics είναι από τους λίγους που μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπό μας all year, all day long!

Βest-seller

2022-06-29-tzimas-product4122.jpg
Ορός Επανόρθωσης Ρυτίδων


• Ένας ενυδατικός ορός δεν πρέπει ποτέ να λείπει από τη skincare ρουτίνα μας. Αυτό το γνωρίζουμε καλά. Απαραίτητο booster item για μετά το καλοκαίρι είναι ο Ορός Επανόρθωσης Ρυτίδων, που επιταχύνει την ενυδάτωση και γεμίζει τις ρυτίδες έκφρασης άμεσα! Το υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς μειώνει το μήκος και το βάθος τους, ενώ το εκχύλισμα από το φυτό μαρούβιο που περιέχει στη σύνθεσή του προστατεύει την επιδερμίδα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους της πόλης και επαναφέρει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Για στοχευμένη λάμψη και λεύκανση, συνδυάστε τη «Λύσις» με τον Ορό Βιταμίνης C.

Για total repair, εφαρμόστε τον Ορό Βιταμίνης C το πρωί και τον Ορό Επανόρθωσης Ρυτίδων το βράδυ, μαζί με την κρέμα σας. Το εβδομαδιαίο φρεσκάρισμα με τη «Λύσις» θα απογειώσει τη δράση των υπόλοιπων προϊόντων.

Οur products

lysis-ampoula-new.jpg
Αμπούλα «Λύσις»


vitamin-c-serum.jpg
Ορός Βιταμίνης C


Info:
 www.tzimas-cosmetics.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023