fbpixel

Search icon
Search
7+1 tips για τις single ladies του Αγίου Βαλεντίνου
SAINT VALENTINE

7+1 tips για τις single ladies του Αγίου Βαλεντίνου

Η κατάλληλη ευκαιρία για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας


Οι περισσότερες single γυναίκες - αν όχι όλες- απεχθάνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η γιορτή αυτή της αγάπης τους προκαλεί ανασφάλεια, γιατί δεν αισθάνονται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις- με απλά λόγια, δεν έχουν κάποιο σύντροφο-. Αυτή η εμπορική γιορτή μπορεί να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη ρομαντική αγάπη μεταξύ των ζευγαριών, αλλά στην πραγματικότητα, η αγάπη έρχεται σε πολλές άλλες μορφές. Το νόημα της ημέρας αυτής είναι η υπενθύμιση της έκφρασης της αγάπης τόσο στους δικούς μας ανθρώπους όσο και στον εαυτό μας, τον οποίο τείνουμε να παραμελούμε. 

Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και επικεντρωθείτε σε πράγματα και δραστηριότητες που σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένες. Εκμεταλλευτείτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως μια μέρα για να δείξετε στον εαυτό σας λίγη από την αγάπη που δείχνετε στους άλλους.

Παρακάτω μοιραζόμαστε μαζί σας 8 ιδέες για πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε μόνες σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

1. Αγοράστε στον εαυτό σας κάτι ωραίο

    Επιδοθείτε στο shopping therapy. Αν είχατε κάτι στο καλάθι σας ή στο μυαλό σας, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ξοδέψετε τα χρήματά σας, αυτή η στιγμή είναι τώρα. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σας ανεβάσει τη διάθεση!

    2. Φορέστε κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε sexy

    H Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κατάλληλη στιγμή για να φορέστε τα πιο στιλάτα ρούχα και σέξι εσώρουχα, που έχετε ήδη ή έχετε μόλις αγοράσει, -αν έχετε ακολουθήσει το πρώτο βήμα-, για να ανεβάσετε πραγματικά την αυτοπεποίθησή σας και να αισθανθείτε θελκτική!

    shutterstock-2012714210.jpg

    3. Περιποιηθείτε τα άκρα σας

    Κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή για ένα μανικιούρ/πεντικιούρ, αλλά ακόμα περισσότερο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αφήστε τις ειδικούς να σας προσφέρουν μια στιγμή περιποίησης και φροντίδας.

    4. Αγοράστε στον εαυτό σας το πιο όμορφο μπουκέτο λουλουδιών

    Υπάρχει κάτι τόσο ικανοποιητικό σε ένα φρέσκο, πολύχρωμο μπουκέτο λουλουδιών, που βρίσκεται σε ένα βάζο στο τραπέζι της κουζίνας ή στο σαλόνι σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε κανέναν άλλο να σας προσφέρει λουλούδια, αγοράστε τα μόνες σας!

    shutterstock-2147080917.jpg

    5. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα at-home spa day

    Σκεφτείτε το τέλειο σενάριο για το σπα σας και δημιουργείστε το σκηνικό αυτό στο σπίτι σας. Ανάψτε τα αγαπημένα σας αρωματικά κεριά, βάλτε ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί και κάντε την πιο ενισχυμένη και πολύωρη skincare ρουτίνα σας.

    Tip: Συνοδεύστε τη χαλάρωση με ένα ζεστό μπάνιο!

    shutterstock-1322369543.jpg

    6. Παρακολουθήστε έναν μαραθώνιο ταινιών στο σπίτι

    Μετατρέψτε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας στο απόλυτο προσωπικό σας σινεμά. Χαμηλώστε τα φώτα, συγκεντρώστε όλα τα αγαπημένα σας σνακ και κουρνιάστε ανάμεσα στα μαξιλάρια σας, καθώς δημιουργείτε την προσωπική σας λίστα ταινιών.

    7. Οργανώστε μια βραδιά Pizza-and-Wine

    Υπάρχει κάτι ιερό σε αυτή τη βραδιά. Παραγγείλτε ή φτιάξτε την πίτσα της επιλογής σας και συνοδεύστε την με το αγαπημένο σας κρασί. Δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι έρωτας με την πρώτη μπουκιά!

    8. Παρακολουθήστε μια συναυλία ή ένα show στην πόλη σας

    Κάνετε αυτό που σας ενθουσιάζει! Δείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ή γελάστε με την ψυχή σας σε μια κωμική παράσταση. Ό,τι κι αν επιλέξετε είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα! Φυσικά, αν σκέψη του να περάσετε μόνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας τρομάζει, μπορείτε να μοιραστείτε όλες τις παραπάνω εμπειρίες με μια φίλη, η οποία ίσως να έχει τις ίδιες ανάγκες με εσάς.