fbpixel

Search icon
Search
6 προϊόντα που θα κάνουν upgrade στη night routine σας άμεσα
EDITORS' CHOICE

6 προϊόντα που θα κάνουν upgrade στη night routine σας άμεσα

Αλλάξτε -χωρίς προσπάθεια- τις ατέλειες που σας δυσκολεύουν


Αν πάντα αναρωτιέστε τι κάνουν οι αγαπημένες σας celebrities αλλά και όλες οι γυναίκες με υπέροχο δέρμα τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα υπέροχα αποτελέσματα έρχονται σε αυτούς που προσπαθούν για αυτά με τον κατάλληλο τρόπο. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό το πώς φροντίζετε το δέρμα και τα μαλλιά σας το προηγούμενο βράδυ μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση τους μέχρι το πρωί. Ευτυχώς, πλέον υπάρχουν κρέμες προσώπου, serums, θεραπείες μαλλιών αλλά και βούτυρα σώματος που είναι ικανά να αξιοποιήσουν αυτές τις ώρες που εσείς ξεκουράζεστε.

Discover the top 6 products!

1. Beauty Sleep Cream, Tzimas Cosmetics

tzimas.jpg

BUY HERE

Δεν είναι μυστικό ότι η στοχευμένη περιποίηση της επιδερμίδας λειτουργεί ιδιαίτερα καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατά τη φάση αποκατάστασης του δέρματος, έτσι ώστε, το πρωί, η επιδερμίδα σας να φαίνεται ανανεωμένη και ξεκούραστη -ακόμα κι αν δεν είναι. Ωστόσο, αυτή η πλούσια σε ρετινόλη κρέμα θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια λαμπερή, ξεκούραστη όψη, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη και προστασία από το blue light. To καλύτερο; Είναι κατάλληλη για ξηρές, κανονικές και ώριμες επιδερμίδες.

2. Charlotte's Magic Cream, Charlotte Tilbury, Sephora

515369-swatchjpeg-antighrafo.jpg

BUY HERE

Είτε έχετε έναν σημαντικό ραντεβού, είτε απλά θέλετε να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται υπέροχο αυτό είναι ένα προϊόν που θα  πρέπει να έχετε στο "οπλοστάσιο" της ομορφιάς σας. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, θα θελήσετε να εφαρμόσετε δύο στρώσεις αυτής της κρέμας, καθώς είναι εξαιρετική για ενυδάτωση, ενώ οι λιπαροί τύποι δέρματος θα τη λατρέψουν επειδή δεν είναι βαριά. Εφαρμόστε την σε καθαρό δέρμα πριν πάτε για ύπνο και αυτή με τη βοήθεια των συστατικών υψηλής απόδοσης, όπως το replexium, η βιταμίνη Ε, και το citystem θα σας χαρίσει μεταξένιο, λείο αποτέλεσμα και τριπλή προστασία από την μπλε ακτινοβολία που εκπέμπουν οι οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών, τις οποίες χρησιμοποιείτε πριν κοιμηθείτε.

3. The Moisturizing Soft Cream, La Mer, Attica

10-JsXxI.webp

BUY HERE

Όταν πρόκειται να επιτύχετε αυτή την αίσθηση πλούσιας θρέψης, αυτή η κρέμα παραμένει ασυναγώνιστη. Οι θαυμαστές του La Mer και οι beauty editors έχουν πεί το "ναι" σε αυτό εδώ το προϊόν χρόνια πριν γίνει γνωστή η τάση του layering. Απλώς εφαρμόστε τη φόρμουλα πάνω από τα συνηθισμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας και αφήστε τη να βυθιστεί στην επριδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Περιέχοντας το χαρακτηριστικό συστατικό Miracle Broth της La Mer, θα βοηθήσει στην ενυδάτωση των ξηρών, ευαίσθητων κυττάρων, χωρίς να αισθάνεστε πως εφαρμόζετε μια βαριά φόρμουλα.

4. Oil Reflections, Wella Professionals, Hondos Center

oil-reflections-elaio-peripiisis.jpg

BUY HERE

H ολονύκτια περιποίηση μαλλιών που θα πετύχετε με αυτό το προϊόν της Wella Professionals θα είναι απόλυτα ευεργετική στην πρόληψη των σπασμένων άκρων και στην ενδυνάμωση της τρίχας, ενώ τα έλαια μακαντάμια και αβοκάντο θα δώσουν έντονη λάμψη χωρίς να βαραίνουν ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες. Απλώστε μερικές σταγόνες σε μαλλιά που έχετε στεγνώσει με πετσέτα πριν τον ύπνο και ξεπλύνετε το πρωί με απαλά, μεταξένια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα. Το προϊόν αυτό υπόσχεται άμεση φωτεινότητα!

5. Pre-Show Glow Instant Retexturizing, Fenty Skin, Sephora 

564204-swatch.jpg

BUY HERE

Αυτή η συμπυκνωμένη φόρμουλα με 10% AHAs είναι το μυστικό της Rihanna για λεία, λαμπερή επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας ισχυρά AHAs για να αντιμετωπίσει ένα πλήθος προβλημάτων του δέρματος – από τη θαμπάδα και τα ξεσπάσματα μέχρι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες θα σας λύσει τα χέρια. Θα μεταμορφώσει το δέρμα σας, θα λειάνει και θα βελτιώσει την όψη των πόρων ενώ θα φωτίσει την επιδερμίδα με την πάροδο του χρόνου. Η φόρμουλα αυτή κάνει τα μαγικά της απολεπίζοντας το δέρμα και ενισχύοντας εξαιρετικά απαλά τον κύκλο ζωής των κυττάρων, ώστε να μην αισθάνεστε ξεφλούδισμα ή ερυθρότητα.

6. Pure Gold Radiance Nocturnal Balm, La Prairie, Attica

10-Z43Bu.webp

BUY HERE

Δίνοντας στο σώμα σας λίγη επιπλέον προσοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας θα πετύχετε να το διατηρήσετε απαλό και ελαστικό, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε εποχιακές αλλαγές. Και αυτό το βάλσαμο σώματος της La Prairie κάνει ακριβώς αυτό. Είναι γεμάτο με ισχυρά θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν ενέργεια στην επιδερμίδα. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα μετά από το μπάνιο και αφήστε το να δράσει για όλη τη διάρκεια της νύχτας.