fbpixel

Search icon
Search
6 ολοκαίνουριες αφίξεις της Θεσσαλονίκης που θα μετατραπούν στην πιο unique παρέα μας
CITY VIBES

6 ολοκαίνουριες αφίξεις της Θεσσαλονίκης που θα μετατραπούν στην πιο unique παρέα μας

Χαρίζουν μια νέα ταυτότητα στην πόλη και μας συστήνουν την προσωπική τους αισθητική κουλτούρα


Κέντρισαν το ενδιαφέρον μας από την πρώτη στιγμή που μας εισήγαγαν στην προσωπική τους φιλοσοφία. Υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους ιδιαίτερους χώρους τους. Γνωρίζουν πολύ καλά πως να μας κάνουν να αισθανόμαστε οικεία και άνετα, μεταφέροντάς μας την αίσθηση να θέλουμε να επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Αυτό είναι και το ξεχωριστό «κλειδί» της διάκρισής τους. Πρόσφατα άνοιξαν τις πόρτες τους και μας υποδέχτηκαν με την πιο εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Μια fresh εποχή έχει «γεννηθεί» στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι τα στοιχεία της καινούργιας της ταυτότητας θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα έξι new entries της πόλης που ξεχωρίσαμε και σας τα προτείνουμε ώστε να γίνουν και τα δικά σας αγαπημένα σημεία συνάντησης!

AMAR

294883397-770414220816730-6798843343680141885-n.jpg


"A feel too hard to ignore" αποτελεί το κεντρικό motto του νέου αυτού bar. Χθες το βράδυ, το grand opening του χάρισε σε αγαπημένους φίλους και ελίτ προσκεκλημένους μια πρώτη γεύση της exclusive εμπειρίας διασκέδασης που θα ακολουθήσει. Amar σημαίνει αγάπη, εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Τέσσερα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά για να μας οδηγήσουν σε μια luxurious ατμόσφαιρα. Signature cocktails και χαλαρή μουσική θα συνοδεύουν την απόλαυσή μας. Όλα ξεκινούν από αργά το απόγευμα και καταλήγουν νωρίς το πρωί με την καλύτερη μουσική παρέα και τα πιο special events με ξεχωριστούς guests.

Info: Λητούς 1, Σφαγεία Θεσσαλονίκη,  Ιnstagram: @amar.thessaloniki, Facebook: AMAR

The Hungry Bulldogs

292470842-508781494355513-8215430085009363676-n-1.jpg

Στην καρδιά της Σβώλου, οι street γεύσεις υψηλής ποιότητας, όπως και οι σπάνιες ετικέτες μπύρας αποτελούν μια πολύ προσωπική υπόθεση. H επέκταση του "The Bulldogs And The Beast" είναι γεμάτη με spicy μυρωδιές που μας ταξιδεύουν σε ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς προορισμούς. Εμείς δοκιμάσαμε το texas burger, τη signature γαστρονομική του πρόταση, που περιλαμβάνει ένα λαχταριστό καυτό μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά black angus, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, cheddar, ντομάτα, μαρούλι, συνοδεύεται από τις all time classic τηγανιτές πατάτες και απογειώνεται με την ζουμερή chilly bbq sauce.

Info: Αλεξάνδρου Σβώλου 1, Instagram: @bulldogs_and_the_beast, Facebook: Bulldogs & The Beast - Pub

Κalokeri apallou

kalokairi.jpg

Ένα sunset bar που έχει κάνει πράξη το aesthetic mood δίπλα στη θάλασσα. Μπλε, πράσινο, χρυσό είναι τα χρώματα που έχει επιλέξει γι ένα μαγικό καλοκαίρι. Classy boho στιλ, loose ατμόσφαιρα και lounge house μουσικές επιτυχίες, μας χαρίζουν την πιο ρομαντική και αέρινη στιγμή του ηλιοβασιλέματος. Με λαχταριστές μαγειρικές επιλογές αγνών υλικών από το Signora Trattoria και extra special summer drinks από μια εξαιρετική ομάδα bartender, το κλείσιμο της εβδομάδας αποκτά έναν salty χαρακτήρα με τα πιο θετικά vibes. 

Info: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 68, Instagram: @kalokeri.apallou, Facebook: kalokeri apallou

Level five

289715117-476444497497449-361040093369737145-n.jpg

Μας προσκαλεί να αγγίξουμε τον ουρανό και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάθε νύχτα στο ολοκαίνουργιο rooftop θυμίζει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό party που κορυφώνεται με ανεβαστικές μελωδίες από καταρτισμένους djs, γοητευτικά cocktails από τους drink experts και την αγαπημένη μας παρέα. 

Info: Λυκούργου 5 Λαδάδικα, Instagram: @levelfive_skg, Facebook: Levelfive_skg

Moldee

image0-jebwH.jpeg

Ένας πολυτελής γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της πόλης βρίσκεται σ' έναν μοντέρνο περίτεχνο χώρο με κεντρικό του πρωταγωνιστή το casual dining. Οι executive chefs του "Danai Beach Resort And Villas", Βασίλης Μουρατίδης και Σοφοκλής Μαραγκουδάκης, μας μυούν στον τολμηρό μαγειρικό τους κόσμο, "παντρεύοντας" την μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς γευστικές επιρροές, με σταθερή βάση την εποχικότητα και την σωστή χρήση των υλικών. Moldee σημαίνει καλούπι και δομεί το κεντρικό στοιχείο της έμπνευσής τους, παρουσιάζοντας μια custom αισθητική φιλοσοφία.

Info: Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, Instagram: @moldee_bar_restaurant

ROU

292676483-864554647836448-6019119409539677724-n.jpg

Σε μια ιστορική τοποθεσία της Τούμπας, στο παλιό υδραγωγείο επί της Πραξαγόρα, ένα δροσερό all-day concept δημιουργεί την κατάλληλη όαση απόδρασης μέσα στην καρδιά της πόλης. Coffee και cocktail specialities και ιδιαίτερα brunch και dinner menus με βαθιές επιρροές της παράδοσης, μας ταξιδεύουν στα μονοπάτια της οικειότητας. Το "Rou" στα Λουξεμβουργιανά σημαίνει γαλήνη, ηρεμία και ησυχία και αποτελεί την λέξη - κλειδί της κουλτούρας που εκπροσωπεί και επιθυμεί να μοιράζεται μαζί μας. 

Info: Πραξαγόρα 22, Tούμπα, Instagram: @rou.skg, Facebook: Rou.skg 

Enjoy!