fbpixel

Search icon
Search
Nails: 6 προτάσεις για να διαλέξετε τα πρώτα νύχια του Νοεμβρίου
HAIR & NAILS

Nails: 6 προτάσεις για να διαλέξετε τα πρώτα νύχια του Νοεμβρίου

Όλα όσα ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα


Καθώς όλοι σκεφτόμαστε για ένα αναπόφευκτο dive-in στα αγαπημένα μας πουλόβερ της σεζόν, αρκετές νέες εναλλακτικές ιδέες για χειμερινά nail arts είναι εδώ για να διαλύσουν τη μονοτονία. Φέτος ειδικά, τα νύχια αποδεικνύονται περισσότερο απολαυστικά από ποτέ καθώς η στιγμιαία χαρά που προσφέρουν όταν κοιτάμε τα χέρια μας, είτε ανάμεσα στα αλλεπάλληλα meetings, είτε όταν πλένουμε τα πίατα μας κάνει να θυμόμαστε όλα όσα μας κάνουν ξεχωριστές. Αυτή τη σεζόν τα απόλυτα trends στα σχέδια νυχιών αφορούν τη διαφοροποίηση. Σίγουρα, υπάρχουν τα όμορφα βαθιά πράσινα και σκούρα κόκκινα βερνίκια νυχιών που είναι πάντα τάση αυτή την εποχή του χρόνου. Υπάρχουν όμως και πολλά απρόσμενα χειμωνιάτικα μανικιούρ που μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε από την άνεση του καναπέ σας.

Ombré Glitter

ombre-glitter-nails.webp
@betina_goldstein

Γιατί να εφαρμόσετε ένα βερνίκι λάμψης όταν μπορείτε να το κάνετε με δύο; Διαχωρίστε τη διαφορά με τις αγαπημένες σας λαμπερές αποχρώσεις ή επιλέξτε ένα κιτ που συνδυάζει δύο εκπληκτικά χρώματα μαζί. Είναι τόσο απλό και εντυπωσιακό που θα θέλετε να το κάνετε ξανά και ξανά.

Skittles Mani

skittles-mani-nails.webp

Η mismatched τέχνη νυχιών δεν απαιτεί καμία nail artist αυτόν τον χειμώνα, γιατί είναι ότι πιο εύκολο και μπορείτε να το κάνετε μόνες σας. Τα παστέλ και τα νέον είναι σίγουρα ακόμα ισχυρά, αλλά αν θέλετε αποχρώσεις που μοιάζουν πιο εποχιακά σας τάση, προτιμήστε κάποιο πάλ μπλε με "σωησμένα" καφέ και κόκκινα.

Gilded Tips

nail-red.webp
@betina_goldstein

Aνεξαρτήτως στιλ και ηλικίας όλες οι γυναίκες θα αγαπούν πάντα το french manicure. Για να γίνει λίγο πιο funky και χειμερινό, μπορείτε να διαλέξετε ένα βαθύ μπορντώ πετυχαίνοντας ένα διαφορετικού τύπου frenchmanicure. Για παράδειγμα, μπορείτε να εμπνευστείτε από την παραπάνω φωτογραφία και να βάλετε στην άκρη τις υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες. 

Confetti Glitter

nails-nude-glitter.webp

Η Πρωτοχρονιά μπορεί να μην είναι τόσο κοντά αλλά λίγο confetti glitter είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε ένα boost στη διάθεση σας αλλά και στο look των νυχιών σας. Αυτή η τόσο funky λεπτομέρεια θα σας χαρίσει τη βάση για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό ακόμη και στα fashion looks σας.

Cherry Red

red-nails.webp
@paintedbyjools_

Tο κόκκινο να είναι ένα από τα πρώτα χρώματα που σας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σκέφτεστε τι να κάνετε στα νύχια σας και εμείς επιβεβαιώνουμε πως η πιο cherry εκδοχή του είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει. Ιδανικό για όσες από εσάς έχετε κουραστεί με το classic red και αναζητάτε κάτι πιο εκκεντρικό κι έντονο στα άκρα σας, το αποτέλεσμα αυτό θα σας χαρίσει πολλούς πόντους στιλ. 

Cartoon Sparkles

nails.webp

Αν είστε σε playful mood τότε κάντε μια επιλογή που παραδόξως προσδίσει φινέτσα. Έχοντας τη διάφανη φάση τοποθετήστε διακριτικά -ή και όχι- sparkles στα άκρα σας κάτι που θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση και θα σας κάνει να αντικαταστήσετε τα κλασικά nude nails με μια πιο glam εκδοχή, που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στο manicure σας. 

Doodle Nails

doodle-nails.webp
@lolo.nailedit

Μία από τις πιο cool τάσεις των νυχιών του 2021 ήταν η αντιμετώπιση κάθε νυχιού σαν σελίδα σε ένα λεύκωμα και δεν θα βαρεθείτε σύντομα. Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα αυτοκόλλητων και σχεδίων ζωγραφισμένων στο χέρι για το πιο δροσερό μείγμα που θα θυμίζει λίγο καλοκαίρι στη μέση των πιο κρύων ημερών.