fbpixel

Search icon
Search
5 βασικά στοιχεία που κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις στα looks μας
STYLING TIPS

5 βασικά στοιχεία που κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις στα looks μας

Η «έξυπνη» λίστα για να επιμελούμαστε άρτια τις εμφανίσεις μας


«Η μόδα αλλάζει, όμως το style αντέχει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η «ιέρεια» του French high fashion του 20ου αιώνα, Coco Chanel. Είναι πολύ σημαντικό να επιμελούμαστε ιδιαίτερα την εξωτερική μας εμφάνιση, έχοντας ως προτεραιότητα την προσωπική μας ταυτότητα. Οι ενδυματολογικές μας επιλογές και, ειδικά, ο τρόπος που «παντρεύουμε» τα στοιχεία του κάθε outfit μας αποτελούν την κυρίαρχη αντανάκλαση της προσωπικότητάς μας στους άλλους. Παρόλο που όλοι μας έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση του styling, υπάρχουν, όμως, και εκείνα τα πολύ κεντρικά στοιχεία, τα οποία «δομούν» τον ορισμό του «καλοντυμένου» και μας κάνουν να «κλέβουμε» τις εντυπώσεις σε κάθε μας εμφάνιση!

Συγκεντρώσαμε την «έξυπνη» λίστα με τα 5 βασικά στοιχεία στα outfits μας που εντυπωσιάζουν!

Elegant αξεσουάρ

shutterstock-1382180783.jpg


Αποτελούν αγαπημένα στοιχεία στη γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας, καθώς έχουν την δυναμική να αναβαθμίζουν αυτόματα ακόμη και το πιο minimal look, ενισχύοντας την πολυτέλειά του. Οι επιλογές είναι πολλές, αρκεί να «δένουν» με την δική μας αισθητική «υπογραφή» και αυτό, πιστέψτε με, είναι που θα εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο. Μainstream trend αποτελούν οι αλυσίδες για τα γυαλιά ηλίου, ειδικά όταν περιέχουν λεπτεπίλεπτες, μικρές πέρλες. Ακόμη, τάση που «ταξιδεύει» πίσω στα ‘60s τα σατινέ μαντήλια με έντονα χρώματα. Ειδικά αυτήν την εποχή αποτελούν την ιδανική επιλογή μαζί με ένα cropped blazer!

Layering με minimal κομμάτια

shutterstock-1532914616.jpg


Πολλές φορές ακόμη και μια απλή αισθητική πληροφορία στο outfit μας κάνει την τέλεια διαφορά, χωρίς να κάνει υπερβολικό «θόρυβο»! Basic κομμάτια, όπως ένα πλεκτό top ή ένα λευκό πουκάμισο δημιουργούν την κατάλληλη «βάση» για το συνολικό styling που θα ακολουθήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε από την αρχή που «χτίζουμε» ένα outfit, να στοχεύουμε στην ισορροπία και αρμονία. Γι’ αυτό ξεκινάμε την οργάνωση με απλότητα!

Η σωστή εφαρμογή

shutterstock-1296362782.jpg


Αποτελεί στιλιστικό «κεφάλαιο - SOS», καθώς μπορούμε να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Φανταστείτε να ετοιμαζόμαστε για μια έξοδό μας και κατά τη διάρκεια που δοκιμάζουμε τα πιθανά outfits, το παντελόνι και το blazer που σκεφτόμαστε να φορέσουμε να μην εφαρμόζουν καταλλήλως σύμφωνα με τον σωματότυπό μας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο στις αγορές μας, ειδικά στην περίπτωση που γίνονται διαδικτυακά, να γνωρίζουμε πολύ καλά τις διαστάσεις μας για να καταφέρουμε με επιτυχία να επιλέξουμε την ιδανική γραμμή και νούμερο που ταιριάζουν απόλυτα με το σώμα μας.

Stylish τσάντα

shutterstock-1232491951.jpg


Αποτελεί ένα κομμάτι που μπορεί να χαρίσει τον γοητευτικό και stylish «αέρα» που επιθυμούμε να προσδώσουμε στην τελική μας εικόνα. Είναι φοβερό το πώς ένα total black look αποκτά έναν ιδιαίτερο luxurious χαρακτήρα με την προσθήκη μιας εντυπωσιακής κόκκινης leather τσάντας - φάκελο. Τολμήστε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς τσάντα, η οποία θα ταιριάζει άψογα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και θα ανταποκρίνεται και στις πρωινές, αλλά και βραδινές εξόδους σας. Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο και φαντασία!

Strict «οργανωμένα» ρεβέρ

baggy-pants.jpg


Ακόμη μια διαδικασία που χρειάζεται μελέτη από την πλευρά μας και συνδέεται άμεσα με την εφαρμογή των ρούχων. Τα ρεβέρ είναι απαραίτητο να κολακεύουν τα άκρα του σώματός μας και προσδίδουν ένα «καθαρό» και οργανωμένο αισθητικό αποτέλεσμα. Γυρίζουμε επιμελημένα και χωρίς άτσαλο και πρόχειρο τρόπο τα ρεβέρ του παντελονιού ή του φορέματός και είμαστε έτοιμες για την έξοδό μας!