fbpixel

Search icon
Search
5 τρόποι για να εντάξετε τα ανατρεπτικά neon items στα καθημερινά σας σύνολα
STYLING TIPS

5 τρόποι για να εντάξετε τα ανατρεπτικά neon items στα καθημερινά σας σύνολα

Αφήστε τους ενδοιασμούς σας στην άκρη και δοκιμάστε νέες προτάσεις που θα ανανεώσουν την αυτοπεποίθησή σας


Όσο απλό και να είναι το στιλ σας και όσο λάτρες του minimal κι αν είστε, υπάρχουν μερικές πιο εκκεντρικές τάσεις, στις οποίες πραγματικά δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Τη φετινή σεζόν, μια θέση σ’ αυτήν την κατηγορία κατέχουν τα κομμάτια σε neon αποχρώσεις. Ακόμα κι αν δε θέλετε να το παραδεχθείτε αυτά τα items προσθέτουν μία τεράστια πινελιά μοντέρνου στιλ στα σύνολά σας. Πιθανότατα πολλές από εσάς να φοβάστε να τα εντάξετε στην γκαρνταρόμπα και στα outfits σας αλλά μόλις ανακαλύψετε μικρούς κι εύκολους τρόπους αλλά και αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ είμαστε σίγουρες ότι θα τα λατρέψετε.

Η διασκεδαστική, ελαφριά και χαλαρή διάθεση που χαρίζουν αυτά τα χρώματα είναι ικανά να αναβαθμίσουν και τα outfits αλλά και την ψυχολογία σας μόλις με μία κίνηση. Αφήστε τις ανασφάλειές σας για λίγο στην άκρη και τολμήστε να τις εντάξετε στις εμφανίσεις σας, αργά και σταδιακά με μικρές προσθήκες.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε ιδέες είτε για να κάνετε την αρχή είτε για να απογειώσετε όλες τις neon στιλιστικές επιλογές που έχετε κάνει μέχρι τώρα!

Swimwear

neon-5.jpg
Image source: @leoniehanne

Καλοκαίρι, θάλασσα, μαγιό, ηλιοκαμένη επιδερμίδα... Όλα την καλοκαιρινή περίοδο μοιάζουν πιο απλά κι εύκολα. Μ’ αυτήν την ευκολία λοιπόν και τη χαλαρή σας διάθεση, έχει έρθει η στιγμή για να δοκιμάσετε ένα it swimwear σε neon αποχρώσεις. Δε θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο για να κλέψετε τις εντυπώσεις. Προτιμήστε ένα έντονο ροζ ολόσωμο μαγιό, συνδυάστε το μαζί με μία raffia bag και αναδείξτε το μαύρισμά σας αλλά και τις στιλιστικές σας ικανότητες.

One piece

neon-2.jpg
Image source: @emilisindlev

Εάν είναι η πρώτη φορά που έρχεστε σε επαφή μ’ αυτές τις έντονες αποχρώσεις, καλό θα ήταν για τη δική σας ευκολία να κινηθείτε «συντηρητικά» και με ασφάλεια. Επιλέξτε να δημιουργήσετε ένα σύνολο βασισμένο σε απαλές και ουδέτερες αποχρώσεις και προσθέστε μόνο ένα neo item. Μ΄αυτόν τον τρόπο θα έχετε παρουσιάσει μία απόλυτα αρμονική εμφάνιση με τη σωστή μοντέρνα πινελιά που χρειάζονται τα σύνολά μας για να λάμψουν. Από τη στιγμή που τα υπόλοιπα κομμάτια θα έχουν ουδέτερους τόνους διαλέξτε το αγαπημένο σας neon colour.

Accessories

neon-1.jpg
Image source: @karodall

Ό,τι κι αν πούμε εμείς σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν γυναίκες που θα διστάζουν να εντάξουν αυτό το στιλ στα βασικά τους κομμάτια. Μη στεναχωριέστε όμως, διότι υπάρχει τρόπος και για εσάς να ακολουθήσετε αυτήν την έντονη τάση. Τα αξεσουάρ έχουν την ίδια δυναμική με τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σας, οπότε μπορείτε να «παίξετε» μ’ αυτά. Λαχανί ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μία έντονη κίτρινη τσάντα θα μοιάζουν υπέροχα μαζί μ’ ένα μακρύ λευκό ή ροζ φόρεμα.

Prints

neon-3.jpg
Image source: @ninasandbech

Ένας εξίσου ασφαλής τρόπος είναι τα μοτίβα. Καθώς κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι συνεχώς συναντάμε νέα σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων για όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Γι' αυτόν τον λόγο δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε prints τα οποία θα έχουν «μέσα» τους  έντονες neon αποχρώσεις. Ένα φόρεμα με ρίγες ή ένα αέρινο button up shirt με λαχούρια ή γεωμετρικά σχήματα θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Total

neon-4.jpg
Image source: @ninasandbech

Για τις πιο τολμηρές και τις γυναίκες που αγαπάνε τους πειραματισμούς, η δημιουργία ενός total neon outfit σίγουρα μοιάζει με πρόκληση. Ο πιο απλός τρόπος είναι να επιλέξετε ένα κοστούμι σε αυτές τις αποχρώσεις μαζί με μία λευκή μπλούζα για να παρουσιάσετε ένα σύνολο χωρίς «φασαρία». Εάν αυτό δε σας αρκεί και θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, τολμήστε το neon colour blocking. Ίσως σας πάρει ώρες αλλά και μέρες μέχρι να καταλήξετε στο τέλειο αλλά όταν ολοκληρώσετε αυτήν την προσπάθεια θα εντυπωσιαστείτε από την τελική εικόνα σας.